Tatil & Seyahat Sonbaharda tatile çıkar mısınız? 44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evet son baharda tatil bir başka güzel olsa gerek 😊#mekân44 Sonbaharda tatile çıkar mısınız? Cevapla Tatil Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Çıkarım evet 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çıkarım tabii, yazın kavurucu sıcağında değil de, sonbaharın o tatlı tatlı esen rüzgarında hoş olur tatil. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Size katılıyorum
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Fırsatım olsa çıkarım çokta keyifli olur eminim. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl İllaki iyi olur Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Her mevsimde çıkarım yeterki tatil olsun Ne fark eder yapacak bir şeyler bulunur 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl İllaki öyle kamp yapmak çok güzel olur mesela Yorumla
ParlayanGüness Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 39% +1 yıl İmkan olsaydı neden olmasın. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl İmkanlar mühim tabi Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Param olsa her mevsim tatildeyim😄 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl İyi hayat sana güzel o zaman Yorumla
Leyasu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl ukraynalı bir kız bulursam çıkarım. 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😃 Olur umarım Yorumla Leyasu +1 yıl inşallah kandil gecelerinde dua ederim bana ukraynalı asil bir kız nasip olsun diye. Yorumla 44asi44 +1 yıl 😃😃 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Olabilir çıkmışlığım var 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Güzel olur muhtemelen Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yazın çıkamadım ki şimdi çıkayım 1 2 Yorumla 44asi44 +1 yıl Umarım çıkarsın bir gün Yorumla Yokgibihersey +1 yıl İnşallah Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Canım istesin yeter 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Ne güzel 😊 Yorumla
Tugsem38 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Isyeri izin verse her an tatile çıkarım 🤣 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl İstediğin zaman alamıyor musun Yorumla Tugsem38 +1 yıl Hayir senelik izin 4 bucuk hafta ben hepsini bitirdim bu sene Yorumla 44asi44 +1 yıl İznin de baya varmış ama bitmiş Yorumla
Hemşire095 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Tatil her mevsim harikadır. 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Doğruu Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 602 cevap paylaştı. tatile çıkamıyorum :D 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. çıkmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çıkarım evet
Çıkarım tabii, yazın kavurucu sıcağında değil de, sonbaharın o tatlı tatlı esen rüzgarında hoş olur tatil.
Size katılıyorum
Fırsatım olsa çıkarım çokta keyifli olur eminim.
İllaki iyi olur
Her mevsimde çıkarım yeterki tatil olsun
Ne fark eder yapacak bir şeyler bulunur
İllaki öyle kamp yapmak çok güzel olur mesela
İmkan olsaydı neden olmasın.
İmkanlar mühim tabi
Param olsa her mevsim tatildeyim😄
İyi hayat sana güzel o zaman
ukraynalı bir kız bulursam çıkarım.
😃😃 Olur umarım
inşallah kandil gecelerinde dua ederim bana ukraynalı asil bir kız nasip olsun diye.
😃😃
Olabilir çıkmışlığım var
Güzel olur muhtemelen
Yazın çıkamadım ki şimdi çıkayım
Umarım çıkarsın bir gün
İnşallah
Şu an tam sapanca havaları 🍃
İnşallah diyorummm🍁🍂
Nereden geliyor bu para
Canım istesin yeter
Ne güzel 😊
Isyeri izin verse her an tatile çıkarım 🤣