Tatil & Seyahat İş gezisine severek mi gidersin, zorla mı? biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazen hiç gidesin gelmez degil miGece batıya doğru gidecek bakalım kaç şehir gezeriz belli olmaz İş gezisine severek mi gidersin, zorla mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. İş gezisi yapmadım hiç 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Zor oluyor cünkü esimin işine uymazsi lazim, uymazsa izin almazsi lazim. Pazardan Yemekleri ayarlamaya calisiyorum tüm camasir vs ayarlamayi... o günlerde geciyor cok sükür ve Elhamdüllilah. 0 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl 80 kişilik öğrenci kafilesinin başında olmak zor zanaat per perişan oluyorum ama aynı zamanda çok mutlu… 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Giderken gönülsüz gidiyorum, gidince de iyi ki gelmişim diyorum. Bütün isteksizlik gidene kadar ben de. 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Git de evdekiler özlesin az seni 😊 0 1 Yorumla biradetmehmet +1 yıl Akşama döneriz inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İş gezisi yapmadım hiç
Zor oluyor cünkü esimin işine uymazsi lazim, uymazsa izin almazsi lazim. Pazardan Yemekleri ayarlamaya calisiyorum tüm camasir vs ayarlamayi... o günlerde geciyor cok sükür ve Elhamdüllilah.
80 kişilik öğrenci kafilesinin başında olmak zor zanaat per perişan oluyorum ama aynı zamanda çok mutlu…
Giderken gönülsüz gidiyorum, gidince de iyi ki gelmişim diyorum. Bütün isteksizlik gidene kadar ben de.
Severek giderim 😁 belki beraber gidebilirdik askım sdfghjklşi
Git de evdekiler özlesin az seni 😊
Akşama döneriz inşallah
Gezme olsun yeter ki
Severek