Tatil & Seyahat Havuz mu, deniz mi? leylektenkoreli Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Havuz Deniz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Havuz mu, deniz mi? Cevapla Deniz Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. deniz tercih ederdim. 1 0 Yorumla
Lady_Elly Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle havuz. ama çok kişi girmeyecek ya da sana özel falan olacak. 0 0 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ne kadar deniz desemde artık ikisinede girmez oldum pandemiden beri 0 0 Yorumla
buseferoldu Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Havuzun temiz olduğuna ama denizin pis olduğunu düşünen kafalar var abi bu ülke karambole yaşıyor 1 0 Yorumla
ElifveNehir Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Türkiye’nin denizlerinde yüzülebilecek mesafede köpek balıkları var o yüzden havuz 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Havuz denizde bir sürü kişi oluyor sağlıksız bence 0 2 Yorumla leylektenkoreli +1 yıl Deniz kendini temizliyor derler ama Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Pek inanmıyorum Yorumla
Eylülyilmazz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Havuz başı eğlenceleri de ayrı bir güzel ama deniz 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. Açik ara deniz 1 0 Yorumla
kafeincocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Denize hayatta girmem ya aqua park kalp bne 0 8 Yorumla leylektenkoreli +1 yıl Neden Yorumla kafeincocuk +1 yıl Güneş ve o kadar insan beni bunaltıyor daha sakin bir yer tercih ederim Yorumla kafeincocuk +1 yıl Tuzlu suyunda saçlarıma yapışmasından nefret ediyorum Yorumla kafeincocuk +1 yıl Son olarak çoğu kumsal kumsal gibi olmadığı için Yorumla leylektenkoreli +1 yıl Bence girdiğin yerler seni bunaltmış olabilir şöyle güneş batarken iki üç kişinin olduğu bir koya saçlarım yapışsa da girerim Yorumla kafeincocuk +1 yıl Antalyada da girdim balıkesire fslan gittim girdiğim yerler fena değildi ama denizin tuzu bana ters ya havuzu neden istemiyorsun pis olduğu için mi Yorumla kafeincocuk +1 yıl Otellerde olan sıcak su spa falan çok iyi değil mi ya Yorumla leylektenkoreli +1 yıl Klorlu suyun özellikle kadınlar için sağlıklı olmadığını biliyorum havuzu istemiyorum değil arkadaşlarla keyifli oluyor ama denizin dalgasıyla kavga etmek hoşuma gidiyor uzaklaşınca gelen boğulma hissiyatı falan hshsh Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı. Deniz ama Kara Deniz 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 687 cevap paylaştı. Deniz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
deniz tercih ederdim.
Kesinlikle havuz. ama çok kişi girmeyecek ya da sana özel falan olacak.
Ne kadar deniz desemde artık ikisinede girmez oldum pandemiden beri
Havuzun temiz olduğuna ama denizin pis olduğunu düşünen kafalar var abi bu ülke karambole yaşıyor
Türkiye’nin denizlerinde yüzülebilecek mesafede köpek balıkları var o yüzden havuz
Havuz denizde bir sürü kişi oluyor sağlıksız bence
Deniz kendini temizliyor derler ama
Pek inanmıyorum
Havuz daha sağlıklı oluyor !
Havuz başı eğlenceleri de ayrı bir güzel ama deniz
Deniz daha iyi
denizin rengine bağlı
Deniz en güzeli
Açik ara deniz
Deniz olan bir şehirde havuza girenide ne bilim
Denize hayatta girmem ya aqua park kalp bne
Neden
Güneş ve o kadar insan beni bunaltıyor daha sakin bir yer tercih ederim
Tuzlu suyunda saçlarıma yapışmasından nefret ediyorum
Son olarak çoğu kumsal kumsal gibi olmadığı için
Bence girdiğin yerler seni bunaltmış olabilir şöyle güneş batarken iki üç kişinin olduğu bir koya saçlarım yapışsa da girerim
Antalyada da girdim balıkesire fslan gittim girdiğim yerler fena değildi ama denizin tuzu bana ters ya havuzu neden istemiyorsun pis olduğu için mi
Otellerde olan sıcak su spa falan çok iyi değil mi ya
Klorlu suyun özellikle kadınlar için sağlıklı olmadığını biliyorum havuzu istemiyorum değil arkadaşlarla keyifli oluyor ama denizin dalgasıyla kavga etmek hoşuma gidiyor uzaklaşınca gelen boğulma hissiyatı falan hshsh
Sulama kanalı
Deniz ama Kara Deniz
Deniz
Deniz
Deniz
Her şey zamanın da güzel
Deniz
Bence deniz ya 😃
Deniz :))
Deniz.
Deniz