Tatil Yeri seçerken sakin yerleri mi yoksa kalabalık yerleri mi seçersiniz?

Tatil Yeri seçerken sakin yerleri mi yoksa kalabalık yerleri mi seçersiniz?
Kalabalık yerlere sakin zamanda gitmek. Çünkü güzel diye çok kişi gidiyor. Mesela bu mevsimde denize gitmek daha huzur verici olur çünkü kimse yok skskzksmdmdkd
Her yaz tatile giderim hep gittiğim yerle kalabalik olur ama bu yaz aile oteline gittim çok küçük nazik bi oteldi ve o kadar çok güzeldiki kendini tam bir aile ortaminda hissediyorsun çok ciddiyim bazen kalabalik otelde utanabiliyorsun veya çekiniyorsun çileside çok tabi ama aile otelinde tam tersi
Yaşadığım yıla bağlı yoğun bir yıl geçirdiysem sakin eğer monoton yaşadıysam kalabalık olurdu
Cevap
10Cevap
Sakin yerleri tercih ederim ben genellikle çok insan sevmiyorum çünkü.. boğucu oluyor benim için..
Sakın yerleri daha çok severim gadası
kanka senin zevkin tarzın ne ise onu seç sonuçta sen keyif yapacaksın ölç biç tart dene doğruyu bul seçim senin
Değişiyor duruma göre bazen kalabalık yerlere gitmek istiyorum, bazen de sessiz sakin yerleri tercih ediyorum.
Bayram sezonu asla tatil yeri seçmem, köye giderim. Harici bir izin zamanı bilindik tatil illerinin sakin yerlerini tercih ederim.
Kalabalık yerleri seçerim. Kalabalığı seviyorum çünkü.
Sakin yerleri tercih ederim şöyle kafa dinlemelik...
Sakin az insan çok huzur İnsanların olduğu yere koşan insanlığına şüphe ediyorum
Sakin yerleri tercih ederim. Kalabalık ortamlardan pek haz etmiyorum.
sakin yerleri.. aşırı kalabalık yorucu ve rahatsız edici..
kafa dinlemek istiyorsam sakin yeri secerim. Eglenmek icin kalabalk
Şu goruntuye bakınca bagirasim geliyor içim sikiliyor neden olabilir acaba
Bari orası sakin olsun :D
sakin yerleri severim
Sakin mesela Sakarya sapanca tam benlik yer 💝
Sakin yerler daha iyi
sakin ya da az kalabalık
Sakin. Kafa dinlemeye gidiyorum sonuçta.
Mümkünse Sakin kimsesiz.
Sakın kalabalik a gelemem
Renkli mısır gevreğine benzedi.
Gitsem sakın yer olur tercihim
Sakin
Kesinlikle sakin
başım şişer yoksa
Sakin tercihim
Sakin iyidir ya
Sakin
Kafama göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?