Selam 👋
Malum bizim buralarda yaz bitiyor ve biter bitmez bir anda kış başlıyor ❄️☃️🥶
Havalar şu an çok güzel 🌸🌼 10 günlük mazeret izni aldim ve bu izni güzel değerlendirmek istiyorum.

sizce Avrupa’da nereleri gezebilirim önerilerinizi bekliyorum…
Selam 👋
Malum bizim buralarda yaz bitiyor ve biter bitmez bir anda kış başlıyor ❄️☃️🥶
Havalar şu an çok güzel 🌸🌼 10 günlük mazeret izni aldim ve bu izni güzel değerlendirmek istiyorum.

sizce Avrupa’da nereleri gezebilirim önerilerinizi bekliyorum…
Norvec Flam 😍
Universite okurken buralara gelmiştim harika bir havası ve doğası var ☺️ bir gün mutlaka tekrar oraya gideceğim 🥹
Cevap
11Cevap
İtalya veya fransa var ya da norveç
Tüm Avrupa ülkelerine gittim ve açık ara favorim İsviçre. Thune Gölü, Grunwall ve Engelberg
var tabi 😂😂
https://www.youtube.com/embed/rg3MuqIzX-Ybosnaya git ben yakında gidecem tavsiye ederim hem yakın yer
İsviçre öneririm bern cenevre luzern harika şehirler
Offf ne şanslısın yaaa
Canım kaç tl tutuyor
İtalya İspanya Roma Barselona
Evet
Paris i falan önermiyorlar benim kuzenim gitmişti yıllar önce bir Eyfel Kulesi var diyorlar onun dışında birsey yokmuş daracıkmış sokakları
Paris’e bir kere gittim başlasa gideceğimi sanmıyorum. Pek güzel bir şey değil. Yedek kulesi var büyük elektrik direği 😂 başkada pek bisey yok ama buna rağmen çok kalabalık bir yer özellikle uzak doğudan çok kişi geliyor sanki kampanya var 😄
Ne kadar tutuyor diye soracak olursan öğrenci isen trenler var çok uyguna gidebiliyorsun. Ama normal birey isen Brukselden Fransa’ya 25€ ya gitmiştim yanılmıyorsam
Hangi ülkeleri gezdin merak ettim
Aralarında en çok hangi ülkeyi beğendin
izlanda'da bir dolu yer var.
İsviçre, Almanya, Fransa, İtalya
Iskandinav ulkelerine gitmek hayalimdi hep
Her yeri gezmek lazım
Hayat kısa
Oralari bilmedigim icin bisi diyemicem
roanne
brest?
İspanya Madrid
Roma Prag olabilir