Tatil & Seyahat Sizce neresi daha mantıklı ve güzel? ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ankara’da yaşamak mı yoksa Almanya nın bir yerinde mi? Güncellemeler+1 yıl Evlenince.. Sizce neresi daha mantıklı ve güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sen Almanyada yasamaya devam et. Eurolarindan ayrılmazsın zaten 0 4 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Haha 😂 ne alaka şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani dunki paylaşimlarin, Euro, spor hocan, vs Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Olabilir 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuh yani onları da mı hatirlamiyorsun Yorumla
ArslanBey06 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Güzel bi iş varsa Almanya ama millet gideyim de ne olursa olsun diyo sacma 1 0 Yorumla
Efsane0606 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İmkanın varsa yurt dışı yoksa da Ankara iyi güzel 0 0 Yorumla
psikologhenry Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl almanya 1 1 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Aynen:) Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Yaptığın işe bağlı 0 3 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Onun durumu iyi, benimde maaşım bana yetiyor Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Ama nerenin şartlarına göre bu durumlar Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Türkiye ve Almanya Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Almanya’nın herhangi bir yeri köyü kasabası 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 789 cevap paylaştı. Antalya 😎 0 0 Yorumla
dogu48atac Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ankara tabiki 0 4 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Ankara gibisi var mı ❤️ Yorumla dogu48atac +1 yıl yok harbidennn de Almanya'da neymiş Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Yani Yorumla dogu48atac +1 yıl düğün ne zaman Yorumla
stabecks-2 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Almanya 0 2 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Benim için ülke farketmiyor Yorumla stabecks-2 +1 yıl Koca iyi olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sen Almanyada yasamaya devam et. Eurolarindan ayrılmazsın zaten
Haha 😂 ne alaka şimdi
Yani dunki paylaşimlarin, Euro, spor hocan, vs
Olabilir 🤔
Yuh yani onları da mı hatirlamiyorsun
Güzel bi iş varsa Almanya ama millet gideyim de ne olursa olsun diyo sacma
Ankara tanı almanyada yasanir mi
Bence kimsenin olmadığı yer huzur
İmkanın varsa yurt dışı yoksa da Ankara iyi güzel