Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Tunceli çok güzel değil mi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 3 fotoğrafı koyup beğendiniz mi demiyorum. Görmediysen zaten fikir sahibi olamazsınız onlar benim çektiğim rastegele temsili olsun diye çektiğim bazı fotolar. Görmediğiniz yer hakkında zaten yorum yapmamalısınız komik duruyor🫣 Ben en azından gördüğümü konuşuyorum.😃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Munzur tarafı ekstra güzeldir. :) 2 kere gitmiştim.
Bencedee
Harika gerçekten. Memleketiniz Tunceli mi?
Evett
Dersim mi Tunceli mi daha çok kullandığınız isim?
Tunceli
1937 yılında şehirde katliam yapıldı mı?
Bilmem ben yoktum o zamanlar
Görmedim. Görülesi bir yer
Çok güzel ama pahalı bir şehir
Evett ya
Sıkıntı o yüzden
Şuanda doğu ve güneydoğu batıdan daha pahalı olmaya başladı
Tunceli her zaman oyleydi ama
Elazığ, Tunceli, Diyarbakır, Erzincan çok güzel yerler
Ve Malatya
Erzincan İliç mesela tam tatil yeri
Erzincanla Tunceli cok kucuk
Küçük şehirler daha iyi zaten Tunceli lerin tüm resmi işleri Elazığ da hal oluyor
orada yapıyor lar
Bilmiyorum bu sevdiğim bi özellik değil belki feribot eğlenceli olabilir😃
Hiç binmedim
Merak ediyorum ama
Aa e nasıl girdin şehre😃
Bak mesela pahalı olması halkınım yurtdışında yaşıyor ve yazlık bi yer olmasından kaynaklı değil mi? Aşağıda cahil kızın teki Tuncelide turist mi var diye kendini rezil ediyor.
Elazığ da yaşıyorum ben Elazığın yerlisiyim Tunceli merak ettiğim yerlerden biri
Gel Elazığ a Harput kalesi ni, Palu kalesi ni, akdağ yaylasını, murat nehrini, paluyu, sivrice yi gör anlarsın güzelliği
Doğu yu bilmeyen insanlar işte
Gezdim Elazığ ıı. Hemde çok kez bi ayağım orada
Tek bildikleri kokonalık
Seninle eli sonunda tanıdık çıkacağız ondan korkuyorum
Gezmiyorlar bile... Olabilir ben Elazığda doğdum büyüdüm. Zaten Pertekliyiz son 2 senedir Tuncelideyim.
Seni merak ettim tanışalım mı Elazığ Tunceli kardeş şehir ya
Ara sıra biraz bazen atışma oluyor
Ama Malatya gibi
Bizimkiler Tunceli diyor sizinkiler dersim
Bencede kardeşiz. Hayır ben tanışmayı tercih etmiyorum bu sitede
Niye zaten birbirimize yakınız uzak şehirler değil ki Elazığlı bir sevgilin olmadı mı hiç
Palulu yum ben
Oldu
Peki Palular hakkında görüşün ne
Trenle gelmiştik güzel yer. Ya elazığ tunceliye oranla biraz muhafazakar kalıyor. Ben Elazığ ı çok seviyooruum
Peki Atatürkçü bir Palulu bir sevgili ister miydin
Yaa😃😃 istemezdim teşekkür ederim.
Tamam teşekkürler sohbetin için
Rica
Türk, Zaza, Kürt?
Anlamadımm
Kimlerdensin diye sordum.
Neden ki
Merak ettim.
Saçma bir merak.
Siz bilirsiniz.
Daha kötü bir il yok Türkiye’de
Neden
Guzelmis
En sondaki fotoğraf 🫶🏾
Yoo değil
Sen nerelisin
Balıkesir.
Yani en azından tuncelide roman ve suriyeli yok
Terör yuvası diye gelmeye korkmuşlardır😂
maalesef terör olayları ülkemizin çeşitli yerlerinde yaşanmış ancak çözüme ulaştı güvenilir bi şekilde barınıyoruz fazlasıyla turist alıyoruz. Cahil olduğundan bilmemişsindir💜
Dumura uğramadım ben gelip gördüm. Cingene dolu... ülkemin hicbir yerini aşağılamam. Ama sen gerçekten cahilsin Tuncelinin turist aldığını bilmiyorsun mesela... demek ki kendi köyün dışında başka hicbir yer gormemis vizyonunda kalitende aynı seviyede kalmış...
Haberlere bakabilirsin sana ütopik gelen bu cümlemle sen dumura uğrayabilirsin nüfusundan fazla arac girdi bu yaz mesela...
Dünya rafting şampiyonası Tuncelide düzenlendi. Dünyanın heryerinden yabancılar dahil gelip raftinge katıldılar ve bu 2019da oldu ne demek dağdaki hanzolar? Lütfen kendini geliştir. Mesela en basitinden instagramdaki konum yerine tunceli-tunceli munzur falan yazarak bakabilirsin. Güzel olmadığını düşünmene saygı duyarım ama bu bağnazlıkta gereksiz
Ama sen rafting ne bilmezsin ki takip edesin dünya şampiyonalarını🫠
https://www.iha.com.tr/tunceli-haberleri/-4001941
Şunuda atayımda sonra kafana göre takılmaya devam et. Memleketimede kurbann ol.
Ahahaha😂 Balıkesir çingene mi dolu😂 allahın çingene köyüne gidip görüp balıkesir çingene dolu demen sonra bana başka yer görmemişsin demen😂 söylesene kız çelişirken kıvırmak nasıl bir duygu😂 Tuncelili olmana laf etmedim, sadece fotoyu beğenmedim ama Tuncelili olmaktan ne kadar utanıyorsan direkt memleketimi sorup b. k atmaya çalıştın😂 Edremit, erdek, Ayvalık bi gel gör ufkun açılsın gözün gönlün medeniyet görsün kız😂
Ayvalık cidden harikaydı keza kalitesiz sosislerle BİM kaşarını birleştirip kendi temsiliniz yapmanız en bayıldığim noktaydı. Tunceliyle gurur duyuyorum. Turist meselesinde yanıldığın şak diye yüzüne vurulduğundan dolayı bence sen gizlen keza hem görmemiş hemde cahil olmak utandırıcı olmalı🫣🫣
Yav he he kezbansu senin köyün daha büyük 😂
Sen sus sen görmemişsin
Guzel
Değil
Değil
Görmedim dersimi