Sene 2005...
İlk defa vapura binmiştim. Ancak etrafın o güzelliğine engel olan tek bir şey vardi o da deniz tutması.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sene 2005...
İlk defa vapura binmiştim. Ancak etrafın o güzelliğine engel olan tek bir şey vardi o da deniz tutması.

Hayır daha önce hiç binmedim. ama seyahat ederken mide tutulması yani bulantısı sürekli yaşıyorum daha nedenini çözemedim. sanırım bazı kişiler daha hassas çözümü var mı bilmiyorum. bu yüzden bir otobüste en öne oturuyorum. çünkü arka kısımlar daha fazla midemi bulandırıyor.
Buna Vertigo deniyor daha çok. Kimisi kulak arkası bant kullanıyor kimisi bununla ilgili ilaç alıyor. Çocukken yol tutardı beni. Sonraları arabada uyumaya başladım ama yaş ilerledikçe yol tutmasının azaldığını fark ettim
Teşekkür ederim abi araştırırım mutlaka, bende küçüklükten beri var daha geçmedi
Rica ederim ne demek
Küçükken hep midem bulanırdı lise de falan biraz azaldığını fark ettim artık nadiren bulanıyor. Çok fazla yöntem denedim geçmesi için benzin bile içirmişlerdi hangi akılla bilmiyorum hdhjxjxkx kendi kendine geçti ama psikolojik bir şey bence genelde
Ay yaşamam mı..
Bayılıyordum hatta. Odur, budur kolay kolay vapura binmiyorum yine aynısını yaşarım tedirginliği var..
Hiç unutamam o günü:)
Teşekkür ederiiiimmmm kuzuuuummmm☺️☺️☺️
Cevap
1Cevap
Evet yaşadım otobüs ve asansörde de aynıyım
Hatırlamıyorum ama benim midem hassas, kesin yaşamışımdır
Hayır yaşamadım yaşicağımı da sanmıyorum.. yolculuk seviyorum yani :)
Evet yaşadım. Otobüs değilki en yakın durakta inesin
Hayır yaşamadım 😌
Hayır
Hiç yaşamadım
Hiç yaşamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?