Tatil & Seyahat Dalgalı deniz mi, dalgasız deniz mi? 3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Dalgalı deniz Dalgasız deniz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Dalgalı deniz mi dalgasız deniz mi? Dalgalı deniz mi, dalgasız deniz mi? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Dalgalı deniz tabi ki de. yani ben rüzgarı dalgayı seviyorum böyle deniz sakin değil sürekli dalgalı olmalı 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 789 cevap paylaştı. Dalgasız https://www.youtube.com/embed/OeyTb8Wd77I 1 0 Yorumla
kgnctn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Yerine göre değişir sabah dalgasız öğleden sonra eğlenceli olması açısından dalgalı olabilir 1 0 Yorumla
miriiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl dalgalı deniz 7 den 70mişe dalga gelince zıplaması çok tatlı 2 0 Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dalgalı deniz, dalga gelirken içine atlayıp takla atacaksın.😅 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bir denize iki dalga fazla, o yüzden dalgasız deniz 1 0 Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Görselleri iyi ki koymuşsun. Yoksa zorlanacaktık:))) 0 4 Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Zorlanırsınız diye koyduğumu sanıcak kadar ne kullandın bu kadar? Yorumla Potdemiel +1 yıl Dalgalı denizde yolculuk yaptım. Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Bazı görseller benim kendi şahsıma ait hadi buna da bir açıklama bul Yorumla Potdemiel +1 yıl Güzel çekmişsin. Bravo. Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Dalgasiz deniz mi olur😅 1 2 Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Durgun deniz yani 😂 Yorumla mint__yesili +1 yıl Olmaz deniz dalgali olmali tabiki Yorumla
hucbisey Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Denizin ozelligi dalgali olmasi zaten ustunden atlamak degil mi 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı. Kara deniz insanı olarak severiz dalgalı denizi 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. dalgalı daha güzel oluyor 1 0 Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Dalgalı en iyisi boğulmak kolay oluyor 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 753 cevap paylaştı. dalgasız deniz 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. dalgalı deniz 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dalgasız deniz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Dalgalı deniz tabi ki de. yani ben rüzgarı dalgayı seviyorum böyle deniz sakin değil sürekli dalgalı olmalı
Dalgasız
https://www.youtube.com/embed/OeyTb8Wd77IYerine göre değişir sabah dalgasız öğleden sonra eğlenceli olması açısından dalgalı olabilir
dalgalı deniz 7 den 70mişe dalga gelince zıplaması çok tatlı
Dalgalı deniz, dalga gelirken içine atlayıp takla atacaksın.😅
Bir denize iki dalga fazla, o yüzden dalgasız deniz
Görselleri iyi ki koymuşsun. Yoksa zorlanacaktık:)))
Zorlanırsınız diye koyduğumu sanıcak kadar ne kullandın bu kadar?
Dalgalı denizde yolculuk yaptım.
Bazı görseller benim kendi şahsıma ait hadi buna da bir açıklama bul
Güzel çekmişsin. Bravo.
Dalgasiz deniz mi olur😅
Durgun deniz yani 😂
Olmaz deniz dalgali olmali tabiki
Denizin ozelligi dalgali olmasi zaten ustunden atlamak degil mi
Kara deniz insanı olarak severiz dalgalı denizi
dalgalı daha güzel oluyor
Dalgasoz tercih ediyorum.
Dalgalı en iyisi boğulmak kolay oluyor
dalgasız deniz
Dalgalı Deniz Tabikide
Ikisde degil
Bence dalgasız, rahat rahat yüzmek lazım :)
dalgalı deniz
Dalgasız
dalgalı deniz,
Dalgasız kız shshsh
Dalgasız deniz