Tatil & Seyahat Bu yaz tatil yapabildiniz mi? mrtgnydn Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor ben fırsat bulamadım. yaptım yapmadım tatil sevmem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu yaz tatil yapabildiniz mi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Hayır yapmadım 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Geçen sene çok fazla gezip tatil yaptım bu sene full çalışıp telafi ediyorum... 1 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Yapamadım. Seneye türkiyeye gelicem. 2 1 Yorumla mrtgnydn +1 yıl Nerde yasiyosun Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Kafa dinlemek için izin aldım o vakit bile iş için desteğe gittim :/ 0 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Peki neden yapamadım? Yalnız sevmiyorum. Muhabbet birisini ise bulamadım. 0 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet Alanya'da yazlık var orada kalıyoruz sonbahar mevsimine kadar 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 334 cevap paylaştı. İlk kez denize girmeden tatil yapmadan bir yaz geçirdim 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Belirli bir yere tatile girmedim ama Ayvalıkta yaşıyorum pek te ihtiyaç olmuyor gibi 0 0 Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet ya çok güzel yapmıştım 1 9 Yorumla mrtgnydn +1 yıl Nerde Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Ege tarafinda Yorumla mrtgnydn +1 yıl KuzeyGüney 😏 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl 😅ne o surat Her ikisi de Yorumla mrtgnydn +1 yıl Ne tarafinda yani Ege'nin 😂 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Çok soru soruyorsun djjdjd Yorumla mrtgnydn +1 yıl Hepmeraktan😂😂 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Yhaaaa Yorumla mrtgnydn +1 yıl Hıhı Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 391 cevap paylaştı. Evet yapabildildim.. 1 1 Yorumla mrtgnydn +1 yıl Nerde Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı. yaptım ama ikinciye fırsat bulamadım yogunluktan 0 0 Yorumla
pulaxs Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kendi otelimiz var Marmaris'te artık gitmekten sıkıldım 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Dibine vurdum Hatta bıktım o kadar çok yaptım 1 0 Yorumla
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Evett yaptiimm 1 1 Yorumla mrtgnydn +1 yıl Nerde Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yapmadım maalesef. 1 1 Yorumla mrtgnydn +1 yıl seneye inş Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yaptım 1 9 Yorumla mrtgnydn +1 yıl nerde :) Yorumla efulimmm88 +1 yıl Sapanca Yorumla mrtgnydn +1 yıl güzel yer yakınımda Yorumla efulimmm88 +1 yıl 2 senedir oraya gidiyorum cok sevdim orayı Yorumla mrtgnydn +1 yıl bungalov mu Yorumla efulimmm88 +1 yıl Evet Yorumla mrtgnydn +1 yıl yalnız mı? Yorumla efulimmm88 +1 yıl Kız kardeşim ve annemle Yorumla mrtgnydn +1 yıl güzel Yorumla
dauncy Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl tatil yapabilen kaldı mı ki :) 1 1 Yorumla zihinselsancı +1 yıl Herkes yapıyor ya bir biz fakiriz jdksksks Yorumla
Aleyna002 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Yaptım bacım 2 3 Yorumla mrtgnydn +1 yıl nede bacım? Yorumla Aleyna002 +1 yıl Antalya Kemer Yorumla mrtgnydn +1 yıl otelde mi? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapmadim 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Amsvrmtn0707 ananla ya da kiz kardesinle git Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Kemer de 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. maalesef 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 316 cevap paylaştı. Biraz yaptım 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Yapmadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır yapmadım
Geçen sene çok fazla gezip tatil yaptım bu sene full çalışıp telafi ediyorum...
Yapamadım. Seneye türkiyeye gelicem.
Nerde yasiyosun
Kafa dinlemek için izin aldım o vakit bile iş için desteğe gittim :/
Peki neden yapamadım? Yalnız sevmiyorum. Muhabbet birisini ise bulamadım.
Evet Alanya'da yazlık var orada kalıyoruz sonbahar mevsimine kadar
İlk kez denize girmeden tatil yapmadan bir yaz geçirdim
Belirli bir yere tatile girmedim ama Ayvalıkta yaşıyorum pek te ihtiyaç olmuyor gibi
Evet ya çok güzel yapmıştım
Nerde
Ege tarafinda
Kuzey
Güney 😏
😅ne o surat
Her ikisi de
Ne tarafinda yani Ege'nin 😂
Çok soru soruyorsun djjdjd
Hepmeraktan😂😂
Yhaaaa
Hıhı