Tatil & Seyahat En iyi tatil yöresi hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bodrum diyorum. Bodrum Kuşadası Marmaris Didim Kaş Fethiye Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sitede herkes fakir a.. q tatil kültürümüz bile yok. dd En iyi tatil yöresi hangisi? Cevapla Tatil Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Antalya bence 1 0 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Fetiye denizi temiz, dogasi harika birde oteller oldukca lüks, kaliteli turistlerin yogun oldugu bölge, Antalyada cok iyi, Marmaris Kusadasi bana göre degil, dogru dürüst sahilleri dahi yok, her yer hava atmak icin gelen parti meraklisi yerli yabanci turist dolu. 0 0 Yorumla
tsubasa2607 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Geçen sene ve ondan önceki sene kampa gittim.. Hepside çok güzel yerler.. Gece hayatı en çok bodrum ve kuşadasında var :) 0 0 Yorumla
kırılgandayı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yunan adalarını görsün, benim için yeter 1 1 Yorumla kırılgandayı +1 yıl ne fakiri ya, benim aldığım maaş gayet iyi jdkdn Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Fethiye saydıkların arasında en iyisi 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 325 cevap paylaştı. Sıcak olan her yer sıkıcıdır bneim için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Antalya bence
Fetiye denizi temiz, dogasi harika birde oteller oldukca lüks, kaliteli turistlerin yogun oldugu bölge, Antalyada cok iyi,
Marmaris Kusadasi bana göre degil, dogru dürüst sahilleri dahi yok, her yer hava atmak icin gelen parti meraklisi yerli yabanci turist dolu.
Geçen sene ve ondan önceki sene kampa gittim.. Hepside çok güzel yerler.. Gece hayatı en çok bodrum ve kuşadasında var :)
En iyi tatil yeri gidebildiğin yerdir.
Yunan adalarını görsün, benim için yeter
ne fakiri ya, benim aldığım maaş gayet iyi jdkdn
Aslinda gümbet te çok guzledi
Fethiye saydıkların arasında en iyisi
Sıcak olan her yer sıkıcıdır bneim için
Kaş tabii ki
Marmaris en güzeli
Kuşadası
Maldivler
Bartın