- Teşekkürler ♥️
Plajda veya havuz kenarında üstsüz bir kadın görseniz, nasıl tepki verirsiniz?
- Teşekkürler ♥️
Yurt dışında, birçok yerde artık kadınlar üstsüz dolaşabiliyor. Bu eskiden nadiren görülse de, artık yaygınlaşmaya başlayan bir durum. Bir nevi protesto amaçlı. “Erkekler üstsüz gezebiliyorsa, biz neden gezemiyoruz” düşüncesi. Siz nasıl tepki verirdiniz?

Bana abes geliyor bir kadının üstsüz dolaşması. Hele erkeklerle kıyas çok saçma. Sonuçta kadın edep yerlerini örtmeli cinsel anlamda etki uyandirabilecek. Erkeğin üstü çıplak olduğunda sanki kadınlarda cinsel anlamda etki oluyor mu hayır. O yüzden bu kıyas saçma. Tabi üstsüz görsem göğüsleri güzelse bakarım kaçırmam orası da ayrı konu
Eskiden mi nadir görülüyormuş asıl eskiden daha fazlaydı. İzmirliyim ben Çeşme Kuşadasında eskiden turistler memeleri açık güneşlenirdi artık öyle değil şu an Amerikada yaşıyorum burada da var eskisi gibi değil artık ona özel plajlar var yasak bazı yerlerde. Kimse de protesto falan uğraşmıyor bronzlaşmaya gelen kadının protestoyla ne işi olsun eşit bronzlaşsın diye yapıyorlar
Ya bence sorun yok ama üstsüz kadının memeleri cinsel obje olduğu ve ilgi çeken nesneler olduğundan durum bu ama üstsüz dolaşsınlar elbette erkekler gibi bence sorun yok :D
O kadın üstsüz dolaşşa bile erkek o kadına bakmamalı günah demeli ama günaha dikkat eden bakmayacak kaç erkek kaldı ki? Bu şekilde abaza erkeklerin malzemesi olursunuz anca tabi herkesin kendi kararı ama ahiret inancı varsa erkek de kadın da tesettür kurallarına uymalı
Cevap
50Cevap
Görüyorum marmariste ama genelde yaşlı kadınlar veya kilolular açıyor, onlarada bakmamak için kafamı çeviriyorum
Eskiden özellikle Ege sahillerinde daha yaygındı bence. O kadar fazlaydı ki ben de bir kaç kez yapmıştım.
Hatta geçenlerde "acaba yasaklandı mı?" diye sormuştum da...
Üstsüz güneşlenmek yasaklandı mı? - KızlarSoruyor
nedense link çıkmamış
çıplaklığı normalleştirme çabası. Bir kadın bedenini tüm erkeklere sergiliyor ise bence kadının kendi bedenine saygısı yok demektir.
Çok gördüm ve zerre umursamadım. Cinsel açlık çeken abazalar ve kadınlar aç gibi bakar ama normal bir birey umursamaz bile
ağzımın suyu akar bir fırt bende çekebilirmiyim derim.
Yahu memedir ne tepki vereceksin bakar gidersin yani
her meme estetik guzel degil, oval dolgun goze hos geliyorsa, gider tebrik ederim 😆 eger yalnizsa cikma teklif ederim, memisler bos kalmasin.
Ben kötü tepkiyle karşılamam üstsüz olmak istemişse kadın üstsüz olsun plajda doğal bi şey bence
Daha önce çok gördüm. Akdeniz ve Ege sahillerinde karşılaştım...
Bakıp geçerim, başka ne yapacağız herkes özgür yani...
Antalya'da otelde çalıştığım dönemde yabancı (Finlandiya) kafilesi geldiğinde bir kısmı böyleydi.
Tepkin ne oldu?
İlk geldiklerinde şaşırdım fakat bir kaç sonra gözün onları görmez oluyor.
Bence hoş bir şey değil. Bir erkeğin göğüsü ile bir kadının göğüsü aynı değil.
Ağzımın sulari akar. Ortadoguluyum abicim. Akşama malzeme cikar
Kimse birsey dememeli bu da ozgurluk, bakmayan olsa ben de gezerim
Yanımda sevgilim varsa bakmam, kızın sevgilisi varsa yine bakmam
Bakmam zira bikinili ya da mayolu daha güzel gözüküyor diğer şekilde asık masık çirkin bir görüntü
Ben çok gördüm. Sıradan birsey bence. Herkes özgürce giyinmeli.
Görmüştüm yanında kocası vardı kadının ne kavvatlar var dedim içimden😅
@Arda_ateş Adamda gelen geçeni süzüyordu Zaten karısına hiç bakmıyordu oda ayrı bir şey 😬
@Arda_ateş Bide genelde kolye takıyor öyleleri değişik oluyorlar
@Arda_ateş adam kolyeliydi
Aman bacım napıyon diyip ceketle yanına mı kocaman😛😁napcm
Kocaman 😌koşacam olcaktı.
Kazalara karışabilrim onun dişinda yohhh
Malum TR'de Arizona kertenkeleleri yaygın olduğu için otomatikman etkilemeye çalışacaktır jdjfjfj...
Memik gördüm memik gördüm diyerek sevine sevine koşarım. 🤨
Eskiden cidden kadın daha az objeydi. En azından ustsuzlik direkt vardı. Şimdi herkes ucundan gösteriyor hep soft p*rn oldu
Yanına gider ne kadar oldugunu/larını filan söylerim
herhangi bir tepki vermem normal kemerde çok var üstsüz kadın kimsede bişi yapmıyor
Bir elbise alıp götürürüm üstüne giydiririm🙂
Gördüm çok, beni ilgilendirmez işime bakarim ben..
Türkiyedede var kanka yurt dışı kadar olmasada
Cok zorsun be ahir zaman
Kadınlar plajında sık görüyorum umrumda olmuyor
Önemsemez geçerdim bakmaya dikkat ederdim
saygı duyar geçerim
Çok sert tepki veririm.
Çok görüyorum kanıksadım artık
Normal karşılarım.
Ay kıyamam parası yok alamamış derdim
Ağzım açık bakakalırım
Hemen o bölgeyi terkederim
Fiziği güzelse Damn nice tits derim 😂
Sışarda üst alt çırılçıplak olanlarda var
Bakar vay be der yoluma devam ederim
İçine düşerim napim
İzlerim süzerim
Yatakta kaldıran şey dışarıda da kaldirir hormon
Abla yapmayın alışkın değiliz aklımız gidiyor
Gördüm. İzledim
Mutlu oldum.
bi zahmet üstsüz dolaşmayalım biz yani 😂😂
Çok umursamam şöle bi bakar geçerim
Peki biz de donsuz gezsek srn ne yaparsın, ama yanmasın diye 70 faktör beyaz güneş kremiyle kremlemişiz, kremalı oasta gibi
Sadece göğüsler açıksa çok sorun etmem
Umursamam banane derim
Bir tepki vermem bana ne
Haklılar bence
Dönüp bakmam bile
Tepki vermem
İlgilenmem
Çok gördüm
Bakmam
Numarasını alırım 😎
yapışırım direk 😄😄
Gezsin