Başka şehire gelin gitmek?

Evlenmeden önce hamile kaldım, nişanlıyken yüksek ihtimal ve 4. ayda bebeğimin olacağını öğrendim, nişanlım ve ailesi düğünü erkene çekip hızlandırdılar, ben düğüne tam 1 hafta kala İzmir'de nasıl yaşıycam ailemsiz dedim çok zorlandım ben İstanbul'dan İzmir'e gelin geldim. Anneme dedimki evlendigim zaman sen ve kardeşim benimle yaşarsın yaşamazsan olmaz dedim olmadı çocuğumu kendim büyüteyim dedim ben yapamam dedim annem olmaz bizim başımız yere eğilir evlen kızım dedi bizde kalırız tamam dedi. Bugün telefonda konuştum kocan rahat etmek ister ben yaz tatili gelir kalır biraz çocuğunu büyütür dönerim dedi (eşim ben üzülüyorum diye yaşasın annen kardeşin dedi) şu an evliyim her gün ağlıyorum burada kimsem yok ben İzmir'de ailem İstanbul'da annem de kardeşimden ötürü bak bir tane daha benim sorumlu olduğum biri var onu askere gönderecem evlendiricem dedi. Ben tamamen üzüldüm bunları duyunca. Evlenmeden önce ben sana sordum aranda bir şey geçiyormu bak hamile kalırsın dedim dedi. Ve dediği gibi oldu hamile kaldım ve uzağa gelin gitmek zorunda kaldım. Acaba diyorumki hamile olduğumu ne nişanlıma ne de kendi aileme demesemiydim o zaman daha mı iyi olurdu ben hem böyle ailemden uzakta olmaz hasretlik cekmezdim diyorum kafamda deli sorular. Ne yapmalıyım nasıl hayatıma devam etmeliyim doğuma da 1 ay kaldı zaten?

Başka şehire gelin gitmek?