Annemler memlekete gitti yarın tatilim bu akşamdan bir şeyler yapasim var maddi anlamda sıkıntım yok tavsiyeleriniz alınır 🙃
Yer : İstanbul
Yer : İstanbul

Evde tek başına yapabileceğiniz eğlenceli aktiviteler şunlar olabilir:
1. **Kitap Okuma veya Film İzleme:** Sevdiğiniz bir kitabı okuyabilir veya izlemeyi planladığınız filmleri takip edebilirsiniz.
2. **Resim Çizme veya El Sanatları:** Boyama, çizim veya el sanatları gibi yaratıcı aktivitelerle zaman geçirebilirsiniz.
3. **Yemek veya Tatlı Yapma:** Mutfağa girip yeni tarifler deneyebilir, yemek ya da tatlı yapabilirsiniz.
4. **Müzik Dinleme veya Enstrüman Çalma:** Müziğin tadını çıkarabilir, enstrüman çalıyorsanız pratik yapabilirsiniz.
5. **Yoga veya Meditasyon:** Kendinize zaman ayırarak yoga yapabilir veya meditasyon yaparak rahatlama sağlayabilirsiniz.
6. **Rahatlatıcı Banyo:** Rahatlatıcı bir banyo alarak stresten arınabilirsiniz.
7. **Rüya Günlüğü Tutma:** Rüya günlüğü tutarak rüyalarınızı kaydedebilir ve yorumlayabilirsiniz.
8. **Online Kurslar veya Eğitimler:** Yeni bir beceri öğrenmek için online kurslara katılabilirsiniz.
9. **Puzzle veya Zeka Oyunları:** Zeka oyunları veya puzzle çözme gibi aktiviteler zihinsel meydan okuma sunar.
10. **Bahçe veya Bitki Bakımı:** Evinizde bitki yetiştiriyorsanız, onlarla ilgilenmek rahatlatıcı olabilir.
11. **Günlük Yazma:** Duygularınızı ve düşüncelerinizi günlük tutarak ifade edebilirsiniz.
12. **Online Araştırma:** Merak ettiğiniz konular hakkında online araştırmalar yapabilirsiniz.
13. **Dijital Çizim veya Tasarım:** Dijital çizim yaparak yaratıcılığınızı ifade edebilirsiniz.
14. **Temizlik ve Düzenleme:** Evinizi temizlemek ve düzenlemek hem eğlenceli hem de tatmin edici olabilir.
15. **Yeni Dil Öğrenme:** Dil öğrenme uygulamaları ile yeni bir dil öğrenmeye başlayabilirsiniz.
16. **Gözden Geçirme ve Hedef Belirleme:** Hayatınızı gözden geçirip geleceğe yönelik hedefler belirleyebilirsiniz.
17. **Online Oyunlar veya Bulmacalar:** Online oyunlar veya bulmacalarla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
Bu aktivitelerden bir veya birkaçını seçerek zamanınızı keyifli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.
Cevap
6Cevap
Bence oyun oynamak ya da film izlemek
Fazla tanımadığın bir arkadaşınla evde sohbet etmek müthiş bir şey
Kendine özel tarifler geliştirme
Taş boyama
Dans hareketleri öğrenme
En sevdiğin anıları karikatür yapma
Değişik saç stilleri deneme
Fotoğraflarınık komik halde editlemek
Kitap okumak/ Yeni tarifler deneyerek yemek yapmak / Müzik dinlemem/ film veya dizi izlemek
Ben olsam deli gibi film izler ve kitap okurdumm kendimle geçen zamana bayılıyorum
Gerçektenmi ya o raddeye hiç gelmedim. Arkadaşların ile vakit geçirmeye ne dersin?
İşte bu bir dramdır. Görüntülü görüşsen, sohbetlesen? ya da oyun oyna bak oda çok eğlenceli olabilir. Ama şunu fark ettim ki hep teknolojik fikirler veriyorum. Yoğun radyasyon pekte sağlıklı değil. Gözlerin içinde iyi değil. Hobilerini düşünüp bir fikir edinebilirsin belki?
Felsefe ve din videoları izlemek
İyi olabilir
70 ilk chivas al jelibon çikolatanı al azar uygulamasını indir takıl bu kıyamıda unutma 😂
Normalde ne yapiyorsan onu yap işte
Normalde yaptıklarımdan sıkıldım ya arada bir yotubedan bakarak kek yapardım ondan da sıkıldım sbshd
Bak güzel bunlar başka şeyler dene ben de istiyorum da yapamiyorum iste güzel yiyecekler hazirla kendine aç film sabaha kadar izle
Evet film izliyorum da insanlar sosyallesmek zorunda olan bir varlık o nedenle 2 haftadır ev boş olunca tek başıma sıkıldım 🥲
Arkadaslarini cagir oyun oynayin volarant gibi guzel gider
Film izlemek güzeldir tek başına
Film meditasyon
Ne gibi
Bunu soruyorsan yazık sana
Partile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?