Tatil & Seyahat Türkiye'de mutlaka gezilmesi gereken şehir dediğiniz şehir hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Türkiye'de sadece gezilecek 3 büyük şehir hangisi sizce? İstanbul İzmir Ankara Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türkiye'de mutlaka gezilmesi gereken şehir dediğiniz şehir hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. İzmir bence 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 814 cevap paylaştı. İstanbul aşktır, ama Ege ve Akdeniz Bölgesi'ni de mutlaka gezmek gerekir. Karadeniz zaten tam anlamıyla benim memleketim, muhteşem yerler. 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Türkiye komple, ölmeden her şehri görmek lazım her şehrin ayrı güzelliği ayrı tarihi var. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 794 cevap paylaştı. İzmir çöp İstanbul bitik Ankara gereksiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstanbul, İzmir'e bir de Antalya'ya hiç gitmeyin psikolojinizden olursunuz. 0 0 Yorumla
ispartalisparrow Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Komple Türkiyeyi gezmek istiyorum, ama illa bir seçenek varsa o seçeneğim İstanbul olurdu. 0 0 Yorumla
SiyahiBoy Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Tabii ki İstanbul, Boyle boyuk bir sehir dünyeda yok 0 0 Yorumla
rosetanrıcası Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Gaziantep Ankara İstanbul İzmir 4 yeter bence 1 0 Yorumla
Asiadam209 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ankara en baş şehir 0 1 Yorumla Asiadam209 +1 yıl Diğerleri İstanbul, Trabzon Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 352 cevap paylaştı. Antalya 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 493 cevap paylaştı. hiçbiri 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 442 cevap paylaştı. İstanbul tabi ki 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. İstanbul 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. İzmir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İzmir bence
İstanbul aşktır, ama Ege ve Akdeniz Bölgesi'ni de mutlaka gezmek gerekir. Karadeniz zaten tam anlamıyla benim memleketim, muhteşem yerler.
Türkiye komple, ölmeden her şehri görmek lazım her şehrin ayrı güzelliği ayrı tarihi var.
İzmir çöp
İstanbul bitik
Ankara gereksiz
İstanbul, İzmir'e bir de Antalya'ya hiç gitmeyin psikolojinizden olursunuz.
Komple Türkiyeyi gezmek istiyorum, ama illa bir seçenek varsa o seçeneğim İstanbul olurdu.
Tabii ki İstanbul, Boyle boyuk bir sehir dünyeda yok
Gaziantep Ankara İstanbul İzmir 4 yeter bence
İstanbul maalesef
İstanbul, o yüzden de geldim :)
Edirne den baslar karsa kadar gider.
elbette İstanbul orada yaşamamama rağmen aşık olduğum bir şehir
Elbette İstanbul
Ankara en baş şehir
Diğerleri İstanbul, Trabzon
İstanbul Ankara ve Antalya
İstanbul tabi ki 😊
Düzce