Tatil & Seyahat Balayı için Kıbrıs’a mı yoksa Alanya’ya mı gitmeliyiz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bu ay gideceğiz neresi güzel olur Kıbrıs Alanya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Balayı için Kıbrıs’a mı yoksa Alanya’ya mı gitmeliyiz? Cevapla Güzellik Soruları Balayı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Alanya 0 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Alanya ve kibrisin pek farki yok, ama hic kibrisa gitmediyseniz oraya gidin isterseniz 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kıbrıs şu an Alanya dan daha sıcak, oraya gidebilirsiniz. 0 0 Yorumla
Elite_joys Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kıbrıs Gazimağusa Salamis bay conti'ye Git tavsiye ediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıbrıs’a git denizi suyu tertemiz, nezih mekanlar ve yurt dışı tatil yerlerine göre bi tık daha uygun fiyatlar 0 0 Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Oralarda para harcayacağına yurt dışına git 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 779 cevap paylaştı. Alanya çok güzel 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 352 cevap paylaştı. Kıbrıs'a gidin kumarda oynarsınız 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 597 cevap paylaştı. kıbrıs da güzel alanya da tercih sizin. 0 0 Yorumla
HnAyazz Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Alanya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Alanya Yorumla HnAyazz +1 yıl Orayı seviyorum. Dünyanın en güzel yerinden daha güzel bence Alanya. Bir de anısı var tabi ki... Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Alanya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Alanya Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı. Yunanistan 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Kibtid 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 477 cevap paylaştı. Alanya 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Kıbrıs daha iyi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Alanya
Alanya ve kibrisin pek farki yok, ama hic kibrisa gitmediyseniz oraya gidin isterseniz
Kıbrıs şu an Alanya dan daha sıcak, oraya gidebilirsiniz.
Kıbrıs Gazimağusa Salamis bay conti'ye Git tavsiye ediyorum
Kıbrıs’a git denizi suyu tertemiz, nezih mekanlar ve yurt dışı tatil yerlerine göre bi tık daha uygun fiyatlar
şahsen kıbrısa giderdim
Oralarda para harcayacağına yurt dışına git
Alanya çok güzel
Kıbrıs'a gidin kumarda oynarsınız
Yozgat Şefaatli'ye gidin
kıbrıs da güzel alanya da tercih sizin.
kıbrıs güzel, özellikle bu mevsimde
Alanya
Neden Alanya
Orayı seviyorum. Dünyanın en güzel yerinden daha güzel bence Alanya. Bir de anısı var tabi ki...
Alanya
Neden Alanya
Mükemmel bir çözüm
Yunanistan
yozgata
Kıbrıs'a gidin bence
İtalya
Kıbrıs
Kibtid
Kıbrıs daha iyi
Alanya
Alanya