Tatil & Seyahat En çok görmek istediğiniz ya da gezip keşfettiğiniz favori ülkeniz hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor En çok hangi ülkeyi görmek isterdiniz? Gezip gördüğünüz ülkelerden en beğendiğiniz ülke hangisi? En çok görmek istediğiniz ya da gezip keşfettiğiniz favori ülkeniz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
admgk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hollanda ve paris gittim ikisine de fransa ap ayırı bir şehir büyüleyici yanı çok hollanda da tam eğlence için. 1 0 Yorumla
1gezenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bence konfor olarak bae dubai, sakin bi yer istiyorsanız viyana ama favorim İstanbul 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı. Ülkem buradan daha güzeli yok ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hollanda ve paris gittim ikisine de fransa ap ayırı bir şehir büyüleyici yanı çok hollanda da tam eğlence için.
bence konfor olarak bae dubai, sakin bi yer istiyorsanız viyana ama favorim İstanbul
Fransa'yı görmek istiyorum.
İspanyaya gittim, gayet yeterli
Ülkem buradan daha güzeli yok ki
İskandinav ülkeleri