Tatil & Seyahat Biletinize kaç saat kala orada olursunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Allahım üç saat erken gelmek de aptallık herhalde deliricem sıkıntıdan Biletinize kaç saat kala orada olursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. 2 saat önceden 0 0 Yorumla
ramcoli Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl En fazla 5 dk öncesinden giderim trense ve kalkış yeri değilse geç giderim biraz zaten geç geliyor 😂 0 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl havalimanina 8 saat önce giden ben seri üzgün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen üzülme ben dayanamam Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Büyük şehirde yaşadığımdan , otobüs saatine 30 dk kala uçak saatine 2 saat kala tren saatine 1 saat kala bekleyecek kadar ayar çekiyorum 0 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Niye o kadar geciktin ya. Bir dahaki sefere 1 gün önceden gel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 ç Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Dönüşü olmayan bir bilet aldım azraili bekliyorum 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne bileti olduğuna bağlı uçak olarak hesap edecek olursam üç ya da 4 saat önce 0 0 Yorumla
konyaliardaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl genelde değişiyor fakat 1 saat ila 45 dakika arası 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 363 cevap paylaştı. Trense 5 uçaksa 1 saat 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla u _GerdekBasan_ +1 yıl 5 dakika* Yorumla Soran +1 yıl Olması gereken sanki bu 🙂 Yorumla
Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yanına çadır alsaydın bari 3 saat kamp atardın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Offf 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayy ankaradan ayrılıyoon muuğ 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ivıtt ayrı gelicem gezmeye bi gün 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşçakall:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninle aynı havayı solumak güzeldi sjdj Yorumla Soran +1 yıl Güle güle ☹️ Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 şapşalllk Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 551 cevap paylaştı. Gereğinden fazla erken giderim.. 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Ankara gar demek :D 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ivıt 😂 Yorumla safadgn +1 yıl sende benim gibisin erken den gideceğin yere varan kişi Yorumla Soran +1 yıl Bu çok erken oldu ya Yorumla safadgn +1 yıl üst kata çık caribon vardı en son benden bi kahve al sıcak sıcak iç Yorumla Soran +1 yıl Yok ya migrosdan ıvır zıvır alacam. Yukarı çıkamam yorucu 😂 Yorumla safadgn +1 yıl bir kat yukarı Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 çıkamam işte yorgunum eskiden çıkardım şimdi olmaz Yorumla safadgn +1 yıl görende 50 yaşında sanar Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 321 cevap paylaştı. tren yolculugunu özledim 0 0 Yorumla
soyleremozankimin Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Ortalama 45 dk-1 saat kala orada olurum.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
2 saat önceden
En fazla 5 dk öncesinden giderim trense ve kalkış yeri değilse geç giderim biraz zaten geç geliyor 😂
havalimanina 8 saat önce giden ben seri üzgün
Sen üzülme ben dayanamam
Büyük şehirde yaşadığımdan , otobüs saatine 30 dk kala uçak saatine 2 saat kala tren saatine 1 saat kala bekleyecek kadar ayar çekiyorum
Niye o kadar geciktin ya. Bir dahaki sefere 1 gün önceden gel
😂😂😂 ç
Dönüşü olmayan bir bilet aldım azraili bekliyorum 😂
Ne bileti olduğuna bağlı uçak olarak hesap edecek olursam üç ya da 4 saat önce
genelde değişiyor fakat 1 saat ila 45 dakika arası
Trense 5 uçaksa 1 saat
😂😂😂
5 dakika*
Olması gereken sanki bu 🙂
Yanına çadır alsaydın bari 3 saat kamp atardın.
Offf 😂
1 saat onceden mutlaka
Uçak ise 1.5-2, otobüs ise 1 saat
Yarım saat önceden falan
Ayy ankaradan ayrılıyoon muuğ
Ivıtt ayrı gelicem gezmeye bi gün 🥺
Hoşçakall:(
Seninle aynı havayı solumak güzeldi sjdj
Güle güle ☹️
😂😂😂😂 şapşalllk
Gereğinden fazla erken giderim..
Ankara gar demek :D
Ivıt 😂
sende benim gibisin erken den gideceğin yere varan kişi
Bu çok erken oldu ya
üst kata çık caribon vardı en son benden bi kahve al sıcak sıcak iç
Yok ya migrosdan ıvır zıvır alacam. Yukarı çıkamam yorucu 😂
bir kat yukarı
Evet 😂 çıkamam işte yorgunum eskiden çıkardım şimdi olmaz
görende 50 yaşında sanar
tren yolculugunu özledim
Ortalama 45 dk-1 saat kala orada olurum..