Yaşam şartları ve ekonomi anlamında hangi ülkede yaşamak daha iyi? Buraya gidenler buralar hakkında yorum yapabilir :)
Arjantin
Brezilya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaşam şartları ve ekonomi anlamında hangi ülkede yaşamak daha iyi? Buraya gidenler buralar hakkında yorum yapabilir :)
İki ülkeyi de uzun süre yaşama konusunda yorum yapamam ama neden bu iki ülke seçildi? Ekonomi ve yaşam kalitesi ile güvenlik gibi konularda pek rahat edebileceğiniz yerler seçmemişsiniz.
Rahat edebileceğim yerler Türk vatandaşlarına pek vize vermiyor çünkü o yüzden. Bana kalsa Amerika ya da Avrupa derim ama malum son 10 yıldan beri siyasi gerginlikten ötürü Avrupa ve Abd Türkiye’ye ambargo koydu. O yüzden artık oralar almıyor
Türkiye'den uzak olsunda güzel bir yer olsun yurtdışında olur
Cevap
6Cevap
Arjantin
İki ülke de birbirinden beter.. Hadi zorunda olsam vs. Brezilya derdim ama öyle şehirin dışında da yaşamazdım orada. Tehlikeli bir ülke.
Arjantin dedim ankette ama Brezilya diyorum fakat ben yılanlardan çok korkuyorum geçen evin çatısından yılan çıkmış hatta klozetin içinden v. s bir de güvenlik sorunu var hep silah ve bıçak taşımanız gerek özellikle bazı yerlerde..
Arjantin krizde..
Paraları yok batmak üzereler! Brezilya da bir kaç seneye batar zaten.
İkiside aynı b0kun lacivertli haberin olsun biri dünyanın en yüksek enflasyonuna sahip diğeri de en tehlikeli ülkelerden biri.
Arjantin şuanda bitik bir ülke Brezilya bir tık daha iyi olacaktır ancak bu ülkeler şahane değildir, güvenlik ve diğer sorunlar yorucu olabilir.
Nereye giderse git dönüp dolaşıp geliceği yer Türkiyedir
Coğrafya biliyorsun dimi eminiz
Evet rahat ol :) Bu iki ülke arasında kıyaslama yapma nedenimi de yukarıda yazdım :)
Brezilya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?