Tatil & Seyahat Bu yaz tatile gitmeyi düşünüyor musunuz? Sadeşık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Düşünmüyorsanız neden, düşünüyorsanız nereye? Evet bu yaz tatile gideceğim Tatile gitmeyi düşünmüyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu yaz tatile gitmeyi düşünüyor musunuz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. düşünmüyorum 0 0 Yorumla
sweyzy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Bu yaz kafa dağıtmam lazım, zor bir sene oldu herkesin de bildiği üzere. Adalar'da güzel bir tatile çıkmayı düşünüyorum. 1 0 Yorumla
AchelyaMiryamxx Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Gitmeyeceğim, çünkü istemiyorum. Belki Karadenize yolum düşer. 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu akşam yola çıkıyorum yarından itibaren tatilim başlıyor 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gidicez inşallah yeter gari kara canıma tak etti balık gibi denize girmek çıktığımda buz gibi karpuzu görmek et yemek istiyorum sonra yine girmek hahah 0 0 Yorumla
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 489 cevap paylaştı. Evet düşünüyorum. Tatil planlarım arasında yerel geziler var mesela İzmiri yeniden keşfetmek istiyorum 0 0 Yorumla
Denizs1573 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Geçen yıl gitmemiştim şimdi içimde kaldı antalyaya gideceğim kardeşimide götürücem eğleniriz yaşına göre olgun biri 🙃 2 0 Yorumla
emrecelik19 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Düşünüyore, kısmetse karasuda tanıtığımızın yazlığında 1 hafta kafa izni yapacağım :)) 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Tabi tabi ön oda çok güzel alıyor arka odada takılacağım yaz boyu... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öyle bir yere gitmek istiyorum ki tek başıma özgürce 5 gün lüx bir otelde kafam dinlensin (datça veya marmaris) olabilir 0 0 Yorumla
AyşeHanımefendi Takip Et Xper 2 Yaş: 50 +1 yıl Hayır çocuklarım yaz kursuna gidiyor 8'e geçtiler o yüzden biz de gidemiyoruz belki il dışına çıkmadan en fazla pikniğe gideriz 2 0 Yorumla
AlperDemir92 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Tatile gitmeyi düşünmüyorum 1 5 Yorumla Sadeşık +1 yıl neden peki Yorumla Sadeşık +1 yıl ekonomi mi ya da başka bir sebep mi? Yorumla AlperDemir92 +1 yıl İşlerim çok yogun bu aralar Yorumla Sadeşık +1 yıl Anladım Yorumla Sadeşık +1 yıl kolay gelsin Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Param olursa giderim inşallah 1 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Bugün geldim haftaya tekrar gidiyorum 1 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Tatil arkadasi bulursam gitmeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
Marshall-Todd Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yes canım alaçatı yhaa. s. s 0 4 Yorumla Sadeşık +1 yıl hahababahahshsbsbdbfn Yorumla Sadeşık +1 yıl o foto nee 😂😂 Yorumla Marshall-Todd +1 yıl Kameralara yakalanmışız... Yorumla Sadeşık +1 yıl hahahah tüh yaa ndndjdj Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum 2 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 976 cevap paylaştı. Bir planım yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
düşünmüyorum
Bu yaz kafa dağıtmam lazım, zor bir sene oldu herkesin de bildiği üzere. Adalar'da güzel bir tatile çıkmayı düşünüyorum.
Gitmeyeceğim, çünkü istemiyorum. Belki Karadenize yolum düşer.
Bu akşam yola çıkıyorum yarından itibaren tatilim başlıyor
Gidicez inşallah yeter gari kara canıma tak etti balık gibi denize girmek çıktığımda buz gibi karpuzu görmek et yemek istiyorum sonra yine girmek hahah
Evet düşünüyorum. Tatil planlarım arasında yerel geziler var mesela İzmiri yeniden keşfetmek istiyorum
Geçen yıl gitmemiştim şimdi içimde kaldı antalyaya gideceğim kardeşimide götürücem eğleniriz yaşına göre olgun biri 🙃
Düşünüyore, kısmetse karasuda tanıtığımızın yazlığında 1 hafta kafa izni yapacağım :))
Tabi tabi ön oda çok güzel alıyor arka odada takılacağım yaz boyu...
Öyle bir yere gitmek istiyorum ki tek başıma özgürce 5 gün lüx bir otelde kafam dinlensin (datça veya marmaris) olabilir
Hayır çocuklarım yaz kursuna gidiyor 8'e geçtiler o yüzden biz de gidemiyoruz belki il dışına çıkmadan en fazla pikniğe gideriz
Tatile gitmeyi düşünmüyorum
neden peki
ekonomi mi ya da başka bir sebep mi?
İşlerim çok yogun bu aralar
Anladım
kolay gelsin
Muğla yolcusu kalmasın
Didime gitmeyi düşünüyorum
Kısmet ise düşünüyorum.
Param olursa giderim inşallah
Bugün geldim haftaya tekrar gidiyorum
Tatil arkadasi bulursam gitmeyi düşünüyorum