Tatil & Seyahat Uzun deniz yolculuğu yaptınız mı? _Kemancikiz Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ne dersin #zeus? Günün birinde mi? 11.07.23 14.34#notlarim Uzun deniz yolculuğu yaptınız mı? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Hayır maalesef yapmadım hiç 0 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Hayır yapmadım sadece günü birlik geziler yaptım 0 0 Yorumla
Holababy Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Evet 6.5 saat camaralı oda balkonu bile vardı güzeldi :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Araba yolculuğu bile yapmadım ki deniz yolculuğu hayal. Hayatımda uçak görmedim. Otobüs bile imkansız hale geldi tayyip yüzünden. 0 0 Yorumla
BossMuradMemmedov Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl yapmadım ama hep resimdeki gibi bir gemide günlerce yolculuk yapmanın hayalini kurmuşumdur 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 936 cevap paylaştı. Hiç yapmadım. Batar filan. Zaten deniz korkum var. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 623 cevap paylaştı. Hayır hiç yapmak kısmet olmadı 0 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yapmadım :( Yapmak da istemem abla yaa :( 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl yapmadım ama ne iyi gelir biliyo musun 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 526 cevap paylaştı. Yapmadım ama çok isterim 0 0 Yorumla
hickimseyimbsn999 Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl Evet yaptım deniz ve tren ile yolculuk çok keyifli 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. yapmadım 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 523 cevap paylaştı. Yapmadım 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır yapmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır maalesef yapmadım hiç
Hayır yapmadım sadece günü birlik geziler yaptım
Evet 6.5 saat camaralı oda balkonu bile vardı güzeldi :)
Araba yolculuğu bile yapmadım ki deniz yolculuğu hayal. Hayatımda uçak görmedim. Otobüs bile imkansız hale geldi tayyip yüzünden.
yapmadım ama hep resimdeki gibi bir gemide günlerce yolculuk yapmanın hayalini kurmuşumdur
Hiç yapmadım. Batar filan. Zaten deniz korkum var.
Hayır hiç yapmak kısmet olmadı
çok sıkıcı. 3 günden sonrası hapis gibi
hayır ama çok istiyorum
Yapmadım :( Yapmak da istemem abla yaa :(
Bir kadın bulursam yapacağım
yapmadım ama ne iyi gelir biliyo musun
Yapmak istiyorum.
Yapmadım ama çok isterim
En uzunu Yunan Adaları turu idi 4 gün
Evet yaptım deniz ve tren ile yolculuk çok keyifli
Yapmadım.
yapmadim