Son zamanlarda otobüsle tatile gitme fikri fakirlik olarak algılanmaya başladı. Sizce de fakirlik mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Son zamanlarda otobüsle tatile gitme fikri fakirlik olarak algılanmaya başladı. Sizce de fakirlik mi?
Tatile gitmişim bi de gidiş olarak tercih ettiğin aracın fakirliği mi kaldı shdjdj otobüs biletleri de pek uygun sayılmaz fakirlik diyenler bir kere daha düşünsün
Bunu zevk olarak gören var ama benim için yorucu ama yorucu olmasa birazda sıkıcı tabi birazda eğer farklı bir yer ise zevkli ama treni tercih ederim tren daha zevkli uçaksa yormuyor orası çok güzel
Yani oladabilir ama ben bazı yerlere otobüsle gidip uçakla dönmeyi severim mesela Ankara . Uzun yok iyi oluyor müzik, kitap falan filan
Ooo günaydın günaydın😂 bazen canı istiyor insanın ama bazen genelde uçak güzel 😂
Bi de sen mi yüzümüze vuruyorsun 😀
Naptım yahu😇
Cevap
35Cevap
Arabam yokken tatile otobüs veya uçak ile giderdim. Araba olunca o ayrı konfor. Yani fakirlik zenginlik değil de, şartları konforlastirmak diyelim.
Değildir. Ben eşya ile otobüse binmesini sevmiyorum sadece.
Haklısın vala o zaman dert işte 😂
Biri aldı mı ne oldu hep bi endişe 😂
Ne alaka , bunlar bu resimdeki tur otobüsleri daha rahat bence. Ben bunla gitmeyi seviyorum.
Bana ne kızıyorsun yahu😂 haber gördüm yazdım ben 😇
Fırçamızı yeriz otururuz 😂😂
Ben binmiyorum otobüse sevmiyorum arabamla 2 kat 3 kat daha fazla benzin yakarim parama kıyarım ama o rezilliği çekmeme taraftariyim
İllaki bende bindim otobüse ama rezillik
Fakirlik ne alaka hiç otobüse binemeyen insanlar var
Arkadan vermeyen kalmasın. Hadi abim hadi
Hayir niye oyle olsun tutumluluk da olabilir ya da belki etrafi izlemeyi seviyordur otobus yolculugu tercih edenler herturlu gezmek guzeldir ucakla giden de ayni yeri gezecek otobusle gezende
Eğlenceli de olabilir aslında, ekonomik de, biraz da bakış açısıyla alakalı, bazı kişiler zengin de olsa otobüs yolculuğunu tercih ediyor.
Starbucks 'ta kahve içmenin zenginlik olmadığı gibi otobüsle bir yerlere gitmenin fakirlik olduğunu düşünmüyorum.
Değildir. Herkesin bütçesi neye yeterse onunla gider.
Ona bakarsan tatile gidemeyenler ne yapsın
İsteyen istediği veya imkanı elverdiği tüm taşıtları kullanabilir. Fakir olsun ama insan olsun, adam olsun.
Otobuse binmek fakirlik gostergesi degildir ama tatile gitmek icin de kullanmazsin bu fakirlik degil cimriliktir bence. Kendine veya ailene guzel bi mola veriyosun ama bunh yaparken de isin kurusunu hesapliyosun gibi bi vibe veriyo
Ben her yaz otobüsle kemere giderim. Otobüste birkaç türk olur gerisi yabancı. Böyle s*lak s*lak kompleksler bizim millete has bir şey.
Kimisin de bütçe nedeniyle kimisi uzun yolculuklar sever kimisi aradaki mesafe vs vs birçok sebepten..
Fakirlik sayılır
Uçakla 2 saate gideceğine otobüsle 10-15 saat gidiyorsun
Duygusal insanlar boyle seylere deger atfeder. Maddi durumunu bilemem ama ruhu zengindir.
Otostop ile tatıle gıden gordum ben.. İşin sonunda tatıl varsa onemlı degıl nasıl guttıgın
Fakirlik bence, aracın yok okey ama araç kiralamaya da para veremiyorsan fakir tatili yapıyorsundur
bkz. Fakirim🫠
Örnek ben diyorsun 😂 amaaan fakirlikle alakası yok yahu zaten 😇
Ne alakası var tatıle gıdebıldıkte otobusle gıtmesı kusur kaldı
Tren olsa zevk deriz de otobüs cidden fakirlik evet. Eskiden öyleydik
Fakirlik olsa ne olacak ki? Mutlu oluyorsan sorun yok.
Öyleyse de umrumda değil. Ben seviyorum ve oldukça da zenginim 😂
Tatile gidebiliyorsan zenginsin artık otobüs bile lüks oldu
Yoo neden olsun, mazot olmuş 45 tl, otobüs bileti ucuz mu yani
Tabiki degil her yolculugun kendine has guzellikleri var
Bence fakirlik değil, ben bazen otobüs yolculuğunu özlüyorum ve uyguluyorum d :) tamamen zevk meselesi gibi.
Katılıyorum 👍
Simdi oarasi ne kadaf once ona bak kinus fakirde tatile gidecek o kadar yol parasi nerede var
Parası*
yani. imkani olan kullanmaz tatile araciyla gider
Nsjsjs uçak fobim var demesi daha havalı olur
Yine buldun bir havalı yol 😂
Ne alaka yaaa o tatile bile gidemeyen var otobüs ile giden mi fakir olucak
Ekonomi o kadar berbat bir yere doğru gidiyor ki tatile gitmenin bile ultra lüks sayıldığı bir dönemdeyiz yani fakir insan tatile gitmez sgdxsdx
Tatile gidebiliyoruz da otobüsü arabası mı kaldı didhdh
Durum o kadar vahim mi 😎
Ülkenin %50den fazlasının durum böyle 🤷🏻♀️
Bilakis daha eğlenceli 😄
Nesi eğlenceli yahu 😇
Bizim ülkemize ait böyle canım saçma fikirler. Kimse üzülmesin çok yakında ülke de ki herkes fakir kalacak 👍
Yok ya. Ben fazlasıyla severim otobüs yolculuklarını.
Ne alaka otobusle yolculuk bana. Gore zevkli sevdigin insanda varsa...
Zengin olupta uçaktan korktuğu için otobüse binince fakir mi oldu
Ne alaka nasıl bir düşüncedir bu böyle bende yaptım otobüs yolculuğu birçok kez ve güzeldi
Bence değil ama kendi şahsi arabaniz varsa gitmek için kullanmak daha iyi olur her yere gidebileceğiniz yorulmayacağiniz bir tatil olur
Evet fakirlik
tatile gittik de otobüsü kaldı
Hayır ya imkan olsun gerekirse yürüyerek giderim
Bence çok keyifli
Değil tabiki..
Ne alaka tercih meselesi
Fakirlik tabi otostopla git daha iyi
Gittigin yere bagliii
Fakirlik oluyor maalesef
Yoo kim dedi 😂
Sen dedin 😀
İftara Mesude 😂