Tatil & Seyahat Daha önce hiç yurt dışına gittiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Tatil için Rustalya'ya gitmişliğim var peki ya siz daha önce hiç yurtdışına gittiniz mi? Daha önce hiç yurt dışına gittiniz mi? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Çok defa gittim 9000km den fazla da Avrupa da araç kullandım. 0 0 Yorumla
Cioranın_Saçı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bosna-Hersek ve Gürcistan'a gitmişliğim var. Saraybosna, Mostar ve Batum'u gördüm. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tatil için değil direk taşındım. 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sırbistan slovakya ve gürcistan 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Kıbrısta yaptım askerligi oluyor mu o :D 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 431 cevap paylaştı. Evet askerlik için Suriye'ye gittim 😂 0 0 Yorumla
ibleedonmypantiesxox Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl maalesef gidemedm ama cok isterim 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 338 cevap paylaştı. Rusya ukrayna belçika hollanda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çok defa gittim 9000km den fazla da Avrupa da araç kullandım.
Bosna-Hersek ve Gürcistan'a gitmişliğim var. Saraybosna, Mostar ve Batum'u gördüm.
Tatil için kendi memleketime bile gidemem bu ekonomi ile…
Merhaba. Rustalya dediğiniz aslında Antalya, doğru mu anladım?
Rustalya da yaşıyorum. Yurtdışında yaşıyor sayılır mıyım?
Tatil için değil direk taşındım.
Sırbistan slovakya ve gürcistan
Kıbrısta yaptım askerligi oluyor mu o :D
Bu sene gittim eğitim için.
Evet askerlik için Suriye'ye gittim 😂
maalesef gidemedm ama cok isterim
Rusya ukrayna belçika hollanda
Edirneye gitmişliğim var
İtalya Fransa orta Avrupa Makedonya yunanistan vs…
Gitmedim
rustalya neresi
Abd italya ve gurcistan
Birleşik Devletler, İsviçre ve Fransa.
Gittim
Kuzenimi ziyarete Bostona gittim
Liverpoola gittim
Yunanistan
zaten yurtdışında yaşıyorum😌😌
Kuzey Irak 😄