Bugün Alanya'dan Ankara 'ya geldim gerçekten yaz aylarında yolculuk daha güzel olduğunu düşünüyorum.

30 Kasım, 2023 Perşembe 21.44
Bugün Alanya'dan Ankara 'ya geldim gerçekten yaz aylarında yolculuk daha güzel olduğunu düşünüyorum.

30 Kasım, 2023 Perşembe 21.44
Seyahat etmek için en iyi mevsim, genellikle gitmek istediğiniz yere ve yapmak istediğiniz aktivitelere bağlıdır. İşte bazı genel öneriler:
Her mevsimde seyahat etmenin kendi avantajları vardır, bu yüzden en iyi seçim sizin kişisel tercihlerinize bağlıdır. İyi seyahatler! 😊
Teşekkür ederim kardeşim
Rica Ederim
Alanya'yı çok özledim bence seyahat için en iyi zaman seyahatten neler beklediğine bağlıdır örneğin deniz kum güneş istiyorsan yaz, kayak vs. kış sporları istiyorsan kış, doğa ve yürüyüş amaçlı seyahat istiyorsan sonbahar ve ilkbahar olabilir
Yaz mevsiminde. Kışın kar kış sıkıntı.
Haklısın abi
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Rica ediyorum abı sadece beni takip edenlere en iyi görüş seçerim sırayla
Bugün arkadaşlarla konuşuyorduk havalar iyiyken soğuk yerlere gidelim diye :D
Nereye karar verdiniz
Çılgın kız diyorum inanmıyor 🤣
Olsun sevdim seni çılgın kız 🤣
Rica ederim kaç defa takip ettim ☺️
Cevap
7Cevap
Hayırlı yolculuklar diliyorum tekrardan. Bence olumsuz herhangi bir durum olmadan olursa kış yolculuğu ayrı güzel olur.
Teşekkür ederim kardeşim geldim Ankara 'ya
Yaz aylarında o değil Alanya bitti Ankara 'ya dönüyorsun kardesm anlaşılan hazır ol soğuklara
Geldim bile Alanya'da farklı değildi akşamları ama olsun yine de memleket
Valla ben Alanya'da durumum olsa hiç gelmem Ankara 'ya yaz kış ordan iyidir zaten Ankara 'da bişey yok dostum düz şehir işte yazı Bir dert kışı Bir dert
Haklısın ama şartlar öyle değil özel eğitim raporum yenilenecek ikamet ettiğim yerden oluyor, yengem hamile
Doğrudur kardesm geçmiş olsun ya valla ne diyim zor işler bunlar sağlığına kavuşursun inşallah 🤗
Teşekkür ederim kardeşim
Rica ederim
Yaz ayları çok daha keyifli oluyor çünkü genelde tatil amaçlı düşüyorsun o yollara 💃
Kesinlikle katılıyorum ben Alanya'dan Ankara 'ya geldim ☺️
Hoş geldin 🌝
Hoşbuldum Ece teşekkür ederim
En güzel Ekim sonları Kasım ayının başlangıcı havalar çok soğumadan olan zamanda gezmek
Yaz sonu , sonbahar başı.
en güzel seyahat kar boran olsa da sevdiklerine giden yolculuktur
Yaz aylarında diyebilirim
Bence de
🥰🥰
Temmuz - Ağustos favorim Eylül hüzün ayı zaten
Katılıyorum sana
İlk bahar ya da sonbahar iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?