Tatil & Seyahat Yeni aksaray otobüs firmasında hiç yolculuk yapan oldumu? isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl bir firma Güncellemeler+1 yıl Gidiş dönüş iki kişi 1200 tl tuttu Güncellemeler+1 yıl İyi bence Yeni aksaray otobüs firmasında hiç yolculuk yapan oldumu? Cevapla Otobüs Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyi gibi görünüyor baya iyi görünüyor 0 2 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Fiyatı da iyi Yorumla biradetmehmet +1 yıl Alinir Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Yapmadım 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 316 cevap paylaştı. güzeldir dert yaşamazsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 3-4 hafta önce yaptım Ankaradan Aksaray’a 0 4 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Nasıldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel normal bi firma korkulacak bir şey olmadı yani bir kere bindim anormal bir durumla karşılaşmadım Yorumla isimsizdiss +1 yıl Allah razı olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin seni de Allah korusun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nereye yolculuk 0 8 Yorumla isimsizdiss +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekli koltuk al esofman giyin birde Yorumla isimsizdiss +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayagını sıcak tut derim birde Yorumla isimsizdiss +1 yıl Olur Yorumla isimsizdiss +1 yıl maalesef dm kapalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E kabul edersen açılır Yorumla isimsizdiss +1 yıl Gerek yok bb Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İyi gibi görünüyor baya iyi görünüyor
Fiyatı da iyi
Alinir
Yapmadım
güzeldir dert yaşamazsın
3-4 hafta önce yaptım Ankaradan Aksaray’a
Nasıldı
Güzel normal bi firma korkulacak bir şey olmadı yani bir kere bindim anormal bir durumla karşılaşmadım
Allah razı olsun
Amin seni de Allah korusun
Yapmadım
Nereye yolculuk
İstanbul
Tekli koltuk al esofman giyin birde
Teşekkürler
Ayagını sıcak tut derim birde
Olur
maalesef dm kapalı
E kabul edersen açılır
Gerek yok bb