Ekonomi dışı, farklı nedenlerden dolayı,2 yıldır deniz tatiline gitmedim. Çevremdeki herkes biryerlere gidip geldi. Sizde durum nasıl?

Ekonomi dışı, farklı nedenlerden dolayı,2 yıldır deniz tatiline gitmedim. Çevremdeki herkes biryerlere gidip geldi. Sizde durum nasıl?

Ben her yıl olduğu gibi bütün yaz orada burada tatildeyim. Farklı olarak Sinop'a tatile gittim. Şu an yine tatildeyim.
Benim olanaklarım el verdiği için her şekilde tatil yapıyorum.
Kimi zaman iş dışında oturduğum semtten çıkamıyorum.. öyle bir lüksüm yok. ama bunu hayatımda bir eksiklik olarak da görmek istemem açıkçası.. ki Türkiye'de toplumun yanlizca yüzde ikilik bir kısmının tatile gidebildigini düşünüyorum.. kaldı ki şu an insanlar için en büyük gereklilik ekmek.. yollar, kafeler , çarşı , pazar çok kalabalık, herkes zengin düşüncesinin aksine o kalabalıkların 'özellikle yollardaki kalabalığın 'genellikle aynı kişiler ya da belli bir kesim olduğu kanısındayım.. hiçbir zaman da çoğunluk olan bir kitlenin medya ya da sosyal ağlarda gözümüze sokulan, illüzyon gösterilerine ,.."deniz güneş kum tatillerde geziyorum.." algı kampanyasına da kapılmadim..
Tatil benim için çalışmanın bir ödülü. Bu sene de 3 hafta yaptım, eskisi gibi olmasa da ayağımı yorganıma göre uzattım. İnsanların zor geçindiği ülkede tatil lüks oldu maalesef.
Cevap
7Cevap
Bence isteyen yapabilir
Gezdim gördüm yüzdüm geldim imkan varsa iyi yoksa yıpranmaya değmez.
Deniz arabayla yarım saat bana en son ne zaman gittim hatırlamıyorum
Eksiklik değil ama gerekli
Gerekkli bazen cok iyi geliyor
Büyük bir eksiklik
Olsa da olur olmasa da
İmkanı olan seven herkes yapsın
Kafa dinlemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?