Spor Engebeli yerlerde bile bisiklet sürebilirim diyen var mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Engebeli yerlerde yokuşlarda filan nasıl bisiklet sürebiliyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Spor Engebeli yerlerde bile bisiklet sürebilirim diyen var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bisikleti son 3 senedir cok fazla aktif kullanamaya basladim. Zaten fena diildim ama iice ustalastim sanriim 😉😎Artik en zorlu havalarda karda kışta yagmurda trafikte ovada bayirda her kosulda kullaniyorum 💪🏻🚵🚴🏽♀️ 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Her yerde sürerim 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Vay cok havalısn Yorumla s Taciiiii +1 yıl Gel sen de sürelim Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bisikletini ver de 2 tur atalm ya Yorumla s Taciiiii +1 yıl Gel veriiim istediin kadar at Yorumla
konsensus__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Bisiklet değil ama motor sürüyorum pekte marifet değil 0 5 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Motor zor Yorumla konsensus__ +1 yıl hayatım kadar değil Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Üzdü Yorumla konsensus__ +1 yıl Üzülmediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam ywvwyhw Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hayr üzülüyorm cünkü herkes hayatı kolayca yaşamayı hak ediyor Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Uzun süredir binmedim ama biraz deneme süresinden sonra sürerim sanırım 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl sürerimama bisikletin iyi olması lazımyoksa hem süren hem de bisiklet pert olur 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. bisiklet kullanmıyorum zira ortamım hiç müsait değil ama olsaydı elbette zevkle kullanırdım 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 824 cevap paylaştı. Kullanabiliyorum. Çoğunlukla öyle dağlık ve engebeli arazide kullandım. 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Bisiklet de sürüyorum, motor da sürüyorum, araba da sürüyorum, farketmiyor, her türlü yol şartlarında kullanıyorum 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. Yapamam suskun cicegim 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Spor konusunda 449 cevap paylaştı. Her türlü sürerim. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sürerim ne sanki en fazka düşerim yani 😂 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Evet, sürebilirim. Zorlanacağımı sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Düz yolda suremiyorum diye var olur mu kdjksjd 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 444 cevap paylaştı. Dağ Bisikleti ile süremeyeceğim parkur, arazi yok. 0 0 Yorumla
Aisshaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bi şey diyim ben bisiklet süremiyorum 😞😒 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ahada ben😎 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ahada sennn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bisikleti son 3 senedir cok fazla aktif kullanamaya basladim. Zaten fena diildim ama iice ustalastim sanriim 😉😎
Artik en zorlu havalarda karda kışta yagmurda trafikte ovada bayirda her kosulda kullaniyorum 💪🏻🚵🚴🏽♀️
Her yerde sürerim
Vay cok havalısn
Gel sen de sürelim
Bisikletini ver de 2 tur atalm ya
Gel veriiim istediin kadar at
Bisiklet değil ama motor sürüyorum pekte marifet değil
Motor zor
hayatım kadar değil
Üzdü
Üzülmediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam ywvwyhw
Hayr üzülüyorm cünkü herkes hayatı kolayca yaşamayı hak ediyor
Uzun süredir binmedim ama biraz deneme süresinden sonra sürerim sanırım
sürerim
ama bisikletin iyi olması lazım
yoksa hem süren hem de bisiklet pert olur
bisiklet kullanmıyorum zira ortamım hiç müsait değil ama olsaydı elbette zevkle kullanırdım
Kullanabiliyorum. Çoğunlukla öyle dağlık ve engebeli arazide kullandım.
Bisiklet de sürüyorum, motor da sürüyorum, araba da sürüyorum, farketmiyor, her türlü yol şartlarında kullanıyorum
Yapamam suskun cicegim
Her türlü sürerim.
Ben süremem çok zorlanırım
sürerim ne sanki en fazka düşerim yani 😂
Evet, sürebilirim. Zorlanacağımı sanmıyorum.
Yok, kendimizi riske atmayalım. 😄
Düz yolda suremiyorum diye var olur mu kdjksjd
Dağ Bisikleti ile süremeyeceğim parkur, arazi yok.
Bi şey diyim ben bisiklet süremiyorum 😞😒
Ben kendime guveniyorum
severım ve surmek ısterım :D
Çok sürdüm basamak bile çıktım
Ahada ben😎
Ahada sennn
ben sürüyom
Sürerim 😀
Ben sürebilirim
Düşerim ya😭😭😭
Ben suremezdim