Sevgiliniz ile tatile çıkacak olsanız bunu ailenize söyleyebilir misiniz ve ailenizin bu duruma yaklaşımı nasıl olur?

Sevgiliniz ile tatile çıkacak olsanız bunu ailenize söyleyebilir misiniz ve ailenizin bu duruma yaklaşımı nasıl olur?
Belki söylesem izin verirlerdi. Ama söylemedim. Kız arkadaşlarımla gidiyorum dedim. Aradıklarında da şey dedim beni rezil etmeyin kimsenin ailesi bu kadar aramıyor kaç yaşıma geldim yeter.. İyi ki de tatile gitmişiz.. Gerçek yüzünü gösterdi. Para para diye öldü. Stajda aldığım tüm paramı harcadım. Daha yok mu diycekti nerdeyse.. Ayrıca exini anlatıp durdu.. Normalde hiç içki içmeyen adamın İçki içesi tuttu.. 3 gün gittik burnumdan geldi.. Ondan 2 ay sonra da ayrıldık.. Kesin tatile gidin
Anlık ve kısa süreli iletişim ile birlikte zaman geçirmek arasında gerçekten çok fark var.. Kötü bir tecrübe olmuş ama sonucuna değmiş..
Aileme sevgilimle tatile çıkıyorum dersem çikolata markası ve çiçek seçmek zorunda kalır sevgilim kişisi. Her sevgili olduğumuza evleneceğiz diye bir kaide olmasa gerek. Riske atmazdım söyleyemezdim tatil matil
😂
Televizyonlarda, sevgilisiyle tatil yapmak için ailesine sırtını döndü diye haber görmek istemiyoruz..😂
Bunu tatille bağdaştıramayız.. Karşı tarafın duruşu ve kalitesi yok ise her zaman hayal kırıklığı olabilir..
Bu da bir düşünce tarzı.. Katılmıyor olsam da anlayabiliyorum..
Şüphesiz.. 🎈
Ben kimseden izin almayacağım için sorun olmaz. çünkü benim hayatım benim kararlarım zaten dururum olmadan sevgili yapmam ki durumum da varsa zaten kimseden izin istemem. yani kararları her zaman ben ve sevgilim veririz ama sevgilimin ailesinin kararları daha önemli benim için her zaman.
Ailem bana karışmaz. Bu yaştaki bir adama müdahale etmekte doğru değil.
Cevap
25Cevap
ailem neye izin verir alllah aşkına ya bıktırdılar beni daha eve geleli 1 ay olmadı bıktım gerçekten aile evi terörü diye bir şey var çalışıyosun çabalıyosun belirli bir yerlere geliyosun sonra ben büyüttüm ben bugünlere getirdim oluyo adları en çok da buna sinirleniyorum
Hayatta değiller, hayatta oldukları zaman sevgilimle tatile gitmek için izin bile istemedim çünkü izin vermezlerdi : )
Bazen hiç sormamak daha mantıklı olabiliyor..
35 yaşındasın la ne ailesi. Hala aileden izin mi alıyorsun. Yaşına da uygun özgüvenli ailesinden izin alma ihtiyacı olmayan bir hatun bul tatilini yap birlikte yaşa.
Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı, ama olsa bile ailem öyle bir şeye asla izin vermez; izin verse bile " Git, ama geri dönme " diyerek izin verirler.
18 yaşından büyük ve kendi gelirini elde eden biri olarak aileme söyleme gereği duymam, müsaade de istemem.
Bu soru daha çok kadınlar için bence erkekler genelde tatile çıkabiliyor
sevgililerimden ailesi müsade eden de oldu etmeyen de
Yok etmezler, zaten etmemeliler bence. Korkarım ben 😅
Evlıyım ama bekarken sevgilim olmasına bile musade etmezlerdi
sevgili yapmaya izin vermez. İstesem hic kimse engel olamaz ama cinsel hataliklardan korkuyom. korkmasam herturlu surtunme oral iliskisi yasardim heryerimi elletirdim
Hayır, tatilde ölmüş olsam direkt kimsesizler mezarlığına sjsj
Ailemden müsade istemiyorum 30 yaşına geldim nerdeyse.
Kimse karışmaz ve karışamaz... İstediğimle istediğimi yaparım...
benimki kıyamayıp izin verebilir sevgiliminki izin vermez reşit değil :D
Dolaylı bi kılıf bulunur o kılıfa konur ve müsaade alınır. : )
Beni öldürmeleri için sevgilimin olması bile yeterli siz düşünün.
Düşünmek istemiyorum.. 😅
Benim annem o kadar tembihler ama git ya da gitme demez, ondan sonra gidebilirim. 😃😃
Bu ülkede benim sevgilim hiç olmadığı için bilmiyorum
Ailede kim ya Ana babaymış kim onlar ya manitamı takarım koluma istediğim yere giderim
Bi kizlarin bide erkeklerin cevabina bak ya cok iyi adalet
Burası Türkiye Avrupa’da yaşamıyoruz herkes her şeyi gizli yapar 😃
Karismazlar ki kaç yaşına geldim artık
Benim ailem müsaade eder ama kız arkadaşımın etmez
Söyleyemem gizli gizli giderim 😅
Gitmem zaten ne işim var
Evett izin verirler
Daha çarşıya çıkmamıza mırın kırın ediyorlar🙄
Kesinlikle izin vermezler
Etmez gibimi geliyor
Hayır ailem geniş değil öyle
hayır müsaade etmez sjsjsj
Bunun için aileden izin almam ki
Aileme gerek yok ben istemem başta..
Önce sevgili sonra aile lazım bunun içinn
Annem keser 😂😂
😅
Ya ne alaka ailem. Kime ne? İşine baksın herkes.
Sevgilim olmasına bile müsade etmiyorlar ne tatili
İçimden geçerler
Etmez
Etmez☠
yoookkk
Türkiyede zor
Eder
hayır bence
Hayır izin vermezler
Etmez
Etmez
ailden izin alan kim