Dünya turuna çıkacak olsanız ilk durağınız neresi olurdu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Dünya turuna çıkacak olsanız ilk durağınız neresi olurdu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Büyük balkan turu yaptım 👍
Yunanistan, Bulgaristan, Kosova, Sırbistan, Karadağ, Bosna Hersek, Makedonya ve Slovenya ile Hırvatistanı gezdim o yüzden balkanları saymıyorum ve doğudan tura başlarsam Azerbaycan olur. Guneyden başlarsam Mısır Amerika kıtasından başlarsam Kanada olur.
Balkan turu benimde aklımda bakalım ne zaman kısmet olacak
Umarım en güzel zamanda kısmet olur. Not: Bahar aylarını tercih et çünkü çok sıcak veya soğukta sıkıntı oluyor.
Hmm ben turla giderim büyük ihtimalle
Hangi ülkeyi daha çok beğendiniz
@oztrkilggm Bosna Hersek güzeldi çünkü ben doğa tarih köprü nehir akarsu severim mostar mükemmel bir şehir. Deniz kenarı olsun dersen Karadağ Budva ve Kotor güzel. Sırbistanda fena değil. Makedonya heykeller ülkesi nüfusun %10 u heykel. Yunanistan bildiğin İzmir Muğla gibi sadece Yunanca konuşuyorlar 😊 Hırvatistan Slovenya kendine has güzellikleri var. Fakat benim için dediğim gibi Bosna Hersek bir numara 👍
Ben kesinlikle Amerika ya giderdim her zaman hayallerimde ki ülke olmuştur şehir olarak da en çok New york görmek istiyorum zaten aslında o an ki maddi durumuma göre de değişiklik gösterebilir diğer avrupa ülkelerine de gitmek isterdim mesela. İtalya olabilir veya Fransa da olabilir.
Japonyadan başlayıp amerikaya kadar gitmek isterdim son durak da amerika olsun isterdim 😅
Rica ederim
Türkiye'yi gezmeyi bitirmiş olduktan sonra bakarız 😄
Cevap
9Cevap
ah nerde o günler. arap fars vb ülkeleri hariç her yer
Floransa olurdu mimarisiyle hayranlık uyandıran bir şehirdir
Kendi ülkemi gezmek nasip olursa , sonraki ülkelere de sıra gelir inslh
Belçika olurdu
Arjantin San Telmo.
Kesinlikle Roma
Yunanistan
İspanya