Kitabın, kulaklığın, internetin, uyku yastığın ve abur cuburun varsa ömrünün sonuna kadar trende yolculuk yapabilirsin. Ne uçak ne araba gibi sarsıntılı rahatsız eden bir yolculuğu yok.
Dediğim şeyleri yanına alıp birde yataklı bir kompartıman ayırırsan arkadaşının rksikliğini hissetmezsin bile. Birde müzik listene yeni ve güzel müzikler eklemeyi unutma.
Eskişehir çok güzel ödün pazarı müze kültür sanat. parki muhteşem porsuk çayı diye bir yer var ödün pazarı bölgesinde orada yürüş yeri kitap evi müze cafeler çok hoşmasal şatosu var afyon da da kale var ama serin olur orası tepe Temmuz ayında gidip üşuyenlerdendik bilsek ceket alırdık demiştik pra kale de çok güzel birsuru yer var uzun uzun anlatamıyorum ama müthiş yerler tavsiye ederim
Eskişehire gittim sabah 10 da indim akşam 6 ya kadar şu şato hariç her yeri gördüm gezdim. Müzeler dahil. Yemek molasına çok zaman vermessen şatoda yetişir. Keyifli vakit geçirdim tavsiye ederim ilk eskişehir yapmalısın.
Genelde yemek kültürlerini falan tatmak ve fotoğraflar çekinmek istiyorum fotoğraf çekilmek için manzaralı yerler var mı? Bende sabah seferiyle gidicem
Odunpazarı evleri var, porsuk çayı, masal şatosu, şehrin merkezinde bunlar. yemeğini yedikten sonra çayını tatlını Şelale Parkta içersin şehir manzarası eşliğinde. Aklıma gelen bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Trenle gezmeyi planlaman çok hoş. Herkes onun verdiği zevki anlamayabiliyor. Soruna gelicek olursak ben Konya dedim iyi gezmeler.
teşekkür ederim ilk defa trenle gezicem
Kitabın, kulaklığın, internetin, uyku yastığın ve abur cuburun varsa ömrünün sonuna kadar trende yolculuk yapabilirsin. Ne uçak ne araba gibi sarsıntılı rahatsız eden bir yolculuğu yok.
Ya arkadaşımı ikna etmeye çalışıyorum tek başına gezmekten pek keyif alamıyorum. Ama gelmezse mecbur tek başıma gezicem
Dediğim şeyleri yanına alıp birde yataklı bir kompartıman ayırırsan arkadaşının rksikliğini hissetmezsin bile. Birde müzik listene yeni ve güzel müzikler eklemeyi unutma.
Deniycem tamamdır teşekkür ederimm
Eskişehir gitmişken afyon a da uğra ya müthiş iki yerler
Nereleri gezebilirim oralarda
Eskişehir çok güzel ödün pazarı müze kültür sanat. parki muhteşem porsuk çayı diye bir yer var ödün pazarı bölgesinde orada yürüş yeri kitap evi müze cafeler çok hoşmasal şatosu var afyon da da kale var ama serin olur orası tepe Temmuz ayında gidip üşuyenlerdendik bilsek ceket alırdık demiştik pra kale de çok güzel birsuru yer var uzun uzun anlatamıyorum ama müthiş yerler tavsiye ederim
tamamdır çok teşekkür ederim
Biri frig yolunu keşfetmiş 😅
Keşfetmeden olmaz ahaha
Geçen ay gezdim o rotayı Konya’ya giderken yazılıkaya kırkinler gibi
Geldim tabi
Döneli seneler oldu şimdi evliyim
Aklıma bu video geldi. Ankara diyorum ama aklım Yozgat'ta:)
https://www.youtube.com/embed/k_7fYQFEUegsdffs
Eskişehir öğrenci şehri olduğu için özel olduğuna inanıyorum !!
Ankara , aklına takılan başka bişey olursa sor yine
Biraz para biriktir ordan da bir avrupa ülkesine ya da azerbaycana falan git inan bana çok güzel oluyor
Eskişehir dışındakiler çöp🤔 Eskişehir güzeldir ama 3 gün sonra oda sıkar
Günübirlik gezicem ya akşamına otobüsle başka şehre geçicem
Eskişehire gittim sabah 10 da indim akşam 6 ya kadar şu şato hariç her yeri gördüm gezdim. Müzeler dahil. Yemek molasına çok zaman vermessen şatoda yetişir. Keyifli vakit geçirdim tavsiye ederim ilk eskişehir yapmalısın.
Genelde yemek kültürlerini falan tatmak ve fotoğraflar çekinmek istiyorum fotoğraf çekilmek için manzaralı yerler var mı? Bende sabah seferiyle gidicem
Odunpazarı evleri var, porsuk çayı, masal şatosu, şehrin merkezinde bunlar. yemeğini yedikten sonra çayını tatlını Şelale Parkta içersin şehir manzarası eşliğinde. Aklıma gelen bunlar
çok teşekkürlerrrr
Eskişehir planım var.
Ben ekimin ortalarına doğru Hızlı trenle gidicem de nerelere gidebilirim eskişehir de aktivite olarak ne yapabilirim yemek dışında
Çoğunu gezdim Konya Karaman Yozgat ta pek bir şey yok
Ankara varken gerisi tırt
Konya diyenelr kim ya
Etli ekmek ve mevlana hayranları :)
etli ekmek de yeme yani doner neyine yetmiyor git allasen
AHHAHAH tadı başka diyolar
Annem. gitti yedi baska falan olmuyormus😂
kıymalı pide gibimiymiş lahmacun gibi mi 😂😂
Eskişehir.
Eskişehir
@_-_NobodyYs_-_ neden
@Uuu1222 Öğrenci şehri olması çok çeşhur. Demek ki güzel bir şehir. Ankette ki diğer şehirler de pek iyi değil. Ankara hariç
Geldin mi es es e
@Uuu1222 hayır duydum güzel olduğunu
Eskişehir
Eskişehir
eskişehir bence
Doğu ekspres
Ankara
Ankara
Eskişehir.