+1 yılAbiiiğğğ benimde başıma benzer bir olay geldi ama en yakın arkadaşımla oldu bu olay. Gitmek istemmeme mevzusu. Bir kız çağırdı beni ama zehir etti içine etti Allah onun belasını versin. Hem tatil yapamadım hem arkadaşlarımla aram bozuldu hem de aileme yalan söyledim. Uzun lafın kısası açık açık söyle yapacak bişey yok yoksa zehir olur tatiliniz çok kötü olmuş verilmeden olsa iyidi ama orada kötü feçmesindense baştan gitmemek daha mantıklı
06 Yorumla- +1 yıl
Noldu son durum ne
- +1 yıl
Ve ne arkadaş hikaye gibi merak ettim hee 😄😄
Soran+1 yılGuncelleme hakkım doldu saka gibi
- +1 yıl
Evet ya öyle benimde başıma gelmişti. Anlatır mısın çok merak ettim nolduğunu
Soran+1 yılBugun kavga ettik. Bana sanki dusmani gibi bir cumle sarf etti ve telefonu yuzume kapadı:) yari yolda bırakıyor diyenlere duyurulur. Keske daha erken biraksaydim
- +1 yıl
Ahh keşkeee. Neyse zararın neresinden dönersen kârdır öyle düşün. Bende yarı yolda bırakıldım. Hatta yola gittikten sonra yanına yani Allah beterinden korusun neler var boş ver
En İyi Cevaplar
+1 yılBasta tatile gidebilecegini soylemissin sonrasinda isim cikti ailem izin vermedi vs inandirici olmaz, sonucta kafanda bitirmissen uzatmanin anlami yok. Kaporayi sen vermissen istemedigini soyle konu kapansin. O verdiyse veya tatil o karsilayacaksa ve icinde haala igne ucu kadar dahi bir his kaldiysa bence tatile gitmelisin. Basbasa kalinca onu daha yakindan tanidikca yanlis karar verdigini dusunebilirsin. Yine hislerin degismezse tatil sonrasinda ayrilabilirsin ancak tatilini yapti ayrildi olmamasi icin bir ay kadar surdur belki bir bahane olusur olmaz ise tatil ucretini odemeyi teklif et o kabul etmeyecektir zaten. Hakkinizda hayirlisi olsun..
00 Yorumla
+1 yılGüzelim bence dürüst olmalısın. Bir ilişkinin bitmesi için illaki aldatma şiddet ya da diğer şeylerin olmasına gerek yok zamanla ilk baştaki heycanı mutluluğu enerjiyi bulamayabilirsiniz. Yazdığından anladığım kadarıyla da kafanda coktan bitirmişsin. Düzgün bir şekilde en yakın zamanda bu konudan bahsetmelisin. İlişkiyi bitirmek için bir olay arama artık seninle mutlu hissetmiyorum de🫶🏻
00 Yorumla
Böyle bir konuda açık sözlü olmak gerekiyor. Duyguların neyse içinden ne geçiyorsa söylemelisin. Üzülmesin diye bahane aradığın zaman işin içinden çıkmakta daha çok zorlanacaksın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yılDirek söyleyin. ne olacak.
10 Yorumla bir buçuk aylık ilişkide beraber tatil planı yapacak seviyeye nasıl geldiniz onu bilmiyorum ama zaten normal olarak bu kadar kısa sürede tanıdığın biri ile tatile gitmen pek mantıklı değil seninki ilgini kaybetmek değil gerçekleri idrak etmişsin ben ne yapıyorum diye düşünüp yaptığın şeyin yanlış olduğunun farkına varmışsın hiç bahane uydurma yalan söylemeye de gerek yok onu ara ve gitmek istemediğini söyle illaki bir bahane uydurmak gerekiyorsa ailevi durumlardan dolayı gidemeyeceğini gidersen ailen ile sorun yaşayacağını söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlginizi kaybetmemiş olsanız kocanız olmayan elin herifi ile tatile gidiceksiniz yani. Abi ben anlamadım bu işten bişey. Sevgiliyle karı koca gibi olmak ne zaman normal oldu. Bunların abisi, anne ve babası kızım sen nereye gidiyorsun demiyor mu? Şaka gibi gerçekten
76 Yorumla- +1 yıl
Şehir dışına çıkması mı mesele?
Benim uzak bir ilişkim vardı. Kaç defa gittim ancak o gelmedi. Elin herifiyiz sonuçta de mi?
Gelseydi ev bakacaktık vs. - +1 yıl
@Frankenstein16 tabii kendi kardeşini gönder. Ailesiyle tanışmadan hepsi hikaye.
- +1 yıl
Sanane ya isteyen istediğini yapar
- +1 yıl
@gaddarım ailesi ile tanışmak ne alaka? Tanışınca ne oluyor? Benim ablam fizana da yalnız gidebiliyordu
- +1 yıl
@gaddarım Siz 9 yaşında kızlarla evleniyorsunuz en azından sizin kadar sapmadık ayrıca abartılacak bir şey yok
İncitmeden söylemeni tavsiye ederim. Gerekirse bir bahane bul. Ama bahane bulmanı bile tavsiye etmem. Tatile bu duygularla gidip orada tatili ikinize de buhranlı bir anı haline getirmeyin.
Ne oluyor da böyle oluyorsunuz çok merak ediyorum. Sakıncası yoksa siz de bunu cevaplar mısınız? Tamamen anlamadığım bilmediğim için soruyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence onda bir şeylere öfkelenmişsin. Birine öfkeliyken o kişiyle sürekli vakit geçirmek zordur. Aynı durumu ben de yaşamıştım, hatta daha kısa sürede. Bence kaporayı sen ödediysen tatile git, o ödediyse de ona kapora ücretini gönderip durumu izah edip ayrıl, ortak ödediyseniz de yarısını gönderip öyle ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılBirbirinize olan ilginiz kaybolduysa o tatilin hic bir eglencesi yoktur ya sevgilinle git onu bosverip kendi eglencene bak ya da hemen bir seye bahame bul kavga et sonrada ayril sorun kalmaz bence ama sen daha ilk bastan hata etmissin bence 1 bucuk aylik sevgiliyle tatile gidilir mi en az 1 yil tanisaydiniz birbirinizi 5 yillik evlilikler bile sonrada sıkıyor insani ayriliyorlar 1 aylik yani bence bek iyi degil bence sen bir bahana bul isim falan cikti de ya da kavga et birseylerden ayril kurtulursun boyle
13 Yorumla- +1 yıl
İçinde bulunduğu durumu çocuğa açıklasa olmaz mı hanfend?
- +1 yıl
@MidNightPurple açıklayada bilir ancak bunu tatilden önce değilde yakın zamanda belirtmesi kisiyi uzebilir gerekli gereksiz aciklamalara gerek yok bence
- +1 yıl
Sevgilisiyle tatile gidip keyfine nasıl bakıcak anlayamadım açıkçası
1.5 ayda tatil planı yapacak kadar hızlı olursaniz. Ne ver ne yoksa tüketmissiniz. Bence her şey yavaş yavas olmalı. Bir önceki ilişkimde bunu farkettim
50 YorumlaAçıkça söyle. Başta üzülebilir ama bir buçuk aylık ilişkinin bitimine o kadar yıkılmaz. Tek başına ya da arkadaşıyla gidebilir. Söylemeyip gidersen tatilde yakınlaşma beklentisi olabilir ve bir şeyler hissetmiyorken bu hem seni rahatsız eder hem ona sıkıntı verir, ne olduğunu anlamadığı için daha da kaotikleştirirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa gidin fakire parasiza verin bu parayi dedek vermezsiniz abuk sabuk sevgiliyle tatil. Merak ediyorum acaba sevgiliyöe tatile gidince sonu evlilik oluyormu. Bilmiorum çooooook nadirdir o nadirlik bana olmayacagi icinde asla gitmem. bi erkegin totosunumu kaldircam onunla tatile cikip.
00 Yorumlakaporayi ver ya da yarısını karşıla sonra sebebini açıkla zor olabilir ama ilerisi aydınlık değilse karanlığa dalmanın anlamı yoktur..
10 YorumlaVakit kaybetmeden söyle. Başkasını bulup götürür belki
63 Yorumla- +1 yıl
Bence eig budur 😎 Sen nasıl bi kraliçesin ya🤣
- +1 yıl
100 yaşın tecrübesi👍🤣
Herşeyden önce bir buçuk aylık bir ilişki de nasıl tatil planı yapabilirsin bir yıl bile olmadan onu geçtim ailen ne kadar geniş ki böyle bir duruma izin verebiliyor kafasız olmayın kanmayın her erkeğe
#Hükümdar30 Yorumla
+1 yılNeden ilginizi kaybettiğini düşünüyorsun? Bana göre bir buçuk aylık ilişkiyle tatile gitmek ters ama belki de başbaşa kaldığınızda ve konuştuğunuzda çözebileceğiniz bir durum vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılBazi durumlar vardi. Zaten aklima takiliyodu. Paylastim zaman zaman ama olmuyo devam edemiyorum boyle
- +1 yıl
Olmadığına kesin kanaat getirdiysen en kısa sürede yüz yüze görüş ve açıkça net bir şekilde ilişkiye devam edemeyeceğini söyle zaten tatil işi de otomatikman iptal olacak en doğrusu bu bence
1 aydır tanıdığın insanla tatile gitmek saçma zaten , sevgiliymiş... sözlün değil nişanlım bişeyin değil elin adamı , çok rahatsınız ondan oluyo bunlar
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yıl1,5 ayda tatil plani yapip gidilecek hale gelmissiniz :))))
simdi de ben vazgectim :)
o tatile kesin gitme parada yansin ama iliskilerinde de bundan sonra daha dikkatli davran
10 Yorumla Herkes bir buçuk aylık ilişkide tatil olur mu demiş olur neden olmasın herkes sizinle aynı kafada olmak zorunda mı önceden tanıştığım biriyle uzakken sevgili olduk ve ilk görüşmemiz tatil birlikte tatil planı yapmamızla oldu gayrette güzel olmuştu sonrasında birlikte geçen güzel yıllar 5 yıldır da evliyiz 2 çocuğumuz var hattabshdvsb şaka şaka saçmalamayın bu kadar koşa sürede ne tatili be
12 Yorumla- +1 yıl
@ladycurio şaşırtmayı severiz 😊
Sevgili olurken dikkatli ol
Çocuk oyuncağı olmuş insanları kullanıp atmak
Sevgili yapıp erkekleri kadınları kullan at duyguları boş
Banane kafasında insanlar
İyi halt yediniz00 Yorumla
+1 yılbence gitmek istemeden de git. oraya gidip eglenmeye basladiktan sonra icin acilacak iyi ki gitmisim diyeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe tatlisin kiz pozitif pozitif minnos bir yorum yapmissin. Bi tek sen
- +1 yıl
tesekkur ederim ne zaman istersen yaparim halden anlarim
+1 yılsiz kızları anlayamıyorum neden böylesiniz değişken bukalemun gibi renk değiştiriyorsunuz niye gururuyla oynayacaksin bu yüzden hiç kız arkadaşım olmasını istemedim bukalemun gibi değişken varliksiniz ne yaptığınızı ne istediğinizi bilmiyorsunuz Allah akıl fikir versin bir şey demiyorum bu yüzden evlenmek istemiyorum karşım a düzgün bir insan çıksa bile nefret ediyorum çünkü siz nefret ettirdiniz yoksa severdim soğuttunuz
02 Yorumla- +1 yıl
kral sanki siz çok farklısınız. Siz bizden daha da fenasınız gene biz düşünüyoruz kırlır mı diye. Sizde oda yok direk sılıyonuz. Bizim bi fikrimiz var ne istediğimize dağır ama büyük ihtimalle bukelamun gibi değişen siz olduğunuz için bizim fikirler de ya karişiyor ya da bozuluyor.
- +1 yıl
tabi tabi canım
1,5 aydır sevgili olduğun kişiyle tatile gidiyorsan höh yani. gider kapora parasını verirsin çocuğğa. yani olacaklar belli baştan kabul ediyorsun gitmeyi
00 YorumlaAcidolu anlar. Birlikte tatile çıkacaksınız belki iliski bile yasanacak. Sence buna dayanabilir misin? Gitmeden söylemek ve ne kadar cabuk soylersen o kadar iyi olur.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yıl1.5 ayda tatile gitme kararı alıp para verip gitmeme nedeni çok önemli bişey olmalı
Durduk yerde ilişkiyi bitirmeyi istemekte
Acaba evlimisin? Nişanlımısın? ya da eski sevgilin mi aradı ne oldu yani Onuda yazsaydın keşke
00 Yorumla Muhtemelen onun ısrarlarına hayır diyemedin onun pişmanlığını yaşıyorsun fazla vakit kaybetmeden söylemeni öneririm oda ona göre en az zararla iptal ettirir
00 YorumlaDümdüz söylemelisin, yapacak bir şey yok. Bana söylemiş olsan, teşekkür eder, yolumu ayırır, tatile yalnız giderim.
20 Yorumla
+1 yıl1 bucuk aylik sevgilinle tatile gitmek abes zaten. Ama soguduysan da net bir şekilde söyle, sonra cok gec olacak.
10 YorumlaSöyle ki onda bulunan gerçek duygular daha fazla heba olmasın. sevmeyi bilen birisini kısa sürede bulabilsin oyalanmadan.
10 Yorumla
+1 yılBu bana da olmuştu :/ zor bir durum yapacak bir şey bulamadım ve onunla gittim. Masrafları biriniz bir arkadaş bularak devralın
00 YorumlaTatil ayarlıyorsa nasıl karşılıklı oluyor ilgi kaybı? Bahane bu ve güvenmememiz gerektiğinin bir göstergesi daha
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuk anladığım kadarı ile aşırı anlam yüklemiş ilişkiye. Sevgili yaptım diye o kadar paraya kıymasının başka anlamı yok gibi. Sonuç olarak karşı taraf ilgi kaybı yaşıyor. Çocuk ilgiyi canlı tutamıyor çünkü hemen yelkenleri suya indirmiş.
Evli değilsiniz. Zaten bu bana göre yanlış. Kesinlikle beni yanlış anlamayın ama karar doğru değil. Dolayısıyla bu durum yerinde olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 buçuk ayda biraz hızlı olmuş ama yapacak bir şey yok, dünyaya bir kez geliyoruz. Kesin başka birisini kestirmişsindir gözüne veya girdiğin bir ortamda falan bir şeyler illa ki tetiklemiştir seni. Bence lafı dolandırmadan nazikçe söyle.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBence git tatile, para yanmasın. Tatilde açıkla durumu, hissettiklerini söyle. Bir daha görüşmeyin.
00 Yorumla
+1 yılgidip güzel güzel konuş istemediğini söyle rahatsız olduğunu şu an tatile hazır olmadığını söyle anlayışla karşılamazsa sıkıntılı biridir zaten
00 Yorumla
+1 yıl1.5 aylık sevgiliyle tatile çıkmak için rezervasyon mu yaptınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet epey sacma farkındayım
- +1 yıl
Yaşlarıniz kaç?
+1 yılHuzursuz olduğunu söyle, anlamazsa zaten doğru yoldasın demektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBu muglak bi cumle sanki. Dumduz soylemem lazım sanırım ama yapamıyorum
- +1 yıl
Yapman gerekiyor, hem kendi vaktine yazık hem onun
Çocuğun ödediği kaporayı ibanına gönder açıklama kısmına ben vazgeçtim yaz 😀
10 Yorumla
+1 yılKızım sen deli misin bı ayda tanıdın biriyle Tatile gidilir mi
10 Yorumla
+1 yıl1,5 aylık sevgiliyle tatile gidilmez daha adamı tanımıyorsun bile
10 Yorumla1,5 aylık sevgilinle nasıl tatil planı yapabilirsin
00 Yorumla.1.5 ayda ilgin bitti hemi ben o. sevgilinim yerinde olsam senii...
00 Yorumla
+1 yılTatile git. Keyfini sur. Sonra söylersin bence..
00 Yorumla
+1 yılBence git gezer gelirsin en basiti ya da tatilde yeniden duygularınız depreşir.
00 Yorumla
+1 yılBir buçuk ayda tatile gidecek birini bulduysa yine bulur.. kapora boşa gitmez yani..
01 Yorumla- +1 yıl
Kadın için de geçerli bu dediğin değil mi?
Söyle tabi ki. Bu ruh haliyle o tatil ikinize de zehir olur.
00 YorumlaSor istersen iade alabiliyosun bazı rezervasyonlarda, ama hemen söyle
00 YorumlaBir an önce söyleyin ki iptal politikasına göre mağdur olmayın işletme sahibi de mağdur olmasın.
00 Yorumla
+1 yılTatile birlikte gitmek istemediğini ve seninle noktaladımı dümdüz telefonda söyle
00 Yorumla
+1 yılBir bucuk ay kısa zaman nasil tatil karari aldiniz hayret bence direk soyle is isten gecmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir bucuk aydada sevisecek kadar yakinlasmazsin ya daha adami taniyamazsin bi bucukayda ne tatili
00 YorumlaOtelle mi konuşalım 1,5 aylık sevgilinle mi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir buçuk aylık sevgiline ilgini çok çabuk kaybetmişsin, nedeni ne? Birde bir buçuk aylık sevgilinle tatile neden gidiyorsun? 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerşeyi kafan da bitirmişsin bunu mu söyleyemiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet soyleyemiyorum
- +1 yıl
Ben de tatil planı yapıyorum götürecek arkadaş bulamıyorum kendime
1,5 ayda tatle gidecek kadar nasıl bi samimiyet oluştu ki
13 Yorumla
Soran+1 yılAslinda bana uygun degil. Ama hayir diyemedim
+1 yılSiz bu kafayla bir gelecek planlayamaz ve ilerleyen sürecde insanlara sorun ve sıkıntı cikarabilirsiniz bazı şeyler sorumluluk sahibi olmayi gerektirir tipki evlilik gibi
00 Yorumlaeğer eğlenceğini düşünüyosan git ama hiç pişman olmayacaksan ve için rahat olacaksa gitme kendini zorlamanın karşı tarafında beklentilerini düşürmenin gereği yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke 1 aylıkken tatil ayarlamasaydınız bana tuhaf geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen durmaksızın başkalarına vurdurma peşindesin ondandır
01 Yorumla- +1 yıl
Şöyle bi adam olunda şunları yazarken gizlenmeyin be komik yemin ediyorum😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlara güven olmadığının bir kez daha kanıtı şekil A da
010 Yorumla- +1 yıl
Aha öyle kanka senin gibi geriyi kandırırlae tabi şuna bak genelleme yapıyor birde😂
Cevap sahibi+1 yılBeni kandıran olmadı bu sevgili ayaklarına karşıyım zaten, bunu bilmek için kandırılmaya gerek yok seni de biraz terbiyeli olmaya davet ediyorum
- +1 yıl
Terbiye mi senin gibilerine az bile la en azından milletin günahına girip herkesi aynı kefeye koymuyoeum👍🏻
Cevap sahibi+1 yılGeneli öyle gibi heme sen onları gibi değilsen neden bu kadar tepki gösterdin ki suçluluk psikolojisi gibi oldu seninki
- +1 yıl
Senin baya kafada var he tepki göstermemin sebebi milletin günahını almayın aq hakkım haram zıkkım olsun sana mesela ben etmiyorum hakkımı helal bunlar çok önemli şeyler diğer dünyada kaç kişi seninle hesaplaşacak onu düşün dünya gelip geçici hadi iyi günler bu yoruma cevap verme
Cevap sahibi+1 yılKonuyu nereye çekti yav hakkımı helal etmiyorum ne demek deli misin sen tamam sana bir şey demedik
- +1 yıl
Hiç kimseyi tanımadan konuşamazsın nerden nereye çekti diyor bide asıl sen nerden nereye çektin burada kız kendi konusundan bahsediyor sen bütün kızları kapsıyorsun yazık kafana
Cevap sahibi+1 yılTamam da sen niye bu kadar büyüttün konuyu o anlık aklımdan geçeni yazdım belki yanlış da düşünüyor olabilir hemen hakkımı helal etmiyorum diyorsun hakaret ediyorsun senin yaptığın doğru mu
Dikkat ettiysen senin hakaretlerine rağmen sana hakaret etmedim yorumlarınızı dikkatli yapın lütfen- +1 yıl
Tamam kardeşim sen haklısın genelleme yap herkesi aynı bil herkes kötü bi sen iyisin tamam😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYine konuyu saptırdı kckjfjf
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatili bize devredin yeni evleniyoruz. Balayı olur bize 😊
08 Yorumla- +1 yıl
Ya size ya bize devretsin ler bana da balayı lazım ahahaha
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 😂😂😂
- +1 yıl
Fiyatlar çok uçuk şaka. filan bir yana. turlar 20 30 dan başlıyor bir uygun yer bulduk 12 milyar bugün
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 hayır ben anlamadığım. Neredeyse bir aydır beraberler. Ne ara kaynaştınız. Ne ara tatil planı yaptınız. Ne ara tatili ayarlayıp para verdiniz. Nasıl bir yokluktaydınız 😂😂😂
- +1 yıl
Yok kız ben soruyu soran kişi değilim ben başkasıyım
- +1 yıl
Sen yanlış anladın yorumunu gördüm bize de devretsin ler ya sana ya bana dedim bende evleniyorum. dedim farklı kisiyim ben😀
- +1 yıl
Biz daha veremedik tatil parasi 2 yıldır tanışıyoruz bu ay nikah car eylül 1 2 düğünümüz karadeniz turlarına bakıyoruz balayı için fiyatlar çok pahalı düğün den gelen paralar la çözcez işi artık 😃
Cevap sahibi+1 yıl@SekerKizCandy42 ben zaten onlar için dedim. 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle net ol …. İlgimi kaybettim de oyun oynama
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşte bir kadınla yola çıkmaya karar verirsen böyle g. t gibi ortada kalırsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat