Tatil & Seyahat Çiftlerin birlikte tatile gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Villa ya da tekne kiralayarak tatil yapmaları hakkında. Güncellemeler+1 yıl Güncel Çiftlerin birlikte tatile gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Tatil Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 763 cevap paylaştı. Güzel bir etkinlik yeni bir heyecan gibi 0 0 Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Adı üstünde çiftAyrı ayrı gidecek halleri yok ya 0 0 Yorumla
Ayseglrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Neden olmasın herkesin kendi fikri 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaptınız mı Yorumla
Ferahxy Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl gideriz guzel oluyor 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Yakın arkadaşlar mi Yorumla Ferahxy +1 yıl Hayir Yorumla Soran +1 yıl Kimle peki sormanın sakıncası yoksa Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Ferahxy +1 yıl Gizliden konusma Yorumla Soran +1 yıl Yazayım mi size Yorumla Soran +1 yıl Takip attım or ile başlayan hesap Yorumla Soran +1 yıl Gitmiyor size mesajlarım Yorumla Ferahxy +1 yıl Geldi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İki ayrı aile mi demek istiyorsun 1 25 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şahsen geçen yaz eşimin kız arkadaşı böyle bir teklifte bulunmuş eşime ama ben kabul etmedim Yorumla Soran +1 yıl Neden etmediniz peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem rahat olamayız, hem ben onun eşinin o hallerini ve benimde eşimin o hallerinin karşıdaki erkek tarafından görünmesini istemem Yorumla Soran +1 yıl Kıskançlık sebebi ile mi? E sahilde karşılaşsanız da aynı durum olmayacak mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O rastlantı tabi bile bile de istemem Yorumla Soran +1 yıl Kizlar göstermek istemiştir belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek erkek ben olsam sorun yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizde öyle bir durum mu var Yorumla Soran +1 yıl Teklif geldi yaz için hatta ondan öncesinde yurt dışı için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Olumsuz bakmıyorum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşin dekolteli giyerse adamın aklında o haliyle kalır ama Yorumla Soran +1 yıl Sokakta düğünde dernekte de kalır öyle bakarsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama denizde ki görüntü ayrı bikini mi giyiyor eşin? Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrı olsun. Denize gittiğin de herkes karına mi yürüyor sanıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sıkıntı şu, tanımadığın insanlar eşini birdaha nerde ne zaman görecekler ama arkadaşların sürekli eşini görebilir ve o hali kalır akıllarında Yorumla Soran +1 yıl Yahu o kadar kötü niyetli ise zaten her durumda kalır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dostum şimdi normal zamanda arkadaşının eşini pantolonla ya da az bi çatal dekoltesiyle görmek var, denizde bikiniyle sütyenle görmek var Yorumla Soran +1 yıl Düğüne falan gidince ne yapıyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düğüne bikiniyle gidilmiyor ki normal etek ya da elbise Yorumla Soran +1 yıl Dekoltesi yırtmacı olmuyor mu? Oynarken ederken ziplamiyor mu? Dar elbiseler ile hatları belli olmuyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok dekolte olmuyor, hoplayıp zıplamıyor düğünlerde, dar elbisede giymiyor Yorumla Soran +1 yıl Çok detaya dalmissin bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak biz erkeğiz bunu en iyi senin bilmen lazım, bu kadar rahat davranmamanı öneririm Yorumla
Garragız Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Boğk gibi paraları var işte 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Samimiyse, özgür takılıyorsa harika olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Güzel bir etkinlik yeni bir heyecan gibi
Adı üstünde çift
Ayrı ayrı gidecek halleri yok ya
Neden olmasın herkesin kendi fikri
Yaptınız mı
gideriz guzel oluyor
Yakın arkadaşlar mi
Hayir
Kimle peki sormanın sakıncası yoksa
?
Gizliden konusma
Yazayım mi size
Takip attım or ile başlayan hesap
Gitmiyor size mesajlarım
Geldi
İki ayrı aile mi demek istiyorsun
Evet
Şahsen geçen yaz eşimin kız arkadaşı böyle bir teklifte bulunmuş eşime ama ben kabul etmedim
Neden etmediniz peki
Hem rahat olamayız, hem ben onun eşinin o hallerini ve benimde eşimin o hallerinin karşıdaki erkek tarafından görünmesini istemem
Kıskançlık sebebi ile mi? E sahilde karşılaşsanız da aynı durum olmayacak mı?
O rastlantı tabi bile bile de istemem
Kizlar göstermek istemiştir belki
Tek erkek ben olsam sorun yok
Sizde öyle bir durum mu var
Teklif geldi yaz için hatta ondan öncesinde yurt dışı için
Sen ne düşünüyorsun
Olumsuz bakmıyorum ben
Eşin dekolteli giyerse adamın aklında o haliyle kalır ama
Sokakta düğünde dernekte de kalır öyle bakarsan
Ama denizde ki görüntü ayrı bikini mi giyiyor eşin?
Neden ayrı olsun. Denize gittiğin de herkes karına mi yürüyor sanıyorsun
Hayır sıkıntı şu, tanımadığın insanlar eşini birdaha nerde ne zaman görecekler ama arkadaşların sürekli eşini görebilir ve o hali kalır akıllarında
Yahu o kadar kötü niyetli ise zaten her durumda kalır
Dostum şimdi normal zamanda arkadaşının eşini pantolonla ya da az bi çatal dekoltesiyle görmek var, denizde bikiniyle sütyenle görmek var
Düğüne falan gidince ne yapıyorsun?
Düğüne bikiniyle gidilmiyor ki normal etek ya da elbise
Dekoltesi yırtmacı olmuyor mu? Oynarken ederken ziplamiyor mu? Dar elbiseler ile hatları belli olmuyor mu
Çok dekolte olmuyor, hoplayıp zıplamıyor düğünlerde, dar elbisede giymiyor
Çok detaya dalmissin bence
Bak biz erkeğiz bunu en iyi senin bilmen lazım, bu kadar rahat davranmamanı öneririm
Boğk gibi paraları var işte
Ne alaka
Samimiyse, özgür takılıyorsa harika olur.
Villa olabilir