Kamp yapmayı sever misiniz? Daha önce hiç çadırda kaldınız mı? Dağın etekleri mi, deniz kenarı mı, huzurlu bir ormanın içi mi?

Kamp yapmayı sever misiniz? Daha önce hiç çadırda kaldınız mı? Dağın etekleri mi, deniz kenarı mı, huzurlu bir ormanın içi mi?
şehirden, yüksek binalardan, şehir ışıkları yüzünden yıldızları dahi göremediğiniz o gökyüzü altından, beton duvarlar arasındaki konfor alanınızdan kurtulup yanınıza bir çadır alıp ailenizle, arkadaşlarınızla, sevgilinizle, eşinizle veya tek başınıza kendinizi bir dağın eteğine, bir deniz kenarına, bir ormanın derinliklerine attığınız oldu mu hiç? peki ya hiç çadırda kaldınız mı? kamp yapmayı sever misiniz? hadi, ilk veya en unutulmaz kamp anınızı anlatın! ilk kez çadırda kaldığınızda ne hissettiniz? cevaplarda buluşalım!
daha önce bir/birçok kez kamp yaptım, çadırda kaldım
daha önce hiç kamp yapmadım/çadırda kalmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: