Tatil & Seyahat 2 ay Yozgat'a bilet aldım ama gece üç gibi orada olacağım. Terminal yeri açık oluyor mu, güvenli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yozgat'a bilet aldım ama gece üç gibi orada olacağım. Terminal yeri açık oluyor mu, güvenli mi? Cevapla 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Ne yaptın vardın mı Yozgat'a saat 3 e geliyor ben de endişe ettim bak (niye ettiysem)Bizim memleket de küçük şehir gece açik olmuyor en fazla 1 de kapatıyorlar :/ otogarı inşallah Yozgat ta açıktırİyi şanslar dilerim ❤️ 0 0 Yorumla
headachrr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Otogar 7/24 yolcu alıp bırakıyor nasıl kapansın kdlxlclc güvenli tabi evsizler falan yatıyor ama guvenliği var sonucta 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Açık bi sorun yasamazsın 2 12 Yorumla Soran 2 ay Teşekkür ederim Yorumla Akrep-Bir_Adam 2 ay Alla alla Yorumla YezidinKizi 2 ay Noldu Yorumla Akrep-Bir_Adam 2 ay Yozgata gittin mi Yorumla YezidinKizi 2 ay Evet çıkıyorum şimdi Yorumla Akrep-Bir_Adam 2 ay :D :D Yorumla YezidinKizi 2 ay Konum atayım djdj Yorumla Akrep-Bir_Adam 2 ay Biliyorsun orada olurum , şansını zorlama :D Yorumla YezidinKizi 2 ay Tamam vazgeçtim djdj Yorumla Akrep-Bir_Adam 2 ay Kaçmalara alışıksın zaten :D Yorumla YezidinKizi 2 ay Konu sen olunca istemsizce oluyor 😶🌫️ Yorumla Akrep-Bir_Adam 2 ay korkma ;) Yorumla
Semaa06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 2 ay Evet açık olur sıkıntı olmaz ama çok kötü yere düşmüş okulun pislik yatağı Yozgat yobaz dolu çoğu ciddi diyorum içkici dümbelekçi ne ararsan var 0 0 Yorumla
_nasipsizbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 ay İki defa otogarda yattım güvenlik falanda olur otogarda bir sorun yaşamazsin mescidde olur oraya da gidip sabahlayabilirsin 0 0 Yorumla
tülayısevenoçocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 86% 2 ay Yozgata gitmek için cidden çok düşündün mü 😂 1 0 Yorumla
mutinmniz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 2 ay Şehrin ortasında zaten 2 1 Yorumla Semaa06 2 ay Şehir diyincede şehir olsa küçücük bi şey ya ne gezecek yeri var ne bişeyi Yorumla
uersaa Takip Et Yoda Yaş: 26 2 ay 24 saattir acık ama değişik bir yer 0 1 Yorumla Soran 2 ay Açıksa iyi teşekkür ederim Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 104 , eic 89% 2 ay acik acik merak etme 0 1 Yorumla Soran Yeni 2 ay Çok teşekkürler Yorumla
Plutonn9 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 2 ay Yozgat neredeydi ahsjs 0 1 Yorumla Darbeli_Hilti 2 ay Sivasa gelmeden Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Yozgatta ne yapacaksın 😂 1 3 Yorumla Soran 2 ay Okul jsjsj Yorumla Cevap sahibi 2 ay Bölümün nedir Yorumla Soran 2 ay İlahiyat Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay nereye gideceksin 0 6 Yorumla Cevap sahibi 2 ay merkez dışında ilçeye falan mı gideceksin Yorumla Soran 2 ay Ya üni okuyacm orada ama o saate yurt açık olmaz diye orada beklesem birkaç saat acikmidir güvenli midir diye Yorumla Cevap sahibi 2 ay ben yozgatlıyım ilçesinde yaşıyorum her ne kadar güvenli olsada çok beklemen iyi olur mu bilemem güvenli olur tabi merkezde mi okuyacaksın Yorumla Soran 2 ay Evet evet merkezde Yorumla Cevap sahibi 2 ay yurt o saatte açık olmaz mı Yorumla Cevap sahibi 2 ay bana yazarsan herhangi bir durum ya da konuda elimden gelen bir şey olursa sana yardımcı olmak isterim Yorumla
Long_Boy Takip Et Xper 1 Yaş: 25 2 ay Çok sakıncalı 0 2 Yorumla Soran 2 ay Deme öyle ya 😬😬 Yorumla Long_Boy 2 ay Aklıma sapıkça şeyler geliyo kfkfkg sana soru sorcam ama vaz mı geçsem mfkfkfk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ne yaptın vardın mı Yozgat'a saat 3 e geliyor ben de endişe ettim bak (niye ettiysem)
Bizim memleket de küçük şehir gece açik olmuyor en fazla 1 de kapatıyorlar :/ otogarı inşallah Yozgat ta açıktır
İyi şanslar dilerim ❤️
Otogar 7/24 yolcu alıp bırakıyor nasıl kapansın kdlxlclc güvenli tabi evsizler falan yatıyor ama guvenliği var sonucta
Açık bi sorun yasamazsın
Teşekkür ederim
Alla alla
Noldu
Yozgata gittin mi
Evet çıkıyorum şimdi
:D :D
Konum atayım djdj
Biliyorsun orada olurum , şansını zorlama :D
Tamam vazgeçtim djdj
Kaçmalara alışıksın zaten :D
Konu sen olunca istemsizce oluyor 😶🌫️
korkma ;)
Evet açık olur sıkıntı olmaz ama çok kötü yere düşmüş okulun pislik yatağı Yozgat yobaz dolu çoğu ciddi diyorum içkici dümbelekçi ne ararsan var
İki defa otogarda yattım güvenlik falanda olur otogarda bir sorun yaşamazsin mescidde olur oraya da gidip sabahlayabilirsin
Açık olurda güvenli mi bilinmez.
aciktir
Teşekkür ederim
Yozgata gitmek için cidden çok düşündün mü 😂
Yanında kimse yok mu?
Şehrin ortasında zaten
Şehir diyincede şehir olsa küçücük bi şey ya ne gezecek yeri var ne bişeyi
24 saattir acık ama değişik bir yer
Açıksa iyi teşekkür ederim
Olmuyor gel ben bekliyorum seni
acik acik merak etme
Çok teşekkürler
İlla gğvenillrdlr
Orası?
Yozgat neredeydi ahsjs
Sivasa gelmeden
Tam olarak ne zaman geliyorsun
Yozgatta ne yapacaksın 😂
Okul jsjsj
Bölümün nedir
İlahiyat
nereye gideceksin
merkez dışında ilçeye falan mı gideceksin
Ya üni okuyacm orada ama o saate yurt açık olmaz diye orada beklesem birkaç saat acikmidir güvenli midir diye
ben yozgatlıyım ilçesinde yaşıyorum her ne kadar güvenli olsada çok beklemen iyi olur mu bilemem güvenli olur tabi merkezde mi okuyacaksın
Evet evet merkezde
yurt o saatte açık olmaz mı
bana yazarsan herhangi bir durum ya da konuda elimden gelen bir şey olursa sana yardımcı olmak isterim
Çok sakıncalı
Deme öyle ya 😬😬
Aklıma sapıkça şeyler geliyo kfkfkg sana soru sorcam ama vaz mı geçsem mfkfkfk