Tatil & Seyahat Başka bir şehire gelin gider misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Biraz korkuyorum siz olsanız gider miydiniz bambaşka bir yer kimseyi tanımıyorsunuz Güncellemeler+1 yıl ,,,,, Başka bir şehire gelin gider misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Kızlar gider 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Asla gitmezdim.İlçe hatta mahalle değiştirmek bile zor, bırak şehir değiştirmeyi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla AgentKid +1 yıl İzmir'den Bodrum'a gelip bir süre kalınca aşırı garipsedim, İzmir'deki ortama alıştığım için buraya gelince anlık error verdim. Bodrum'un yerlisi değilim sadece kütük burada, MERNİS sistemi çıkmadan önce gidip değiştirmiş babamlar. Yorumla
Memmedli36 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Selamm, Yurtdışına gideceğim gelecek ay, Türkiyede birkaç ilde kaldığım oldu ama İstanbul dısında pek bir yeri sevmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok seversen gidilir. Ben Istanbuldan Mardine gitmek istemistim yani 0 0 Yorumla
Resistanc Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Gitmem ben aileme yakin olurum 🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstesen de gidemezsin zaten😂 Yorumla Resistanc +1 yıl Gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsunnnn 👋 Yorumla
OğuZzerss_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Gitme bokmu var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşk var Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Aşkta boq Yorumla
birisiiiisjdnjd Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kayseri dışına gitmem 0 1 Yorumla poyraz__38 +1 yıl İlk defa Kayseri dışına gitmem diyen biri 🧿 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kızlar gider
Asla gitmezdim.
İlçe hatta mahalle değiştirmek bile zor, bırak şehir değiştirmeyi.
Neden
İzmir'den Bodrum'a gelip bir süre kalınca aşırı garipsedim, İzmir'deki ortama alıştığım için buraya gelince anlık error verdim.
Bodrum'un yerlisi değilim sadece kütük burada, MERNİS sistemi çıkmadan önce gidip değiştirmiş babamlar.
Selamm, Yurtdışına gideceğim gelecek ay, Türkiyede birkaç ilde kaldığım oldu ama İstanbul dısında pek bir yeri sevmiyorum
Cok seversen gidilir. Ben Istanbuldan Mardine gitmek istemistim yani
Gitmem ben aileme yakin olurum 🤣
İstesen de gidemezsin zaten😂
Gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsunnnn 👋
Gitme bokmu var
Aşk var
Aşkta boq
Kayseri dışına gitmem
İlk defa Kayseri dışına gitmem diyen biri 🧿
bence gitme
Neden
nereye