Yaz tatilinin tadını bence diğer mevsimler tutamaz. Deniz, kum, güneş, tarih bir arada olduğunda tadından yenmez. Kış tatili riskli hava durumları sorun yaratabilir doğru düzgün gezemezsin falan.
Her mevsim yapılabilir ve yapmayı severim. Yazın tatil yapmak bir başka oluyor. Tatile neler yapmak isteniliyor ona da bağlı olur mevsim misal deniz, kum, güneş istersen yaz aylarını tercih edersin.
Her mevsim farklı şeyler yapmak mümkün olduğu için hepsi birbirinden güzel olabiliyor gerçi. Şahsen ben yaz tatili seviyorum. Bunun için en iyi ay işte Temmuz ve Ağustos.
Benim için yaz mevsimi diyebilirim. çünkü kışın çok soğuk olur kışı da sevmem. ama yaz daha güzel sıcak ve eğlencelidir. Tatil yapmak için en iyi mevsim, kişinin tercihlerine ve gitmek istediği yerlere göre değişebilir. Örneğin, yaz ayları plaj tatili için idealdir, kış ayları kayak tatili için uygun olabilir, ilkbahar ve sonbahar ayları ise doğa yürüyüşleri veya şehir turu için güzel bir seçenek olabilir.
Yaz tatili en sevdiğim tatildir, çünkü ölüdenizde anılarım var o yüzden hele tekne gezisi bir harika oluyor. Ablam İngiltereden gelirken tatil almıştı bize çok özlüyorum ya o günleri. Ama bunu bir kezde eğer kız arkadaşım olursa yapmak istiyorum.
Sonbahar en ideali gibi. Çünkü yazın hava çok sıcak ve kuru, kışın da çok soğuk ve yağışlı. Sonbahar hem esintili hem de ferah geçiyor. Arada yağmur da oluyor müthrieşmel bir zaman ‽
Yaz tabi ki, 😊 onun havası yeri başka her yer cıvıl cıvıl, güneş kum deniz insanın daha böyle rahatlama isteği uyandırıyor☀️🌊⛵🍻🌅⛱️🏖️🌤️🌡️🌸 yaz insanıyım bende
Gecmisteki yanlislara takılma bak cidden kiziyorum 🙂 İyi bir insansin.. Baskalarinin hatasi yuZunden sen niye degersiz hissediyorsun? Kotulugu sen yapmadin kii 🙂
🤣😅Tmm ya kızma yeri gelince ben de gülebiliyorum ama şu an iyi değilim yavaş yavaş toparlanıyorum. Konusu gelince daha bende ne hayal kırıklıkları var göreceksin ama bir insan isteyerek böyle olmuyor. İnan psikoloğa anlatsam psikolojik bunalıma girer 🤣😅
Saka bir yana cidden yapma bunu.. Bak bilinc altimiz cok garip. Kalbimi kirdiklarinda ben de uzun zaman senin gibi kendimi degersiz gordum ve o travmayi ve zorbalanmayi tekrar tekrar kendime yasattigim icin sanki tekrar tekrar kirildim. Bunu yapma.. Bilinc altin hayal falan demez gene de dibe çeker. Shakiranin bile aldatildigi bir dunya da yasiyoruz. Yapma boyle🙂 Zaten aldatanlar da bir gun aldatilacak yani bundan kacis yok. Sen önüne bak. Boyle yaparak gelecegini de zehirliyorsun. İnsanin en buyuk dostu da en buyuk dusmani da ic sesidir bunu unutma 🙂
her mevsim tatil yapılabilir aslında ama yaygın kanı tabi ki yaz :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Atın da herkes görüyor bu havuz fotoları sadece bana özel olsa keşke :D Bu arada Allahım sana geliyorum, uzak bir fotoğraf ama böyle yayılmışlar çok hoş gözüküyorlar. Diğerini daha çok sevmiştim ama:)
0
29 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendisi kullanici adinin gorunmesinden bile cekinip de gizliden yaziyor ama ozel fotograf istiyor 🙂 Akumalara özel fotograf yok hayalet takipci 😅 Sen istedin diye attim zaten 🙂 Ayrica bir bütün olarak güzel bir kare. Tek noktayı incelemezsen sevinirim 🙂
Yok estağfurullah bütün olarak laf eden çarpılır zaten. O bilindiği için genele yorum yapmadım:) Ayrıca ben Akuma değil Ryu'yum:) Bu arada gizliden yazana özel fotoğraf yok diyorsun, açıktan yazana da olmamıştı bahane etme gizliliği:)
Ama ben gerçekten onun için samimiyet kurmamıştım, bir süre sonra görmek istedim tabiki ama sadece onun için samimiyet kurmuş olsam günlerce böyle peşinde dolaşır mıyım bir sürü kadın varken açmaya meraklı:)
Tabiki hayır. Bu riski alıyorum ama sadece onun için yazmadığımı bil. Öyle olsaydı her yerini açan bir sürü kadın varken 1 aydır matmazelin peşinden koşmazdım
Gerek yok 🙂 Mesaj gecmisinde de sadece vucudumla ilgilenmissin. Seni kırmadım ve fotografi paylastim. Ama birdaha oramı buramı inceler ya da sırtlan gibi davranırsan engellerim 🙂 Onun dısında fikirlerimi ya da sorularimi begeniyorsan daima davetlisin profilime. Kendine iyi bak 🌸
Biliyorsun ki o mesajlardan önce sorularda sadece fiziğinle alakalı olmayan bir sürü şey konuştuk. Oradan gelen samimiyete güvenerek özelde özele girdim. Sen beni samimi görmemişsin şu an hep suizan ediyorsun peki.
Kurban psikolojisine girmesen olur mu? 🙂 Goguslerimi incelemen bile garip bir tavirdi kabul etmelisin. Ama gene de kestirip atmak istemiyorum. Sadece uyardim. Eger beni bir bütün olarak seviyorsan zaten bu engeli koydugumda da takipcim olmaktan vazgecmezsin ☺️ Cici günler dilerim 🌸
Yahu Sude zaten özelden konuşmayı kesmene rağmen 1 aydır takip ediyorum bu da sadece bütün olarak sevdiğimi göstermiyor mu? Ayrıca o havuz fotoğrafında dikkat çekmeyecek gibi miydi sence kadınların bile dikkatini çekip incelemişlerdir. Şu an alakasız bir şey söyledin.
Onca gorus icinde bir tek sen kitlenmissin. Oysa ki yorumdaki tek heteroseksuel sen degilsin🙂 Bence iddialasmak yerine dedigime uymalisin. Ancak o zaman samimiyetine ve sevildigime inanabilirim.