10 gün Hindistan da kaldım, sapasağlam döndüm. evet çok pis yerleri var özellikle ölü yakımının olduğu Varanasi berbat bi yer ama ben deneyim seven biriyim. 15 ülke gezmişimdir beni en etkileyen de Hindistan oldu. olaya pislik temizlik açısından bakarsanız restoranda yediğiniz yemeğe mutfağın arka kısmında neler yapıldığını da bilemezsiniz. hayat bir deneyimdir yaşamaktan korkmayın:D
Hindistan'a da giderim, afrika'da her hangi bir ülkeye de dünyanın gezip görülmesi gereken güzellikleri bunlar, turistik olarak 1 hafta 10 günlüğüne gitmez bana bir şey kaybettirmez aksine geniş bir dünya görüşü ve vizyon katar, yemek meselesi önemli değil dünyanın her yerinde zincir fastfood marketleri var oradan takılabilirz
@jsena O halde hazır paketlenmiş gıdalara yönelebiliriz, her şekilde temiz ve damak tadımıza uygun bir şey mutlaka vardır ha zorlamaz mı illaki zorlar bu durum ama gitmeme engel değil
Dünyanın birçok ülkesini gezdim ve gördüm kendi ülkem hepsinden de çok güzel ama gitmeyeceğim bir yer varsa Amazonlar ormanların olduğu kısım çok sivrisinek var çok haşarat var
Hindistan çok değişik bir ülke farklı bir kültür yemekleri baharatlı ama lezzetli dünyanın ekonomisine büyük katkısı olan devletlerden bir tanesi şu anda özellikle yazılım alanında çok ileriler ve de Avrupa ülkelerine yazılımcı gönderiyorlar
Güvenlik zaafiyeti olmayan her yere gidilebilir. Milyonlar verseler o videolarda gördüğün sokak yemeklerini yemezsin zaten Türkiye’de yediklerinden çok daha temiz ve lüks yerlerde yersin.
istediğim zaman geri döneceksem ve hiç bir şey kaybetmeyeceksem yok ama eğerki geri dönemezsin derlerse arabistan hindistan falan aman aman aman uzak dursunlar