Tatil & Seyahat Bu yaz tatile gidebildiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Her yaz olduğu gibi bu yaz da gittim. Tatil olmadan yazın tadı asla çıkmıyor☀️💦 Bu yaz tatile gidebildiniz mi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Hayır gitmedim maalesef 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Çifte tatile gittim. İkinci tatilim çadır kampıydı. Balıkesir Erdek ve Kocaeli Kandıra Seyrek Plajı 0 0 Yorumla
VladTepesh Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Okullar açılsın çoluk çocuk ayak altından çekilsin öyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendim kazandım kendim gittim, umarım sen de her sene öyle yapıyorsundur, yoksa bir anlamı yok başkasının parasıyla millet ev araba bile alıyor tatil ne ki 0 0 Yorumla
rariw0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl 4 yıldır gitmiyorum 4 yıl önce de köye gitmiştim sayılırsa 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gittik döndükte bir buçuk ayda bir keyif yapMadik 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 630 cevap paylaştı. Gitmeyeceğim diyordum ama gittim ani bir kararla 0 0 Yorumla
Begüm_Çlk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl 13-23 Temmuz arası Antalya Kemer, 31 Temmuz 6 Ağustos arası Beleğe gittim. 0 0 Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 2 ürgüp / akyaka / kabak / alacati.. Ama cik daha bitmedi. 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 550 cevap paylaştı. Yazı sevmediğim için benim tatilim Ekim'de başlıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet tatilimi yaptım. Belki Eylül’de yine yaparım hava durumuna göre. 0 0 Yorumla
aliciftci139 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Evet bazen kendini sıfırlamak gerek yaz tatili ideal bir zaman 0 0 Yorumla
hihiaynisindan Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Manitayla gitmesi güzel ya, bu sene olmadığı için daha gitmedim kısmet 😂 0 0 Yorumla
Yarali_kalp28 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Her sene olduğu gibi bizimde yaz tatilimiz fındık bahçesinde oldu buna da şükür 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 934 cevap paylaştı. 3 yıldır bir yer gidemedim 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. Evet geçen hafta tatildeydim çok güzel geçtim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayır gidemedim, baba oluyorum çünkü 0 0 Yorumla
WhereDidJesusGo Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 95% +1 yıl Hayır gidemedik abimin düğünü oldu borç içindeyiz 0 0 Yorumla
TheSexCoach Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 66% +1 yıl Gidemedik diyelim, sen mi yollayacaksın? 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı. Valla şaka gibi ama gittim yani😂😂 dün döndüm 0 0 Yorumla
demirg Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Gittim ama Daha dur bakalım son kapanışı yapmadık. 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hiç tatile gitmedim ki hayatımda 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gittim Eylül gibi tekrar gidicem 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 312 cevap paylaştı. 2 defa 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Tatil ne 0 0 Yorumla
Metehanmechul Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Gariban Tatili Napsın Sabah 7 Akşam 11 Vardiya 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı. Kıbrıs’a gittim. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet gittim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Hayır gitmedim maalesef
Çifte tatile gittim. İkinci tatilim çadır kampıydı. Balıkesir Erdek ve Kocaeli Kandıra Seyrek Plajı
Gitmedim
Okullar açılsın çoluk çocuk ayak altından çekilsin öyle
Kendim kazandım kendim gittim, umarım sen de her sene öyle yapıyorsundur, yoksa bir anlamı yok başkasının parasıyla millet ev araba bile alıyor tatil ne ki
4 yıldır gitmiyorum 4 yıl önce de köye gitmiştim sayılırsa
Gittik döndükte bir buçuk ayda bir keyif yapMadik
Gitmeyeceğim diyordum ama gittim ani bir kararla
13-23 Temmuz arası Antalya Kemer, 31 Temmuz 6 Ağustos arası Beleğe gittim.
2 ürgüp / akyaka / kabak / alacati.. Ama cik daha bitmedi.
Yazı sevmediğim için benim tatilim Ekim'de başlıyor.
Evet tatilimi yaptım. Belki Eylül’de yine yaparım hava durumuna göre.
Evet bazen kendini sıfırlamak gerek yaz tatili ideal bir zaman
Manitayla gitmesi güzel ya, bu sene olmadığı için daha gitmedim kısmet 😂
Her sene olduğu gibi bizimde yaz tatilimiz fındık bahçesinde oldu buna da şükür
ay hayır
3 yıldır bir yer gidemedim
Evet geçen hafta tatildeydim çok güzel geçtim
hayır gidemedim, baba oluyorum çünkü
Hayır gidemedik abimin düğünü oldu borç içindeyiz
Gidemedik diyelim, sen mi yollayacaksın?
Gittim ama az sürdü, yetmedi bana ya
Valla şaka gibi ama gittim yani😂😂 dün döndüm
Gittim ama Daha dur bakalım son kapanışı yapmadık.
Hiç tatile gitmedim ki hayatımda
Fakiriz biz :) yaz da bitti be
Gittim Eylül gibi tekrar gidicem
Hayır. Eylül ayında belki...
2 defa
Tatil ne
Hangi tatile. 😅
Evet... Antalya'ya gittim.
Finduk bahcesinde tatil çok iyi oluyor 😅
Hayır gidemedim.
Gittim, guzeldi. :)
Evet