- Karadeniz
- Marmara
- Doğu Anadolu
- Güneydoğu Anadolu
Bölgelerinde bazı yerlere gittim ve tabi ki geri kalan,
- Ege
- Akdeniz
- İç Anadolu
bölgelerini de gezmeyi çok isterim.
Peki siz nereleri gezdiniz? Paylaşırsanız, çok güzel fikir alışverişi olur 👋😊

Bölgelerinde bazı yerlere gittim ve tabi ki geri kalan,
bölgelerini de gezmeyi çok isterim.
Peki siz nereleri gezdiniz? Paylaşırsanız, çok güzel fikir alışverişi olur 👋😊
Ben doğdum doğalı istanbuldayım desem pek yalan olmaz heralde onun dışında bir kaç kez Ankara 'ya gittim orası da başıma bela oldu zaten insan sevmediğiyle sınanırmış ya benim ki de o misal... birde askerliğimde görev icabı gördüğüm birkaç şehir onun dışında hiçbir yer yok...
Bilmiyorum ki vallahi semih dediğin kesinlikle doğru bende gezmeyi severim isterim ama nasip ne diyeyim artık kendimle ve hayatla insanlarla mücadele etmekten hiçbir şey yapamıyorum ve artık bunu düşünmekten de söylemekten de bıkıyorum ama gerçek bu umarım bu gerçek değişir artık çünkü çok canımı sıkıyor gerçekten...
Babam polis olduğundan dolayı başka şehirlerde yaşadım hep ilk önce Tokat Reşadiye (Efsane karizmayi o almıştık 19 Europa 😍 yıl 2002 ben 1 yaşında iken) sonra Kastamonu cide 2004 2007 yılları arasında sonrası Kayseri bu kerez merkez bak 😅 sonra Amasya merkez ve şu an memlekette yaşıyor um çünkü emekli oldu şu an Çorum merkez de yaşıyom

İstanbul gitim zaten trükiyeye geldimizde oraya gidiyoz ama başka yerlere de gitmek istiyorum urfa mesela oraya gitmek gezmek istiyorum
İşallah gider rim bende birgün güzel yerlervarmış doğal falan birde yemeklervar hahahah
Teşekkürler reis
Cevap
4Cevap
Antalya gitmiştim çok sevdiğim bir şehir
Oraya gitmeyi o kadar istiyorum ki anlatamam 😀
Ege, Akdeniz ve Marmaraya gittim. İzmir, Bursa, Manavgat, Silifke, Denizli, Pamukkale, Kayseri, Sivas, Gemerek Aksaray, Nevşehir, Karaman
O da olur inşallah.🤣
Ben doğu turuna cıkmak istiyorum.
Akdeniz - ege - karadeniz
Marmara genelde
Heryere gittim
Evet gezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?