kendimi denemek istiyorum malzemeleri planladım bu yaz tatili balangıcında malatyadan sakaryaya bisiklet sürmeyi planlıyorum bisikleti alıyorum sepetini çadırımı arka sepeti ışıklarımı telefon için powerbank yazın çalışdığımda elimde kalan bir miktar para vardı halletdim sayılır herşeyi kısmen tabi çadırı kurduğumda ceza yermiyim yolda köep görürsem ne yapmalıyım yapan biri varsa deneyimlerini yazabilirmi deneyimli biriden nasıl yaptığıı dinlemek çok işime yarar
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şehirler arası bisikletle yolculuk yapmak ve çadır kurmak genellikle yasal bir etkinliktir, ancak hangi ülkede, bölgede veya şehirde olduğunuza bağlı olarak bazı kurallar ve düzenlemeler değişebilir. İşte dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar:
1. **Kamusal Alanlar:** Birçok ülkede, kamusal alanlarda çadır kurmanız için izin gerekebilir. Bu izinler genellikle belediyelerden veya yerel otoritelerden alınır. Bazı bölgelerde kamusal alanlarda kamp yapmak yasaktır.
2. **Özel Mülkler:** Özel arazilere veya çiftliklere girmek istiyorsanız, önceden izin almanız önemlidir. İzin almadan özel mülklere girmek yasadışı olabilir.
3. **Kamp Alanları:** Yolculuğunuz sırasında kamp alanlarını veya kamp sitelerini tercih edebilirsiniz. Bu alanlar genellikle kampçılara hizmet verir ve uygun koşullarda konaklamanızı sağlar.
4. **Doğaya Saygı:** Kamp yaparken çevreye ve doğaya saygılı olmalısınız. Çadırınızı kurduğunuzda çevreyi kirletmemelisiniz.
5. **Yasal Düzenlemeler:** Hangi ülkede yolculuk yaptığınıza bağlı olarak, bisikletçiler için özel yasal düzenlemeler olabilir. Bu nedenle bisiklet yasa ve düzenlemelerini de incelemek önemlidir.
Yolculuğunuzun geçeceği bölgelerdeki yerel yasal düzenlemeleri araştırmak ve izinler almak, olası sorunları önlemek açısından önemlidir. Ayrıca çadır kurarken doğal alanlara ve kamusal alanlara saygılı olmalısınız. Eğer belirli bir bölgede kamp yapmak veya çadır kurmak hakkında şüpheleriniz varsa, yerel otoritelerle iletişime geçmek ve net bilgi almak iyi bir fikir olacaktır.
teşekkür ederim abi
akşam napican karanlıkta ayrıca bisiklet böyle bişey için uygun değil bunun otobanı var yolu var köprüsü var virajlı yolları var sıkıntı hiç bulaşma köpekleri de unuttun heralde
köpekleri unutmadım onuda çok dşündüm sorudada varda köep diye yazdığım için anaşılmamış köpek kovma düdüğü alacağım bir tane akşamları zaten çadırda geçireceğim güvenli ve yasal olması içinse özel çadır alanları varmış araştırıyorum uzun zamandır oralara belli bir ücret verip çadır kuracağım güvenlikleri falanda var zaten duş alanlarıda herşeyimi halletmiş olacağım iç anadoluyada çok bulaşmayacağım sivas kayseri mersinde tanıdıklarım var onlarla konuştum onlarda kalacağım yolculuğumu malatyadan akdenize inip egeden dolaşarak sakaryaya kadar yapacağım sakaryadan sonra orada yaşamışlığım vardı uzun süre arkadaşlar amcam kuzenlerim var onlarla görüşüp İstanbul'a geçeceğim snrasında tekirdağ ecebat ecebatdan feribotla çanakkaleye geçeceğim bu sefer balıkesir kütahya eskişehir ve Ankara'da arkadaşlarım akrabalarım var onlarda kalacağım ziyaret edeceğim sonra geri kalanı çadırla hedefim 1.5 ay ve para gerekecek 11. sınıfım şu an 1.5 ay para kazanmak için çalışacağım 1.5 ay hatta 2 aya yakında kazandığım paranın verdiği destekle gezeceğim ve tahminimce çok keyifli olacak otoban olaylarıysa sıkıntı değil yolun sağından giderim eğer bisiklet yolu yoksa karayolunda sürmek yasal diye biliyorum keyifli olacak tahmnimle 12. sınıfta büyük bir yks serüveni ben bekliyor şimdiden başladım yazın çalışmam gereken yerleri halledeyim diye virajlı yollarsa evet sıkıntlı gerçekten ama karanlıkta sürmeyeceğim için dikkat ederim sorun kalmaz karanlık olsa bile far alacağım dikkat etdimmi bir şey olacağını sanmıyorum olursa artık bok yoluna gitti niyazi derler yokuş vesayirede çok olacak bacak kuvvetime güveniyorum hayırlısı haydi