Tatil & Seyahat En iyi tatil bölgesi hangisi, neden? in_marvel_universe Takip Et Xper 1 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben hepsine sıcağım 😄 İzmir Antalya Muğla Aydın İstanbul Mersin Çanakkale Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Cevaplamaya devam. Yorumlarımızı eksik etmeyelim lütfen... En iyi tatil bölgesi hangisi, neden? Cevapla Tatil Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Antalya bence 1 0 Yorumla
Miyavizm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben hiç birine sıcak değilim. Çünkü sıcak şehirlerde tatil yapmayı sevmiyorum. 😂 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İzmir tabi ki alaçatı ve çeşmeye gitmemiş birisi benim için tatil yapmamış demektir. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Antalya bence
Ben hiç birine sıcak değilim. Çünkü sıcak şehirlerde tatil yapmayı sevmiyorum. 😂
İzmir tabi ki alaçatı ve çeşmeye gitmemiş birisi benim için tatil yapmamış demektir.
Daha serin bir yerler bakmak favorimm
İzmir degill gelmeyin İzmir 'e 😄😄😄
Aydın daha iyi