Özellikle uzun yol otobüslerinde çok rastlarız böyle şeylere her ne kadar muavin ayakkabınızı çıkarmayın diye anons yapsada yinede böyle yolcular ayakkabısını çıkarıyor bu hareket bana çok görgüsüz ve cahilce geliyor sizcede öyle mi?
Bundan kolay kolay kurtulabilmek mümkün değil bunu kurtulmak olarak da düşünme hastalık olarak da düşünme bu da bir cinselliği yaşamak istemenin başka bir objesi diyebiliriz pek çok kişi sapiklik olarak düşünebilir ama günümüzde Bu tip şeyler çok fazla oluyor tavsiyem fetiş duygunu yaşaman hiç yaşamadığın için kafanda bu tip düşünceler sürekli hayal ediyorsun ilgim var deneyimleyemediğin için bu duruma sürekli maruz kalıyorsun yaşamanı tavsiye ederim güvendiğin bir kişiyle
Durulacağına inanıyorum ama tamamıyla bitmeyecek Ama bu kadar sık düşünmeyeceksin bunu deneyimlemen lazım çok güvendiğin tanıdığım bir kişiden destek alabilmelisin
Siz hangi ilde yaşıyorsunuz? Canının yanması tamamıyla senin net olarak eğilimini belli etmemen ile ilgili çünkü sonuçta sahibeler sordukları zaman neye eğilimi olduğunu soruyorlar ona göre seans alıyorsun
Evet Ankara 'da Mistress Devin Hanım. Elbette seni istemediğin hiçbir şey yapmazlar Ben sadece ayak fetişi için geldim dersin ona göre seans verir sana istemediğin bir şey yapmaz.
Sen açık saçık giyinip sokakta kimseyi tahrik etmezsen kimse senin fotonu çekmez tahrik oldum ki çektim yavrum burada suçlu ben değilim nefsim şehvetim
ananı bacını çektikleirnde de helal olsun hakkıdır dersin çeken erkeğe sen. sizin gibiler beyinsiz olduğu için ana bacı diye örnek vermek zorunda kalıyoruz empati kurmayı denemeniz için illa. bunun açık giyinmekle de alakası yok fotoğraftaki kadının açık bir yeri de yok. o kadar nefret ediyor ve iğreniyorum ki sizden. sokaklar senin gibi itler yüzünden tehlikeli
kusucam şimdi kel kafanıskm senin daha fazla yorum yazma cevap vermicem defol git. milletin fotoğrafını da ÇEKME aqhayvanı kadınlar buna maruz kalmak zorunda mı eğitimsiz köpek
sen özürlü müsün? nefis şehvet bir sende mi var? kendini zaptedemiyor değilsin? sen sapıklık yapmayı milleti taciz etmeyi tercih ediyorsun. umarım bir gün dayak yersin birinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kardeş sen de naylon çorap veya ayak fetisi durumu mu var?
Ewt maalesef tamda ondan var nerden anladın?
Kendim ilişki terapisteyim bunu çok net anlayabiliyorum bir görebiliyorum.
Peki bana bundan kurtulmanın kesin çözümünüde söyler misin?
Bundan kolay kolay kurtulabilmek mümkün değil bunu kurtulmak olarak da düşünme hastalık olarak da düşünme bu da bir cinselliği yaşamak istemenin başka bir objesi diyebiliriz pek çok kişi sapiklik olarak düşünebilir ama günümüzde Bu tip şeyler çok fazla oluyor tavsiyem fetiş duygunu yaşaman hiç yaşamadığın için kafanda bu tip düşünceler sürekli hayal ediyorsun ilgim var deneyimleyemediğin için bu duruma sürekli maruz kalıyorsun yaşamanı tavsiye ederim güvendiğin bir kişiyle
Yaşasam gecermi bu fetişim durulurmuyum biraz..
Durulacağına inanıyorum ama tamamıyla bitmeyecek Ama bu kadar sık düşünmeyeceksin bunu deneyimlemen lazım çok güvendiğin tanıdığım bir kişiden destek alabilmelisin
Öyle birisini bulsam zaten bu hevesimi azda olsa giderecem ama bulamıyorum yaş 34 oldu hala bekarım gidişat hiç iyi değil
Peki bu durumu aşmak için herhangi bir şekilde bir sahibeden destek alma hiç düşündün mü?
Düşündüğüm oldu ama sahibelerde çok değişik şeyler uyguluyorlar bazen canını acıtıyorlar hem para verip hem canının yanması sence ne kadar mantıklı 🤔
Siz hangi ilde yaşıyorsunuz? Canının yanması tamamıyla senin net olarak eğilimini belli etmemen ile ilgili çünkü sonuçta sahibeler sordukları zaman neye eğilimi olduğunu soruyorlar ona göre seans alıyorsun
Ankaradaym yani ayak fetiş olduğumu belirtsem sadece bana ayağını sunuyor ve istediklerimi yaptırıyorlarmi?
Evet Ankara 'da Mistress Devin Hanım. Elbette seni istemediğin hiçbir şey yapmazlar Ben sadece ayak fetişi için geldim dersin ona göre seans verir sana istemediğin bir şey yapmaz.
Sanırım bu devin hanımı tanıyorsun? Bana bu konuda yardımcı olacaginida biliyorsun gibi...
Devin hanımı tanımıyorum ama çok giden kişinin olduğunu biliyorum tam bir profesyonel olarak bu konuda size hizmet verebilir.
Bunu bir değerlendirecem... Birde bu sahibeler seans esnasinda video çekip sayfalarına atıyorlar sonra birde ifşa olmayalım
Onu baştan konusacaksiniz video çekim sizin izniniz olmadan yapamazlar. Yapacak ise seansa gitmezsiniz. Yanınızda birini götürün mutlaka.
Neden yanımda biriyle gitmem gerekiyor yalnız gitmek sıkıntılı mi olur?
Tanımadığın bir yere ilk defa giderken tedbirli olmak için böyle özel bir durum için.
Anladım haklısın...
Temkinli olmakta fayda var bu tip yerlere gittiğin zaman evlere gittiğin zaman güven oluşasıya kadar mutlaka yanında birisi olması gerekiyor
bence muavinin böyle bir uyarıda bulunmasına gerek kalmamalı kıro musunuz ya
Siz bayanlar nede olsa benim ayağım kokmaž mantığı ile cikariyorsunuz sence bu doğrumu?
nereden gördün kadınların çıkardığını acaba? konu kadınlara nasıl geldi?
Gördüm ki burada soruyorum ayrıca bu resimde benim gizli çekimim buda sana kanıt olsun ok
Kadın ayakkabısını çıkarmamış ayrıca milletin fotoğrafını gizlice sapık gibi çekmişsin utanmadan söylüyorsun bir de. sıkıntılı mısın
Yavrum apaçık ayağını çıkarmış işte ayrıca ben senin ayağını görmek zorundamyim belki ayaktan tahrik oluyorum
iğrenç sapık. siz eğitilmezsiniz.
Ewt sapık olduğumu kabul ediyorum çünkü siz hatunlar çok tatlısınız mis gibide kokuyorsunuz benimde canım çekiyor suçlu benmiyim yani şimdi?
türkiyeye gelip milletin orasını burasını çeken afganlardan pakistanlılardan hiçbir farkınız yok. defol
Sen açık saçık giyinip sokakta kimseyi tahrik etmezsen kimse senin fotonu çekmez tahrik oldum ki çektim yavrum burada suçlu ben değilim nefsim şehvetim
düşük zekalı, sapık, ahlaktan yoksun ve ilkelsiniz. aynı maymun gibisiniz. yaptığın savunmaya bak çıldırıcam muhatap olduğumuz tiplere bak
Erkek olsaydın ne demek istediğimi anlardin guzumm seksi zevkli var edeni düşün sen birde neden bu kadar zevkli var etmiş die?
ananı bacını çektikleirnde de helal olsun hakkıdır dersin çeken erkeğe sen. sizin gibiler beyinsiz olduğu için ana bacı diye örnek vermek zorunda kalıyoruz empati kurmayı denemeniz için illa. bunun açık giyinmekle de alakası yok fotoğraftaki kadının açık bir yeri de yok. o kadar nefret ediyor ve iğreniyorum ki sizden. sokaklar senin gibi itler yüzünden tehlikeli
Ayak fetiş die bı hastalık var hiç duydunmu? Bende o hastalıktan var...
hastalığına sokayım aqsapığı
Neyle sokcan çok merak ettim yavrum 😁
iğreniyorum ya bana yavrum deme bir sapıkla iletişim kurduğum için iğrenç hissediyorum şu an sgit
Yanında olsam bana sapık demezdin emin ol saçlarımı okşar osmanim derdin 😉
kusucam şimdi kel kafanıskm senin daha fazla yorum yazma cevap vermicem defol git. milletin fotoğrafını da ÇEKME aqhayvanı kadınlar buna maruz kalmak zorunda mı eğitimsiz köpek
Hicbirinizinde beni böyle yapıp tahrik etmeye hakkıniz yok bendede nefis şehvet var canım çekiyor işte
sen özürlü müsün? nefis şehvet bir sende mi var? kendini zaptedemiyor değilsin? sen sapıklık yapmayı milleti taciz etmeyi tercih ediyorsun. umarım bir gün dayak yersin birinden
Daha yaşın genç yakında birisi senin tadına baktığında ilişkiye girdiğinde o zevki tattiginda emin ol bana hak vereceksin yavrum guzumm. 😘
ne alaka aq beyinsizi git anana anlat bunları. annene de söyle milletin ayağını çekiyorum sapık olduğum için de o da alkışlasın seni
Senin ayağında güzeldir kesin kılsız tüysüz birde kırmızı ojelidir üstüne mis gibide kokar ohh 😘
yapmam ve yapılmasını istemem
Bayanlar nasıl olsa benim ayağım kokmaž mantığı ile mi yapıyorlar dersin?
Yapmayın böyle şeyler
Ben yapmiom hatunlar yapio
Kokmuyorsa sorun yok
Bayanlar daha çok yapıyor bunu acaba benim ayağım kokmaž düşüncesi ile mi yapıyorlar dersin?
Ona bakarsan kimsenin ayağı kokmaz 😂
Öyle mi dersin?
İşte kendilerine göre
Şimdi burada kızın biri beni linç etmeye başladı bayanlar ayakkabısını çıkarmaz die