Instagramda bitmediniz sıra buraya geldi ee iyi gittin ne yapalım amaç hava atmakta neyi kanıtlamaya uğraşıyorsunuz anlamıyorum ki şu her yaptığını anlatıp gösterenlerin göze sokanların aşağılık kompleksi boş boş az görgülü ve seviyeli olup kendi özelinizi kendinize saklayabilirsiniz ergen gibi itici bir bicimse her şeyi gösterme çabalarına gerek yok şimdi bunları dedim diye kesin kıskançlıkla itham edersiniz veya işine gelmiyorsa yazma falan ama doğru olanı bu ego kasma çabalarına girmemek
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet kıskancsın farkındasın da :) tatile gidemedin belli
Demek istediğimi anlayacak yüksek kapasiteniz yok ancak fotolarla kendinizi kanıtlamaya uğraşırsınız benim neyse ki öyle çabalarım yok kendimlr barışığım olduğum gibiyim ne eksik ne fazla popüler kültürün oyuncakları bozacanın şahidi şıracıda gelmiş birde asla objektif eleştiriye gelemezsiniz hasbamlar
Hala yazanlar var kaldırıyorum yorumlarınızı okumaya tenezzül etmeden boşuna yazmaya uğraşıyorsunuz 2 kişinin arasındaki diyalog 3. kişiyi bağlamaz 3 ye 💩 yemek düşer diye laf var kudurmanın anlamı yok pekte umurumda değilsiniz size verecek bir sürü cevabım var fakat uğraşmayacağım istediğimi yazabilirim düşüncemi belirtebilirim kimseyi ilgilendirmez sosyal medya özgür düşünce belirtmek ve eleştiri icin var ağır hakaret küfür etmediğin sürece zoruna giden de paylaşım yapmasın ve emin olun ki içimde küçücük kıskançlık duygusu yoktu siz tabii öyle yormak istediğiniz ve asıl demek istediğim işinize gelmediği için anlamakta güclük yaşadığînızdan kıskançlığa hasetliğe falan çekiyorsun asıl ezik diyen sizler eziksiniz kendinizi savunmak yerine karşı tarafa kötü ithamlarda bulunuyorsunuz tek yapabildiğiniz bu çünkü kimse sizi övmek zorunda değil bütün gün ki benim hayatımdan size ne burada konu benim hayatım değil genel eleştirim yaranıza dokunmuş kimsenin tatili hayatı benim şeyimde bile değil benim karşı olduğum gösteriş yapmanız gerci herkes yaptğının layığını bulur nasıl olsa hesabını siz vereceksiniz suçlu hatsl olan kişiler böyle çıkışır ancak