Eşimin parası yok bende altınlarım var ve tatile gitmeyi çok istiyorum sizce altın bozdurup tatile gidilir mi?

Eşimin parası yok bende altınlarım var ve tatile gitmeyi çok istiyorum sizce altın bozdurup tatile gidilir mi?

Kredi çekip gidenler var altın bozdurup gitmek mantıksız değil bence yastık altında duracağına bir işe yarasın gidin güzel güzel tatilinizi yapın
Kenardaki para harcanmaz. Ufak bir ihtiyaç kredisi çekip gidebilirsiniz. Tatillerinizi mümkün mertebede kışın erken rezervasyon döneminde ayarlayın. Hem uyguna gelir, hem de gidene kadar parasını çoktan ödemiş olursunuz.
Cevap
46Cevap
Hayır ben gitmezdim.
şu an bence hiç sırası değil. Ekonomi bu haldeyken var olan nakit kaynaklarınızı harcarsanız ilerde çok sıkışırsınız.
Durumunuz müsait değilse günü birlik bir yere gidilebilir, ya da havuz vs. Tercih edilebilir. şu an maliyetler uçmuş durumda. Para kolay kazanılmıyor. Bence tutumlu davranın derim ben.
Ya parayı zamanında harcamalı aslında çünkü sürekli değer kaybediyor hemen bozdurduğunda gidilebilir ama gidilmeyecekse bozdurulmamalı çünkü Tr boku yemiş halde ve insanlar bir şeyleri saklayarak kar ettiğini düşünüyor oysa sadece zarar etmiyorlar
Bir gün bir şekilde ihtiyacınız olabildi malum ekonomi flying. Yanlış bir karar olur. Tatil için para kazanın öyle gidin
Sırf şezlonga uzanıp şu fotoğrafı çekmek için yapılacak şey mi sence🤣 millet de ben tatile gittim bakın hastalığı var ülkede suya girmeyen banal ahaha🤣
Çok ıstiyorsan git tabi ne için çalışıyoruz sonuçta kaç kere geleceğiz dünyaya keyfine bak altın yine yaparsın yavaş yavaş
Böbreğini satıp ıphone alan varken altın bozdurup tatile gidenler bence gayet normal jdndjdjdjdnnd
Hayır altınlarınızı tatil için harcamayın, kenarinizda dursun, ileride ev araba alırsınız ya da ihtiyacınız sakın öyle bir hata yapmayın
Kız deli misin güneşin tepesinde oturup of çok sıcak demek için altın mı bozdurulur. Kredi çekilir ancak dkdkd
Eger tatil ihtiyacınız var ise ve bu evliliginize iyi gelecekse bozdurulabilir.. yatırımi sadece maddiyat üzerinden düşünmemek lazım..
Çok güzel bir yorum bravo
Gidilir madem o kadar çok istiyorsun. Hayatta yapmadıklarından değil yaptıklarından pişman olman daha iyidir.
Ne gerek var bulunduğun şehide illa deniz vardır git pansiyon kirala denize yakın 2 3 günlük taş patlasın 5bin eder. Tatile gitsen 30bin en az.
Biraz mantıksız altın bozdurup tatile gitmek tabi altınları ne için aldığınızı bilmiyorum yatırım içinse mantıksız
Her yıl tatile gidilecek diye bir şey yok altın i bozdurma belki daha kıymetli bir yatırım yaparsınız ilerde
Yani bugün var bugün yerim diyorsan boz ama sonrası için bir gelecek hazırlamak birikim yapmak istiyorsan bence bozma
Ne yapacaksın altınları mezaramı götüreceksin. Acil önemli başka bir ihtiyacın yoksa kullanabilirsiniz. Bir daha mı geleceğiz dünyaya
Ne yapacaksınız altını yıllarca kenarda biblo gibi duracak mı?
Cildinin yanığına mı ağlarsın yoksa altınlarının yandığına mı? Sen düşün bence.
Vizyona bak ya ayranı yok içmeye derler ya hani ! Tatil farz değil sonuçta anlık bir keyf
Bi tatil ugruna altinlari bozdurmaya degmez bence. Ileride daha onemli islere lazim olur
Tabii ki gidilir. Tatil için her zaman para olmalı
Gidilmemeli diye düşünüyorum. Zor günler için kenarıda bulunmalı.
Kredi kartı sizin orada henüz icat olmadı mı
Altın bozulup araba alınıp kiraya verilir o kirayla tatile gidilebilir
Eğer geçim sıkıntısı cekecekseniz gidilmez çekmeyecekseniz gidin sonuçta tatilde bir ihtiyaç
Zevk için yatırım ziyan edilir mi adama manyak derler 🤣
Altınları ne için biriktirdin ki hayatını iyi yaşamak için demi o zaman bozdur.
Ewt gidilir neden olmasın eşine söyle sonra senin olan altını alsın😁
Hayat senin ne istiyorsan onu yapabilirsin ancak ekonominin durumu ortada döndükten sonra lazım olursa eşinde de para yok adamı borca sokarsın hayat bir kumar be valla 🤣
Hiç birimiz gidemiyoruz ya kadını da yollamadık git bacım yüz 🤣
Saçma olur. Yatırımı tüketime dönüştürmek pek akıllıca değil.
Altınları mezara götürecek değilsin zaten dünyaya bir kere geliyorsun onu da yaşa gitsin
babalık senn yaparsın..
ama iyi tatill olur mu bilmem
Ak akce kara gun içindir. Tatil icin degildir
para mezara girmicek bizimle zaten yükselmişken satın gidin bence
Bozdurma agustostan sonra cok yukselecek pisman olursun
Tatile git parayı mezera mi goturucek insan para harcamak için vardır :))
Mantıken gidilmez ama bence gidilir.
Yatırım amaçlı aldıysan bozdurma.
Bu tam benim yapacağım bisey 😀
O kadar gerekli değil ya tatil.
Ölmücen mi be bozdur git
Kesinlikle gidin, hic bir şey içinizde kalmasın...
açıkcası bu çok saçma bir adım olur
Paranız yoksa tatile vermeyin
Cokmu önemli derdine bak
Yaniii istiyorsan neden olmasın
Tatil için altın bozulmaz ben bozdurmazdım
Bu ortamda aptallık olur bence
Kadın aklı işte :D :D
Ayrani yok icmeye tahterevalliyle gider tatile
Hakkat derler :)
değmez ya akıllı ol biraz
Hepsini bozdurma bari
Boş ver yaz gelip geçer ama geçim devam ediyor