Güncellemeler
+1 yıl
giderken sabah, dönerken geceye aldım bileti
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben uçan uçakları görünce bile mutlu oluyorum.
ben 3 ay önce yurtdışına çıkarken bindim. ve önümüzdeki salı da Bodruma gidecem İstanbuldan uçakla. çok seviyorum uçakları. Pilot olsaydım keşke 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çokça bindimde uzun uçuşları sevmiyorum baygınlık geliyor.
ne kadarı sana uzun geliyor peki
6 7 saati aşan uçuşlar
Hayatımda hiç binmedim, yükseklik korkum var kolu kolay binmem
indikçe alışacaksın. benim abinde de var ama aştı artk
Tabi ki de ama ihtiyacım olursa binmeyi deneyeceğim
En aon Şubat ayında bindim aşırı korktum dqhq binemem herhalde
aa ciddi mi. niye korkuyonuz ya çok keyifli oysa :)
Yükseklik korkumdan dolayı 🤭
Cok seviyorum özellikle kalakcağında ineceğinde yan verio ya böyle yercekimine meydan okurcasına cok seviyorum uçmayı
Ben hic sevmem isinlanma bulunsa keske ya. Gecen ay iki kere bindim ufcok uzun
komik
nere uçtunda cok uzun geldi , amerika mı 😁 mk İstanbul antep uçup cok uzun diyen gördüm otobüsle gitsin mk 🤪🤪
Amerika Çin max 9 saat sürüyor. Çine gitmiştim şahsen. Oysa otobüsle istanbuldan Bodruma 10 saat. daha uzun sürer yani
evet 4 saaten sonrası ne olursa olsun sıkıcı , almanya-antalya 4 saat sürüyor sıkılıyorsun , benim hep tayland hayalim var ama bu uzun yolculuktan dolayı gitmiyorum , biraz uçak korkusu varda , normalde 100 den fazla uçmuşumdur korku geçmiyor , ilk gün gibi degil tabiki azaldı da , ufak bir trüblansa girse kalp atışları hızlanıyor 😁 en çok lanet ülkeler sırbistan bulgaristan üzerinde cok trüblans var , kendileri gibi havalarıda pis 🤪
ama öyle olmuyor. en azndan benim tecrübem şu oldu. Türk hava yolları ile gitmiştik Çine ve havalandırması uçağın genişliği vs diğer uçuşlarda göre daha üst düzeyde. Bu daok çok rahat gitmeme neden oldu şahsen. yani o uzun yolculuklar göre de uçağın ortamını hazırlıyorlar, rahat ediyorsunuz.
onun marka ile alakası yok tatlım tamamen uçak ile ilgili bir durum, geçen Thy ile uçtum sansıma beoing denk geldi sıkış tepiş bu uçaklar öyle thy sun expres corendom anadolu jet hep beoing kullanıyor, thy arada airbus var , sonra pegasus ile istanbul-antalya uçtum airbus 321 denk geldi geniş konforlu , yani airbus konforlu uçak tamamen şans ne cıkacagı , pegasus ilerde Thy yi geçecek bunu yaz bir köşeye , Atatürk ün uçagı 💪 ha 2 ay önce sun expres ile uçtum bir baktım max 8 katil uçak , bu uçaklar 2 defa sebebsiz düştü gıcır gıcır yesyeni uçak olsmasına ragmen, korka korka geldim, fiyatı ucuzladı hiçbir dünya ülkesi almadı adı çıktı katil uçak , kim aldı dersin insan hayatının en ucuz oldugu ülke Thy ve sun expres aldı , pegasus 1 tane bile almadı fiyatları yarı fiyata düştü , yazılım hatası dedi amerika düzeltik dedi yine düştü 😉 elden cıkarmak istedi elinde kaldı ama devreye Thy ve sun expres girdi beleş uçak var kapış dediler 😬😬😬
hayır ben uzun yolculuklarda uçakların daha iyi olduğunu belirttim sadece. daha rahat etmemiz için sanki.
bu arada pegasusu mu övdün sen 😀
Tatlım pegasus Atatürk ün uçagı hergün filosunu yeniliyor , airbus a321 neo lar var , thy de cok nadir görürsün bu uçakları , inanmasın ama pegasus thy yi gececek , thy pegasus bitirmek için elinden geleni yapıyor başaramıyor , anadolu jet niye kuruldu? sun expres niye alındı pegasus için ,, thy pahalı pegasus ucuz malı götürüyordu , anadolu jeti kurup pegasus un uçtugu rotalara ucuz bilet sattı thy , hatta bazıları thy den aldım uçak eski döküntü anadolu jet dedi tepki gösterdi😁
Tatlım ben yıllarca düsseldorf havalimanında çalıştım , cok pilotla oturdum kalktım, herşeye hakimim , mesela lufthansa airberlini bitirdi , bilet satamıyordu lufthansa bitmek üzereydi , devreye Devlet girdi batırdılar airberlini , uçaklarını germanwings şirketine satıp sonra lıfthansa bünyesinde uçan şirket yaptılar adı eurowings şu an , büyük balık kücük balıgı yer misali , eger sabancı olmasaydı pegasus çoktan bitmişti , yemişti thy , onur air noldu atlas jet noldu yediler
umarım geçer. sonuçta o da Thy bağlı değil mi. öyle biliyorum. Ama mesela geçen Rusyaya Pegasusla uçtum ve uçak cidden çok değişikti :d. dar geldi bana.
iki farklı şirket diyor ama thy ortaklığı ile kurulmadı mı pegasus
yokbe bebiş , pegasus tek başına sabancının şirketi , ama anadolu jet , şimdi A jet oldu sun expres de lufthansa thy ortaklıgı altında uçuyor, ya aslında büyük şirketler pahalı oldukları için insanlarında ucuza talip oldugunu bildikleri için ikinci bir ucuz şirket yaratıyorlar , sen uçacıgın zaman bilet gününü bana söyle ben sana hangi uçakla uçacagını söylücem, eger uçagı begenmessen biletini ben ödücem 😁 airbus pahalı bir şirket , thy sun expres corendom ucuzcu alırmı airbus uçakları , çogu ülkenin airbus A 380 uçagı vardır emirates geliyor İstanbul'a haberlere dahi çıkıyor ya , thy avrupa birincisi bilmem ne kalite diyorlar , alsa ya bitane airbus a380 , hadi 😁😁 onlar ucuz uçak alır kalite iki kebab dagıtmakla olmaz , tayyip itibardan tasarruf olmaz diyor ya , al bitane a 380 4 motor dev gibi uçak itibarın kralı sende 😁😁
bende şubatta yurtdışından geldim en son
özlemişsindir o zaman baya geçmiş
yok ya ben 100 kere uçmuşumdur ama alışamam
neden sevmiyorsun kş
korkuyorum dkdkdkd
ahaha hadi ya 😀
alışamıyorum cöcmx
Sevmiyorum. Prosedürler yoruyor beni
4 sene önce bindim
ne prosedürü
Bilet, vize, kontrolden geç, yolculuk yap
anladım da zor bir şey dğeil sonuçta. Avm ye girerken bile kontrolden geçiyoruz