Vizelerden sonra kardeşimle tatile çıkacağız o zaman açılacağım deneme amaçlı kendimi kötü hissedersem tekrar kapanırım doğrumu yapıyorum.
Beni yargılamayın çünkü baskıcı bir ailede büyüdüm ve kendimi bulamıyorum iyi hissetmek istiyorum
Vizelerden sonra kardeşimle tatile çıkacağız o zaman açılacağım deneme amaçlı kendimi kötü hissedersem tekrar kapanırım doğrumu yapıyorum.
Beni yargılamayın çünkü baskıcı bir ailede büyüdüm ve kendimi bulamıyorum iyi hissetmek istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Canın ne istiyorsa onu yap. Allah varsa onunla senin aranda, gerisini ilgilendirmez
Çok iyi gelecek. Asla foto vs çekinme hatıra bırakma ilerde birileri görebilir 😉
Daha kötü olacaksın yapma kardeşim be doğru olan bu ne gerek var günaha
Benden günaha girmek istemiyorum ama hep içimde kalacaksa bir kere yaşamam gerektiğini düşünüyorum
Bazı şeyler insanın içinde kalmalı sırf bu yüzden büyük günahlara düşeriz veya daha büyük hatalara sonrası zaten pişmanlık gel sen bu konuyu içinde noktalandır ilelebet yolundan Sapma
hayatım boyunca hep tesettürlü birine yakışır şekilde giyindim bundan sonrasını bilmiyorum kararsızım zaten
Çok şükür bundan sonra da Allah sana o şekilde kalmayı nasip etsin inşallah kararsız kalma bu dünya geçici
Öyle, teşekkürler
Dertleşmek ister misin
Yok ben ksden kimseyle konuşmuyorum sırf bazı sorularım olunca sormak için ksyi kullanıyorum
Muhabbet sohbet yani ne olacak ki
Eskidem beridir baskı altında kapalı kaldıysan bu farklı bir durum. Umarım kendini bulursun
Umarım
İçin rahat edecekmi günah ama kapanmışsın bir kere
Baskıdan kurtulunca nasıl hissediyorsun kendini bulacak mısın bu önemli
Dini açıdan açılmamalısın ama bir deşarj düşünüyorsan, üstsüz gir bence.
Ne için kapandığın önemli Allahın emri için mi yoksa aile baskısı mı?
Baskı ile olmaz bu işler
Açılınca iyi mi hissetcen yani
İyimi hissedeceğim bilmiyorum ama çokta istiyorum o yüzden deneyeceğim
Büyük yanılgıdasn
Bilemiyorum ama bence açılma
Boyun kg nedir fiziğin nasıl ve güzelmisin
Dene bence sahilde filan
Doğru bence denemek lazım yoksa içinde kalır bende
Yanlış yaparsın
Bikini giymek istiyorsun aslında olay bu
Ne kadar açılacaksın plajda filan mi
Mini etek tarzı
Hmmm çok güzel bulurlar mi seni evde deneme yaptın mı
Evde zaten açık giyiniyorum
Güzel seviyorsan rahat edersen sorun olmaz. Ama tesettürlü çok farklı biri açıkken farklı biri yani taniyamabilirler seni ilk etapta yolda görünce sok
Zaten tanımadığım ortamlarda tatile çıkacağım
Tamamen açılırsın eğer tabi bu durum keyfini çıkar. Iyi tatiller
Teşekkürler
Boy kilo kac bu arada
Tam istedigim dusuncede bi kadın😈
Abartma istersen
Tatile giderken tesettürlü gitme
Hayatını yaşa
Tatil güzel kimsenin olmadığı yerde yüzebilirsin
Sonra geri mi kapanacaksin
Emimim güzel birisin
Yoooo