Tatil & Seyahat Uzun yola dayanıklı mısınız? 44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Uzun bir süre mola vermeden seyahat edebilir misiniz 🤔 hadi buyrun söz sizde KScanlar 😊#mekân44 Uzun yola dayanıklı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 20,4b cevap paylaştı. Evet.. 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Mola vermeden niye yolculuk yapayım ki derdime ne 😂😂😂 ben her opette durmazsam olmaz 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Tercih meselesi ne diyelim opette zorunlu durmak ta gereke bilir malum yakıt Yorumla
merkürkedisiii__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Pek değil. 16 saat süren yolculuk yapmıştım pişman oldum. 1 5 Yorumla 44asi44 +1 yıl Neden pişman oldun ki 🙄🤔 Yorumla merkürkedisiii__ +1 yıl Uzun yol olduğu için insanı yoruyor Yorumla 44asi44 +1 yıl Olabilir evet ha bu arada sizin başka hesabınız var mıydı KS de Yorumla merkürkedisiii__ +1 yıl Hayır sadece bu hesabım Yorumla 44asi44 +1 yıl Pardon o zaman birisi ile karıştırdım Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Max 3 saat direksiyon başındaysam bir mola vermek istiyorum o saatten sonra, sıkılıyorum… 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl Hımm uzun yol sıze göre değil o zaman Yorumla Lemean +1 yıl Bunalıyorum yolculuklarda. Hele şoför ben değilsem çok sıkılıyorum… Yorumla 44asi44 +1 yıl İllaki her insan aynı olmaz doğrudur ben ise çok severim hele ki sevdiğim müzikleri dinleyerek hiç sıkılmam Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl 37 saat yolculuk yaptım ben bir kaç defa 5dklik arayla ama arabayı ben kullanmadım 1 6 Yorumla 44asi44 +1 yıl Baya uzunmuş hakikaten Yorumla Kadjdaks +1 yıl Evet 34ulke öteye Yorumla Kadjdaks +1 yıl 3-4 Yorumla 44asi44 +1 yıl Yurt dışı gezisi birde vay be Yorumla Kadjdaks +1 yıl Aslında Türkiye gezisi ama neyse biraz karışık Hadi size iyi geceler 😄✨ Yorumla 44asi44 +1 yıl Hem 3 4 ülke öte hem Türkiye baya karışıkmış hakikaten Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Dayanıklı değilim uzun yolculuklardan nefret ederim 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Doğrudur Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aracın konforuna bağlı.. Bir de uyku durumuma... Ankara 'ya kadar gitmişliğim var.. :)) 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Hımm iyiymiş Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl 13 saate kadar sadece WC ve yemek molası vererek gidebilirim 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet genel olarak zaten uzun yolculuk yapmayı seven birisiyim. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 893 cevap paylaştı. Tek şoför İstanbul - Kocaeli oradan Antalya yapıp aynı güzergahı geri döndüm. 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. aracım müsaade etse çok uzun süreler sürecegim ama mola mola diye uyarınca mecbur duruyorum 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Paso uyurum.. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Oda güzel Yorumla
gızembenncanoooooo Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kulaklık ve müzik olursa ahirete kadar gitsede okeyim 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Uzun yol güzeldir ama molasız olmaz ya. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ederim :)) 1 5 Yorumla 44asi44 +1 yıl Pardon klavyenin azizliği oysaki iyiymiş diyecektim Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ufak bir dokunuşla görünmez olduuu :)) güzel fakat rahat olmam lazım diğer türlü tövbe bidaha sizle gelmem derim :D Yorumla 44asi44 +1 yıl aa doğru moderatörsünüz tabi ya sihirli değneğiniz sayesinde 😂😂 o iş tamam konuya dönecek olursak rahatlık mühim Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ay yok moderasyon yapmadım yanlış anlaşılmasın :D ben yanlış yazınca yok olsun istiyorum ondan yaptım😂 Kesinlikle çok önemli rahatlık Yorumla 44asi44 +1 yıl Yok iyi yaptınız ben olaya biraz renk katmak istedim maksat gülelim 😂 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 602 cevap paylaştı. evet keşke olsa da gitsem :D 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 867 cevap paylaştı. dinlenmişsen öncesinde iyi giderim 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 316 cevap paylaştı. pek öyle değilim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet..
Mola vermeden niye yolculuk yapayım ki derdime ne 😂😂😂 ben her opette durmazsam olmaz
Tercih meselesi ne diyelim opette zorunlu durmak ta gereke bilir malum yakıt
Pek değil. 16 saat süren yolculuk yapmıştım pişman oldum.
Neden pişman oldun ki 🙄🤔
Uzun yol olduğu için insanı yoruyor
Olabilir evet ha bu arada sizin başka hesabınız var mıydı KS de
Hayır sadece bu hesabım
Pardon o zaman birisi ile karıştırdım
Max 3 saat direksiyon başındaysam bir mola vermek istiyorum o saatten sonra, sıkılıyorum…
Hımm uzun yol sıze göre değil o zaman
Bunalıyorum yolculuklarda. Hele şoför ben değilsem çok sıkılıyorum…
İllaki her insan aynı olmaz doğrudur ben ise çok severim hele ki sevdiğim müzikleri dinleyerek hiç sıkılmam
37 saat yolculuk yaptım ben bir kaç defa 5dklik arayla ama arabayı ben kullanmadım
Baya uzunmuş hakikaten
Evet 34ulke öteye
3-4
Yurt dışı gezisi birde vay be
Aslında Türkiye gezisi ama neyse biraz karışık
Hadi size iyi geceler 😄✨
Hem 3 4 ülke öte hem Türkiye baya karışıkmış hakikaten
Dayanıklı değilim uzun yolculuklardan nefret ederim
Doğrudur
Aracın konforuna bağlı.. Bir de uyku durumuma...
Ankara 'ya kadar gitmişliğim var.. :))
Hımm iyiymiş
13 saate kadar sadece WC ve yemek molası vererek gidebilirim
Evet genel olarak zaten uzun yolculuk yapmayı seven birisiyim.
Tek şoför
İstanbul - Kocaeli oradan Antalya yapıp aynı güzergahı geri döndüm.
aracım müsaade etse çok uzun süreler sürecegim ama mola mola diye uyarınca mecbur duruyorum
Paso uyurum..
Oda güzel
Kulaklık ve müzik olursa ahirete kadar gitsede okeyim
Yok bunalıyorum
Değilim mola şart, midem bulanıyor.
Uzun yol güzeldir ama molasız olmaz ya.
Ederim :))
Pardon klavyenin azizliği oysaki iyiymiş diyecektim
Ufak bir dokunuşla görünmez olduuu :)) güzel fakat rahat olmam lazım diğer türlü tövbe bidaha sizle gelmem derim :D
aa doğru moderatörsünüz tabi ya sihirli değneğiniz sayesinde 😂😂 o iş tamam konuya dönecek olursak rahatlık mühim
Ay yok moderasyon yapmadım yanlış anlaşılmasın :D ben yanlış yazınca yok olsun istiyorum ondan yaptım😂
Kesinlikle çok önemli rahatlık
Yok iyi yaptınız ben olaya biraz renk katmak istedim maksat gülelim 😂
evet keşke olsa da gitsem :D
Cam kenarındaysam severim.
Hiç dayanıklı değilim
dinlenmişsen öncesinde iyi giderim
sevmem ama çabuk uyurum
Mola şart
pek öyle değilim