daha önce bir/birçok kez kamp yaptım, çadırda kaldım
daha önce hiç kamp yapmadım/çadırda kalmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiç Kamp yapmadım ben zaten köyde ücra yerde yaşıyorum ne gerek var kamp yapanların genellikle çoğu zengin çocuğu, ya da anne baba yanından ayrılmayıp sıkılıp dışarıya akan orta gelirli memur müdür çocukları, asgari ücretle ya da ailesini geçindirmek zorunda kalanlarla hiç kimsesi olmayıp hayatın en zor zillesini gören çocukların böyle bir kamp yapma şansları yok
bisiklet ile mersine gidip deniz kenarında kamp yaptım sabah 1 kaç saat daldım ve geri kalan zamn çadırda telefon ile oynadım ve 1 kaç gün böyle dinlenmek çok iyi geldi sadece sıcağa dikkat et yemeğe dikkat et ucuz bir tatil yapmış olursun
Deniz kenarında kamp atmak candır. Daha önce atmışlığım var deniz kenarında.
Çok yaptım. Aladağlar, milli park. Uludağ, muğla, antalya, niğde, istanbulun birçok yerinde yaptım lakin kampçılık sadece o değildir, gittiğin yere çöp poşeti götürüp çöpü toplayıp yanında çöp kovasına kadar götürmektir. Zahmet edip bunu yapmayanların pisliklerini biz doğasever kampçılar görüyoruz. Tüm pisliklerini atıyorlar o yüzden herkes kamp yapmasın.
Cevap
9Cevap
PCok yaptım dag bayır deniz kenarı dag dibi
ama ilki fenaydı
biaikletle yanlış yerlere gidip dag başlatında kalmıştık 2 kişi
o baya ders olmuştu plan yapmadan rotayı iyi belirlemeden vs
yola çıkma diye:))
hayatımda hiç kamp yapmadim çadır da kalmadım yapmak isterdim ama çünkü kamp benim ısim ama imkanim yok ondan yapamiyorum
Gecenin 1'inde polis çadıra tekme atıp kalk la burdan heyy dedikten sonra çadırı geri iade ettim
Üniversitede resmî topluluğumuz var kamp üzerine , çok yaptım
Rahatıma düşkün biriyim. Böyle şeyler bana göre değil
Orman içinde dere kenarı. Karadmiz veya mumzur olabilir
Evet kaldım birkaç defa
İzcilik yaptım. adır kampı yaptım.
Yanımda biri olursa belki
Hepsini yaptım bayılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?