bizim için darısı daha daha güzel yazlara🙏
Yazı özledim ya ☹️? Ya siz?
bizim için darısı daha daha güzel yazlara🙏
yaz ne güzel aslında, güneştir denizdir, şehir dışı tatillerdir, yurt dışı gezileridir... şimdi farklı uğraşlar yoğunlaştık, havalar da kapkaranlık, İstanbula iyice kış geliyor.
Hiç özlemedim.. ama soğuk da sevmiyorum.. hep son bahar kalsa bene daha iyi olurdu benim için. çünkü aşırı sıcak bunaltır.. soğuk da da ben sevmiyorum hiç
cok mutluyum kıs geldigi icin yazdan nefret ediyorum sıcak hava ve nem stresten baska bir ise yaramıyo insanların terlemeyi neden sevdigini cozemiyorum
ama kışın da gezemiyorsun, yüzemiyorsun, hem iş güç hem havalar soğuyor
ben asıl yazın gezemiyorum gunduz isim yoksa hayatta cıkmam gunesten korunmak icin semsiyeyle geziyorum
çok aşırı sıcaklar vs tabii ki zor. Ben a4 kağıdından farksız bir ten rengine sahibim mesela. çok pis de yandım yazın ama yine de yazın yaşanan aktiviteler daha mutlu ediyor. Bir kere yeni yerler görüyorsun, kafan rahat, ye iç dinlen modundasın vs. Bir de güneş ışığı evdeyken bile her yeri aydınlatıyor
yazın vibe ını ben de seviyorum haklısın ama sıcaklarda nefesim daralıyo elimde degil :/ hele ki istanbulun pis havası ve nemi biliyosundur zaten
Cevap
9Cevap
Daha dur ya yeni gitti 🙄
işte hep kalsa ama aşırı da yakmasa o ayrı
Kış adamıyım ben zerre özlemedim üşümek harika
aklım almıyor 🙄
Zevkler ve renkler diyelim
Ben kışı özledim valla
kapkaranlık işte şu an her yer. kış modu. Bir deliğe gir saklan kışın. hiç çekişmyor
Gerçi kışı eskisi kadar yaşayamıyoruz
Her şey mevsiminde çok güzel
orası öyle. yine de İtalya da filan yaşamak vardı :d
bizim güney kesimlerde de iyidir, ege akdeniz
Sizin baya fena desene. Bura yine iyiydi son bikaç gündür ama bugün iyice bozdu
ohoo pek yaşamamışsın anlaşılan İstanbul'da
istanbulun saati saatine günü gününe uymaz. Mart Nisan bir metre kar yağdı son iki senede. kışın güneş çıkar, yazn kar yağar
OHOOO Hiç mi haber takip etmiyorsunuz. Martın ortasında İstanbul'da ne yaşnda 2021de? millet sabaha kadar yollarda kaldı, öiaçlık susuzluk ve donma tehlikesin karşı herkes seferber oldu
her sene kar yağar bir hafta da olsa. dediğim olayın yaşanması da sonuçta havasına güven olmadğnın kanıtı
Bende diyorum ki her sene aynı muhabbet olmuyor. Geçen sene pek kar yağmadı İstanbul’a ama bir önce ki sene sürpriz yaptı. Bunlar her şehir de olabilir. İstanbul’a has özellikler değil. Sen hiç Ankara’da bulundun mu? Bir gün içinde 10 mevsim değiştirebilirsin burada. Sürekli döngü içerisinde
evet bir sene yaşadım Ankara'da. aynı tarz hava durumu iki şehirde de hakim. neyin yarışına giriyorsun onu anlamıyorum
İstanbulun hava durumunu anlatırken nasıl övmüş olabilirim? yahu nedir sizin İstanbul kompleksiniz. İstanbulun bir havasına bir de kızına güven olmaz diye kalıplaşmış bir söz bile var. yani konu hava durumu. Övme derdinde olsam niye öveyim onu da anlamyorm 😂😂😂
Ülke içinde zaten öyle ama hava durumuyla övme mi olur 😂😂😂
Yeni bitti seneye 😞
Aynen giyinmeden yatmak deniz havuz güneş ohhh
bence de
Ne güzell gezebilmişsin en azından
sizin nasıl geçti
yine de deniz kum güneş keyfi yapmışsındır?
nasıl bir hayalin var
umarım nasip olur🙏 aynen bunu yaşamaya çalışıyorum ben de
daha mutlu anılara hepimiz için
Daha yeni bitti ba
Kış candır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?