Tatil & Seyahat 2024 için tatil planı yaptınız mı? u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor Kesin olmasa bile aklımızdan geçen oluyor elbette. Güncellemeler+1 yıl @LaBelleIndifference 🥳🎊 2024 için tatil planı yaptınız mı? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Hayır benim tatil planım yok şu an için. 2 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 623 cevap paylaştı. şu an için ablamlar ve yegenlerimle Karadeniz turu fikrimiz de var inşallah kısmet olur diyelim 🙏 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Ooo süpermiş Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Gerçekten öyle mustim Karadeniz turu efsane oluyor Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Tatile gideceğimi yola çıkmadan bir saat önce öğrenen ben :D Devre harici armutluya gidesim var bu sene bakalım 2 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Hayatta kalacağımız meçhul deprem yüzünden tstil planı diyor :d 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Hepimizin ne olacağı belli değil zaten. Bundan 20 gün önce trafik kazası geçirdim. orada geberip gidebilirdim ama yaşayacağım günlerim varmış diyorum :d Plan dediysem de öyle akıldan geçen de olabilir Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı. yurt dışı tatili düşünüyorum ama gideceğim yer kesin değil 2 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Ailemle tatile gideceksem Erdek veya Ayvalık, arkadaşlarla tatile gideceksem Fethiye veya Alanya düşünüyorum. 1 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evettt. Yazın egenin sularına atacam kendimi. 😀 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 309 cevap paylaştı. Maddi imkanım olsa plan yapardım şu an için. Ancak hayat pahalılaştı🙂 1 0 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl OcakHaziran ve Ekim olmak üzere yaptım ❤️💕🔆 1 0 Yorumla
destina8373 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Yapmadim ama İzmire gitmek istiyorum 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 609 cevap paylaştı. Hayır yapmadım 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 317 cevap paylaştı. Sanırım eylülde Kolombiya’ya gideceğim 1 0 Yorumla
PePeCbCb Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Tarih belli değil ama yerler belli gibi 🎈 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 462 cevap paylaştı. Yapmadım ama aklımda var 🙂 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. En iyi tatil evde tek başına olan tatildr 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yaptımmmm :D 1 9 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Nereyeeee 😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Söylememmm 😅 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Hııh aman söylemeee 😜😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Israr etme :D Yorumla u MustiEmre +1 yıl Noluuurrrr 😅😝 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bir aksilik çıkmasını istemem, fazla dillendirmemeli 😃 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Amman nazar değmesin 🧿 dillendirme tabi ki Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aminnn 😅 Yorumla u MustiEmre +1 yıl youtube.com/shorts/5qqoH4Ffy48?si=D8ccwEaKWYh1Eu-C Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 347 cevap paylaştı. Hayır yapmadım 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 552 cevap paylaştı. Yapmadim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır benim tatil planım yok şu an için.
şu an için ablamlar ve yegenlerimle Karadeniz turu fikrimiz de var inşallah kısmet olur diyelim 🙏
Ooo süpermiş
Gerçekten öyle mustim Karadeniz turu efsane oluyor
Tatile gideceğimi yola çıkmadan bir saat önce öğrenen ben :D
Devre harici armutluya gidesim var bu sene bakalım
Hayatta kalacağımız meçhul deprem yüzünden tstil planı diyor :d
Hepimizin ne olacağı belli değil zaten. Bundan 20 gün önce trafik kazası geçirdim. orada geberip gidebilirdim ama yaşayacağım günlerim varmış diyorum :d Plan dediysem de öyle akıldan geçen de olabilir
yurt dışı tatili düşünüyorum ama gideceğim yer kesin değil
Ailemle tatile gideceksem Erdek veya Ayvalık, arkadaşlarla tatile gideceksem Fethiye veya Alanya düşünüyorum.
Evettt. Yazın egenin sularına atacam kendimi. 😀
Maddi imkanım olsa plan yapardım şu an için. Ancak hayat pahalılaştı🙂
Hayır hiç plan yapmadım. ~
Ocak
Haziran ve Ekim olmak üzere yaptım ❤️💕🔆
Yapmadim ama İzmire gitmek istiyorum
Hayır yapmadım
Sanırım eylülde Kolombiya’ya gideceğim
Tarih belli değil ama yerler belli gibi 🎈
Yapmadım ama aklımda var 🙂
En iyi tatil evde tek başına olan tatildr
Evet yaptım evin önüne çıkacam 😂😂