Bu fotoğrafı bugün bindiğim otobüste çektim 40 yaşlarında türbanlı bir kadın ayakkabısını çıkarmış oturuyordu biraz ayak kokusu burnuma geldi desem yeridir? Sizce bu hareketi yaparak başkalarını rahatsız etme hakkı var mı?

1. hiçbir şey size başkasının fotoğrafını izinsiz çekmek hakkı vermez
2. Açık ayakkabı da ayak kokmaz
3. Türbanlı diyerek insanları etiketlemeniz çok iğrenç
1. Açık ayakkabı değil, 2. Turbanlilarin çoğu görgüsüz ve yobaz oluyorlar 3. Fotosunu kendi isteğimle çektim sorun yok
Cevap
7Cevap
Belliki çorap seviyorsun.
Onun yaptığının rahatsız edici olduğunu söylüyorsun. Peki senin yaptığın doğru mu? Nasıl bu şekilde foto cekebiliyirsin
Neden o ayağını çıkarıp beni tahrik ederken suçlu deilde? Ben onun resmini çekip buraya atınca mi suçlu oluyorum?
Kokusundan rahatsız olduğunu söylemiştin oysaki
Ewt kokusu geliyordu burnuma çünkü kadın bana yakın oturuyordu ama o koku beni rahatsız etmekten ziyade nedense tahrik etti?
Merak ettiğim başka bir şey var. Bu fotoyu paylaşırken açıklamaya ne yazmayı dusundun
Nasıl yani?
ya da kimin görmesini istemedin
Muavin ya da şoförün
Fotoyu buraya yüklendikten sonra fotoğrafa bir daha baktın mi
Tabiki ne olduki?
Muavinlensoforun numaraları sende kayitliymis. Belkide muavin ve şoför aynı kişi.
Maalesef
Şimdi burada asıl suçlu olan kadınmi yoksa benmi?
Ikinizde
Benim yerimde başka bı erkek olsa o ayaklara bakip tahrik olmazmydi tüm suç bendemi yani?
Kadın yanindakilsrinde dusunmeliydi. Sen niye çekiyorsun?
Trollugunde boykesi
Yanındakiler derken? Trol derken neyi kastediosun?
boş ver abi
Sen şimdi otobüste aynı hareketi yapsan yan koltukta oturan yaşlı bı amca dikkatlice ayaklarına baksa rahatsız olurmuydun? Yoksa baksın der umursamazmydin?
Rahatsız olmamak için ayakkabımı cikarmazdim.
Ayağın terlese bilemi?
Evet
Sen görgülüsün demekki bu fotosunu çektiğim kadın hem türbanlı hemde görgüsüz..
İnanılmaz terbiyesizsin. Şimdi sen oraya türbanlı diye yazdın noldu? Yahu amacınız başka da işte. İnsanları keklemeye çalışıyorsunuz
Ha kadın ayakkabıyı çıkardı terbiyeli ben burada türbanlı yazdım die terbiyeszm öylemi? @Mlyusioq
Söyle içinde kalmasin 😉
Bir erkek yapsa rahatsız olunurda kadından olunmaz neden olunsun o görüntü için para verenler var
Neden kadın ayağı kötü kokmaz diyemi? @99bondagegirk
Hayır kokusundan değil görüntüsünden ayrıca nickin çoraplı sen neden takılıyorsun
Müthiş görüntü ha birde ince çorap ten rengi en sevdiğim :D şu foto için kaç erkek para ödüyor haberin var mı skdjsjkd
Bende deli oldum bu görüntüye zaten
Başkalarını rahatsız etme hakkı yok ama ne bileyim dünyada neler var neler.
‼️Ben o kadının ayağına kurban olurum‼️
Çağırdığın kızlar nerde orspu osmiiiş
Kızların tadına baktım hepsi kaçtılar 😃
Orrrrrro ssssspıuuuuuu
Sendemi onlardansin 😉
ben kalbimleyim erkek orspusu awk malı sen ne cürretle bir kadına böyle asagılayıcı etiket yapıstırıp ifşalarsın
Bırak bu işleri yavrum 😉
O ağzına babann yar rgna sokarm orspu evladı ben sadece erkeğimin yavrusuyum ulan istesem Şu an soruna ss alıp polise versem seni hapise atarlar gizlice birinin resmini çekip internete koymakya sene hapis cezası yersn yar k suratlı erkeksiz metres orspusu
nickinin hakkini veriyon Osman
Nickimle ne alakası var? Bu kadının yaptığı ayıp mı deilmi onu soruyorum?
Brni rahatsız etmiyor. Türbanlı çorabı kalp ben
Nedn kadın ayağı kötü kokmuyor diyemi?
Tabii eder
İstermydin böyle dibinde bir kadın ayakkabısını cikarip otursun?
Igrenc
Nick entry uyumu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?